Žádná menstruace po vysazeni HA

21409
28.5.19 21:40

To jsem měla taky, má „to“ teď 4 měsíce a spí v postýlce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42
28.5.19 21:45

@PaníBovaryová no hezky :D já jsem právě nikoho s obdobnou situací v diskuzích nenašla. To se opravdu může stát, že se nedostaví ani ta menstruace po vysazeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21409
28.5.19 21:58

@dasonok jasně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
28.5.19 22:01

@PaníBovaryová to tělo je asi nějaké extra chytré teda když to tak pozná hned :D A co jiná možnost než těhotenství? Může něco být? Samozřejmě počkám ještě týden a pak zkusím test, kdyby to bylo negativní, zkusím jet k doktorovi, ale teď jsem v rozpacích, že nemůžu nic dělat. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21409
28.5.19 22:05

Zkus ten test hned, některé fungují už 5 dní po

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.19 22:07

Taky jsem brala Evellien asi 2 a půl roku po porodu, před cca 4 měsíci jsem vysadila a MS taky pořád nikde. Ne že bych si stěžovala, nechybí mi to :D Kojím, tak to přikládám tomu. Jen mě zaujala ta část, kde píšete že jste zkusila horkou vanu a víno.. Asi se ptám blbě, ale to by mělo vyvolat MS? Ještě jsem to neslyšela, tak se ráda něčemu přiučím :)

• Citovat
  • Upravit
42
28.5.19 22:23

@PaníBovaryová něco doma mít budu, ale kdo ví, jaký den se teoreticky mohlo zadarit, abych se předčasně nezklamala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
28.5.19 22:29

Jo, to jsou asi babske rady :D Přikládám to tomu, že alkohol rozšiřuje cévy, jestli se nepletu. Tak stejně i horko. Já právě MS dostala v šestinedělí při kojení, vždy jsem měsíčky měla jako hodinky a teď nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
29.5.19 00:54

Ahojky, me teda zarazi, jak muze rust folikul pri brani HA? 8o Vzdyt HA ma ovulaci blokovat.
Ale jinak tedy pokud i tak ovulace opravdu probehla, tak zlute telisko po ovulaci produkuje progesteron a az pri jeho poklesu nastava ms, takze je jeste cas. V tomto pripade by podrzel ten pokles po vysazeni HA a vyvolani pseudo ms :) Drzim pesti, treba to hned vyslo a zadna ms nebude :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
29.5.19 07:03

@MaťulkaH ahojky, no to teda fakt nevím, Evellien je jednohormonova antikoncepce. Cituji příbalový leták: „Většina čistě gestagenních pilulek, neboli minipilulek, působí především tak, že zabraňují průniku spermií do dělohy, ale ne vždy zabrání dozrání vajíčka“. Tak třeba proto? Fakt nevím :)

Jinak varianta s produkcí progesteronu zní zajímavě, tak budu čekat. Dnes 7.den. Už jsem jako Robinson, který si to počítá :D

Samozřejmě mimi chceme, ale nečekala jsem, že by to vůbec mohlo být tak rychle. Máme doma 9 měsíčního chlapečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
29.5.19 14:51

@dasonok Ahaa, tak to pak jo, ja se tady v tomto typu HA neorientuju :oops:
No uvidis, kdyztak bude rok a pul rozdil no :mrgreen:
Ja mam skoro dvouletou holcicku a ted jsme se taky zacli snazit o deuhy, ale nam to tak rychle nejspis nepujde.
Dej pak vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
29.5.19 15:01

@MaťulkaH já taky ne :D
Jistě, uvidíme, co z toho bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek