Začít znovu řídit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
30.5.19 10:00
@stinga píše:
@smurfka no jo já to píšu blbě, já nemám kameru, mám zadní parkovací senzory jenom

Teda holky, já závidím. Jezdím bez kamery a bez senzorů a jít to musí. Teď chlap prudí s větším autem, tak jsem zvědavá. Teda ne, že bych nezparkovala. Ale u nás jsem ráda, když je místo na malé auto natož na nějaký transporter nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
30.5.19 10:03
@P4ja píše:
Teda holky, já závidím. Jezdím bez kamery a bez senzorů a jít to musí. Teď chlap prudí s větším autem, tak jsem zvědavá. Teda ne, že bych nezparkovala. Ale u nás jsem ráda, když je místo na malé auto natož na nějaký transporter nebo tak

tak před tím jsme měli malé 3dveřové auto..tak nebyl problém zaparkovat předkem i zadkem..ale ted si koupil krávu a tam teda nevidím nic, ve předu nevidím konec přední kapoty a vzadu taky nic, takže prostě super že tam ta kamera je, jinak nevím no. Bych asi parkovala taky jen tam kde jsou dvě místa vedle sebe:o))))
JInak máme místo v podzemních garážích, a tam teda vjet je taky síla..sice máme místo sami pro sebe dost velké, ale jenom se do něho dostat jsou nervy přes ty uzké garážové dveře :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2474
30.5.19 10:08

Nechápu proč by ti měl manžel půjčovat auto, když sis koupila svoje? :nevim: A jak už psalo více lidí, musíš prostě jezdit. Možná by mohlo pomoct pořídit si automat ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
30.5.19 10:21
@smurfka píše:
tak před tím jsme měli malé 3dveřové auto..tak nebyl problém zaparkovat předkem i zadkem..ale ted si koupil krávu a tam teda nevidím nic, ve předu nevidím konec přední kapoty a vzadu taky nic, takže prostě super že tam ta kamera je, jinak nevím no. Bych asi parkovala taky jen tam kde jsou dvě místa vedle sebe:o))))
JInak máme místo v podzemních garážích, a tam teda vjet je taky síla..sice máme místo sami pro sebe dost velké, ale jenom se do něho dostat jsou nervy přes ty uzké garážové dveře :mrgreen:

No, já právě s větším občas jedu a je to o zrcátkách a tom, že člověk ví, jak je to auto velké, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.19 10:21

@Bandii Pujcovat-trebas kdyz jedem po dalnici. Nadava, ze nekam jedeme-a tak vzdy reknu, ze kus cesty budu ridit ja. Ze se procvicim a ze on si odpocine a kdyby deti breceli, tak se muze otocit a rict mi, ze jsou v poradku… Takhle pujcit… Ale to mi rekne, ze to neumim, jsem neschopna a at sedim a udrzuju deti potichu…

• Citovat
  • Upravit
21091
30.5.19 10:22
@Bandii píše:
Nechápu proč by ti měl manžel půjčovat auto, když sis koupila svoje? :nevim: A jak už psalo více lidí, musíš prostě jezdit. Možná by mohlo pomoct pořídit si automat ;).

Pokud zakladatelka zvládá řídit manuál, tak jí automat nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
30.5.19 10:23
@Anonymní píše:
@Bandii Pujcovat-trebas kdyz jedem po dalnici. Nadava, ze nekam jedeme-a tak vzdy reknu, ze kus cesty budu ridit ja. Ze se procvicim a ze on si odpocine a kdyby deti breceli, tak se muze otocit a rict mi, ze jsou v poradku… Takhle pujcit… Ale to mi rekne, ze to neumim, jsem neschopna a at sedim a udrzuju deti potichu…

Tak se na něj vykašli a jezdi si sama. Neřešila bych ho. Takového blba. A pokud bude mít ještě jednou hemzy, tak bych mu doporučila ať sklapne, protože se to naučit musíš, když vozíš vaše děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
30.5.19 10:25
@P4ja píše:
No, já právě s větším občas jedu a je to o zrcátkách a tom, že člověk ví, jak je to auto velké, no.

tak taky používám boční zrcátka, i při tom parkingu, není to vše o kameře..ale odhad prostě nemám, když sedím na místě řidiče, jak moc si najet abych neobjela patník, jak moc mám místa před sebou, abych cumákem nezaparkovala o patník atd..prostě tu prostorovou orientaci nemám, to vím, ale i tak řídím celkem x let bez nehod :nevim:

• Citovat
  • Upravit
519
30.5.19 10:26

Já sice ne po tak dlouhé době, ale v těhotenství s prvním jsem se na to pak s lavorem necítila (ano, byla jsem cíťa) plus asi dva měsíce jeho života. Pak jsem se cítila nesvá, ale člověk opravdu musí jezdit. A teď už s dvěmi dětmi je to v pohodě. Mám vepředu u sebe takový ten veliký pytel s křupkama a to jim jen posílám dozadu. Zdravé stravování mě tady bude milovat, ale když jedeme dál tak lízatko a když jedeme Morava-Praha tak plná výbava svačin, pití, křupek, tablety hlavně ať je klid. Takže 1. znova hodně řídit a za 2. být na cestu vždy vybavená dle situace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
30.5.19 10:28
@smurfka píše:
tak taky používám boční zrcátka, i při tom parkingu, není to vše o kameře..ale odhad prostě nemám, když sedím na místě řidiče, jak moc si najet abych neobjela patník, jak moc mám místa před sebou, abych cumákem nezaparkovala o patník atd..prostě tu prostorovou orientaci nemám, to vím, ale i tak řídím celkem x let bez nehod :nevim:

Jj, ne všichni to máme. Mně to celkem dobře naučil taťka a teď i manžel, protože on s velkými auty, traktory atd. jezdí pořád. Mně pomohlo si to zkoušet a zkoušet a nevyhýbat se tomu. Stejně jako s jiným parkováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
30.5.19 10:40
@P4ja píše:
Jj, ne všichni to máme. Mně to celkem dobře naučil taťka a teď i manžel, protože on s velkými auty, traktory atd. jezdí pořád. Mně pomohlo si to zkoušet a zkoušet a nevyhýbat se tomu. Stejně jako s jiným parkováním.

můj chlap byl profi řidič :mrgreen: jako vycepoval si mě, to jo…ale tak všechno asi naučit nejde - stejně jako to parkování podélné :o)) co mě neodnaučil nikdy je před bržděním - zastavováním nebrzdit motorem ( snižováním otáček ), ale prostě vyhodím rychlost na nautrál a brzdím:o))) no destičky měníme často, ale prostě to už je tak zakořeněné, že už mě přestal dupat, bo vidí, že prostě nic.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
21091
30.5.19 10:42
@smurfka píše:
můj chlap byl profi řidič :mrgreen: jako vycepoval si mě, to jo…ale tak všechno asi naučit nejde - stejně jako to parkování podélné :o)) co mě neodnaučil nikdy je před bržděním - zastavováním nebrzdit motorem ( snižováním otáček ), ale prostě vyhodím rychlost na nautrál a brzdím:o))) no destičky měníme často, ale prostě to už je tak zakořeněné, že už mě přestal dupat, bo vidí, že prostě nic.. :lol:

To mně právě podélné naučil dobře. A taky občas vyhazuju rychlost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
30.5.19 10:58

Najdi si na jezdeni do auta jineho partaka, nez rypaveho manzela. Nekoho z rodiny/kamaradku, kteri sami dobre ridi a parkrat s tebou po te dalnici projedou, aby jsi ziskala jistotu a pak uz sama :palec: Ja teda ridim rada a dobre, ale manzel by mi takhke do řízení kecal jenom jednou. Bych ho normalne vysadila u cesty :roll: Pan tvorstva umi ridit nejlip na svete, a vsechny zensky za volantem jsou nemozny, co, predpokladam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
30.5.19 11:04

Jezdit… Jezdit… Jezdit… Jinou radu nemám :) nevím jestli ti to pomůže, ale já jezdím hodně, troufám si říct že dobře a bezpečné, ale na dálnici nevlezu, to nedám, vadí mi ten styl jízdy. Ale je pravda, že všude kam potřebuji jezdit se i snaz dostanu „bez dálnice“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.19 11:10

Jako zaparkovat vesmes vzdycky zaparkuju. Co mi dela potize je najezd na dalnici-bojim se, ze se tam srazim…ze auto za mnou bude rychle a ja se tam nevejdu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix