Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PaníBovaryová no hezky
já jsem právě nikoho s obdobnou situací v diskuzích nenašla. To se opravdu může stát, že se nedostaví ani ta menstruace po vysazeni?
@PaníBovaryová to tělo je asi nějaké extra chytré teda když to tak pozná hned
A co jiná možnost než těhotenství? Může něco být? Samozřejmě počkám ještě týden a pak zkusím test, kdyby to bylo negativní, zkusím jet k doktorovi, ale teď jsem v rozpacích, že nemůžu nic dělat. ![]()
Taky jsem brala Evellien asi 2 a půl roku po porodu, před cca 4 měsíci jsem vysadila a MS taky pořád nikde. Ne že bych si stěžovala, nechybí mi to
Kojím, tak to přikládám tomu. Jen mě zaujala ta část, kde píšete že jste zkusila horkou vanu a víno.. Asi se ptám blbě, ale to by mělo vyvolat MS? Ještě jsem to neslyšela, tak se ráda něčemu přiučím ![]()
@PaníBovaryová něco doma mít budu, ale kdo ví, jaký den se teoreticky mohlo zadarit, abych se předčasně nezklamala
Jo, to jsou asi babske rady
Přikládám to tomu, že alkohol rozšiřuje cévy, jestli se nepletu. Tak stejně i horko. Já právě MS dostala v šestinedělí při kojení, vždy jsem měsíčky měla jako hodinky a teď nic.
Ahojky, me teda zarazi, jak muze rust folikul pri brani HA?
Vzdyt HA ma ovulaci blokovat.
Ale jinak tedy pokud i tak ovulace opravdu probehla, tak zlute telisko po ovulaci produkuje progesteron a az pri jeho poklesu nastava ms, takze je jeste cas. V tomto pripade by podrzel ten pokles po vysazeni HA a vyvolani pseudo ms
Drzim pesti, treba to hned vyslo a zadna ms nebude ![]()
@MaťulkaH ahojky, no to teda fakt nevím, Evellien je jednohormonova antikoncepce. Cituji příbalový leták: „Většina čistě gestagenních pilulek, neboli minipilulek, působí především tak, že zabraňují průniku spermií do dělohy, ale ne vždy zabrání dozrání vajíčka“. Tak třeba proto? Fakt nevím ![]()
Jinak varianta s produkcí progesteronu zní zajímavě, tak budu čekat. Dnes 7.den. Už jsem jako Robinson, který si to počítá ![]()
Samozřejmě mimi chceme, ale nečekala jsem, že by to vůbec mohlo být tak rychle. Máme doma 9 měsíčního chlapečka.
@dasonok Ahaa, tak to pak jo, ja se tady v tomto typu HA neorientuju ![]()
No uvidis, kdyztak bude rok a pul rozdil no ![]()
Ja mam skoro dvouletou holcicku a ted jsme se taky zacli snazit o deuhy, ale nam to tak rychle nejspis nepujde.
Dej pak vedet ![]()