Žádná přitažlivost?

Anonymní
14.2.22 19:41

Žádná přitažlivost?

Dobrý den, jsme mladý pár a máme roční miminko. Ale v našem vztahu je jedna velká moucha.
Dřív jsme byli zamilovaní, zapálený. Sex nás bavil, všechno bylo tak jak má být. Při těhotenství už to tak super nebylo, přítelkyně mne v jednu chvíli nesnášela, asi nějaký stavy. Ale v každodenním kruhu bylo vše všechno v pohodě až na sex, ten už nebyl jako dřív.
Po porodu se ale sex změnil přítelkyně už ho moc nechtěla i když ji dříve hodně bavil, mimcu je rok a vše je stejný. Nedávno se nám stala taková aferka kdy si dopisovala s nějakým klukem o sexu. Sehrála se hádka a ona mi při ní řekla že už ji v posteli nepritahuji jako dřív, že ji to nebaví, ale že to není každý den. Že někdy na to má chuť a tu vaše vášeň tam cítí. Ale že většinou to pro ni není prožitek ze ke mě nemá asi ten cit co dřív, zároveň neví co změnit aby to bylo jako dřív. Prý mě miluje, jsem její typ i ideál ale tohle ji prý chybí. Máte nějaký rady? Přítelkyni miluju a kvůli takové věci nechci přijít o rodinu máte nějaký nápady jak to dát zas do původního stavu? Nějaké zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jolka86
14.2.22 19:46

Nebrala partnerka předtím antikoncepci? Mohl jsi ji přestat „vonět“.

• Citovat
  • Upravit
4492
14.2.22 19:48

Má zkušenost je ta, že jsem skoro 6 měsíců po porodu. Na sex chuť mám, ale před manželem se stydím, pořád mám spoustu kilo nahoře a necítím se pro něj tak přitažlivá, i když on tvrdí opak. :)
Ale nikdy by mě nenapadlo, že by mě otec našeho dítěte přestal přitahovat a neměla bych mít chuť na sex s ním. Vždyť nějak jsme to dítě museli udělat a když se mi to nezprotivilo předtím, tak proč by mělo potom?
Je těžký něco takové soudit nebo radit, když neznáme názor druhé strany. Mohl jsi nevědomky udělat něco, čím by ses jí zprotivil, že by dokonce měla důvod psát si s jiným o sexu… Ale přijde mi, že problém je stejně někde jinde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
14.2.22 19:54

Není tvoje partnerka žena? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.2.22 19:55

Antikoncepcí nechtěla. Prostě mi řekla že ke mě už nemá takovej cit že při sexu to tak neprožije jako dřív že je to spíše pro ni potřeba jak vzájemná přitažlivost. Kde jinde by problém měl být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
14.2.22 19:56

No z tvojí partnerky se stala matka. Matkám funguje sexualita trošku jinak. Mluvte o tom, zkoušejte a netlačte na pilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
14.2.22 19:57
@pohledzdruhestrany píše:
Není tvoje partnerka žena? :think:

On je žena?

• Citovat
  • Upravit
21111
14.2.22 19:58
@lleennttiillkkaa píše:
No z tvojí partnerky se stala matka. Matkám funguje sexualita trošku jinak. Mluvte o tom, zkoušejte a netlačte na pilu.

Jakože si začnou vypisovat o sexu s jiným chlapem? :think: Zajímavý vliv mateřství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
14.2.22 20:00
@Klopotkova píše:
On je žena?

Trochu jo, trápí ho, že není pro partnerku už přitažlivej a že ona si vypisuje s jiným, místo toho, aby si šel zašu. kat jinam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.2.22 20:02

Řekla mi jednu větu z které jsem trošku mimo že ji prostě nepritahuji v posteli že tam nemá to co dřív a že je z toho nešťastná a že mám 90% jejího idolu ale těch 10 % co tam dříve bylo a už není jí chybí. Tož nevím co těch 10% je ani sama ona neví. Párkrát do měsíce to cítíme oba tu jiskru ale většinou z její strany to tak není v intimitě. Nikdy jsem se stímhle nesetkal. Tak nevím jak danou situaci řešit. Jinak přes den fungujeme jako vzorový pár. Prostě mi to hlava nebere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.22 20:04

Kojí? Jestli jo, nemá prostě chuť, je to dané hormonálně. Nejspíš je z toho sama špatná a nechápe, co se to s ní děje. Jestli byla hodně šitá, může mít navíc bolesti, mě to bolelo rok a půl od porodu. Buď trpělivý, netlač na ni, buď jí oporou, nenech vymizet intimitu ze vztahu. Ona by se teda mohla aspoň snažit Ti to vynahradit jinak. Časem se to srovná, neboj.

• Citovat
  • Upravit
6
14.2.22 20:10

Snad to je tak jak píšete dam tomu čas a snahu. Pro mně je rodina na prvním místě a udělám cokoliv abych neztratil syna. Děkuji za názory chtěl jsem vědět jak to vidí jiné oči..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
14.2.22 20:13
@pohledzdruhestrany píše:
Jakože si začnou vypisovat o sexu s jiným chlapem? :think: Zajímavý vliv mateřství.

Jo tak to jsem přehlídla omlouvám se. To samozřejmě správné není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
14.2.22 20:15
@Pomoc99 píše:
Snad to je tak jak píšete dam tomu čas a snahu. Pro mně je rodina na prvním místě a udělám cokoliv abych neztratil syna. Děkuji za názory chtěl jsem vědět jak to vidí jiné oči..

Podívej, těhotenství, porod můžou dočasně změnit vztah k sexu u ženy. Může se podvědomě bát dalšího otěhotnění nebo jsou tam hormonálbí změny. Jen mi tam nesedí to vypisování, co jí to dávalo? Lichotky? Třeba si nepřijde přitažlivá…lichotíš jí taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.2.22 20:18

Přitažlivá si přijde, psali si prostě co by spolu dělali a podobně volali si vše tájne než jsem vše prokoukl asi po 15 dnech. A odpověď na to byla po chvilce hádání že prostě necítí vzrušení jako dřív že tam není ta jiskra. Že na to semnou většinou nemá chuť. Ikdyz dřív měla tak to nechápu co se změnilo nakonec mi řekla že to zkusíme dát do hromady že se to pokusíme vyřešit pokuď ne, půjde o dům dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí