Zamiloval se,vrátí se?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Mě pořád nejde do hlavy jak může jeden týden tvrdit že mě miluje, zařizovat svatbu a další týden milovat jinou jak mu to může jít tak snadno
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mě pořád nejde do hlavy jak může jeden týden tvrdit že mě miluje, zařizovat svatbu a další týden milovat jinou jak mu to může jít tak snadno
U chlapů je možný všechno.. Ty znáš svoje chyby, přehnaná žárlivost, tak teď se přestaň chovat zarlive, úplně se stáhni ze scény a nech ho naplno užít důsledek svého činu. Ono to u paní s třema detma nebude úplný ideal.. Pokud chceš aby se vrátil, ukaž mu, že jsi lepší než si myslí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Protoze lze, to je uplne jednoduche. A ty mu to proste veris. Asi ti namluvil pekne pohadky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Asi přetekl pohár trpělivosti. Ja to tak taky mám. Kupí se to, kupí až už toho je proste moc a ukončím veškeré vztahy a je konec a je jedno, jestli je to partner nebo kamaradka. Prostě to tak mám. Jestli ses chovala nesnesitelně a ještě nemáš žadnou sebeúctu, evidentně, tak se nedivim, že šel hledat štěstí jinam. Promiň za upřimnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi tím, jak plánoval svatbu, si čím dál víc uvědomoval, že se stíhačkou prostě mít manželství nechce
A vzal kramle dokud to ještě šlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Tak to vezmi popořádku, zajdi ke kadeřnici, na nehty, na masáž, kup si něco hezkého,…
No, to bybyl poslední pro mě poslední hřebcek.
![]()
Já bych spíš vyrazila si zaběhat, s kámošem na inline, kámoška a na víno a koupila si nový kolo a bezky.
Hadry a kadeřnice mi ubiji, ikdyz jsem psychicky v pohode.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Achjo, fajn, že si uvědomuješ, že chyba je ve tvé žárlivosti, to fakt otráví… taky mi přijde, že jsi ho asi dost kontrolovala, dusila.. to nemá nikdo rád..
na druhou stranu to umím pochopit - miluješ ho a máte spolu dvě malé děti
bohužel - moje rada je jasná - fakt na sebe začni hodně dbát, seber se, NEŠKEMREJ ANI NEPROS, on je teď v rauši z novější baby, pár měsíců to určitě potrvá… NEPIŠ MU, nedělej scény, vydrž to.. musíš si zachovat hrdost…
když budeš trpělivá, možná se vrátí.. ale nespoléhej na to.. a navíc - stejně už bys mu NIKDY NEVĚŘILA a scénář by se opakoval..
asi budeš muset být hodně silná a zkusit být chvíli sama…
mně osobně vždy nejvíc pomohlo „vyrazit klín klínem“, ale to ti samozřejmě neradím - bývá to krátkozraké řešení
drž se a věř mi, že není jediný chlap na světě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 nabídku jsem dostala minulý týden v práci, ale na nikoho jiného fakt nemám pomyšlení takže vyrazit klín klínem u mě opravdu nehrozí
nejhorší je že se vídáme v podstatě denně a to mě ubiji ještě víc
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já bych vše tak ráda napravila
To ale jaksi nejde. Čas nevratis. Nechala bych to teď být. A rozhodne nevěř tomu, ze mu ta nová zakazuje návštěvy u vás kvůli dětem. Evidentně chlap nemá zájem, jinak by děti vídal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek děti jsou u babičky do neděle ale přesto jezdil domu, pak nevím zda bude jezdit nebo ne… Zakázala mu to aby se nevidal se mnou..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Tichošlápek děti jsou u babičky do neděle ale přesto jezdil domu, pak nevím zda bude jezdit nebo ne… Zakázala mu to aby se nevidal se mnou..
Podívej já proste nevěřím tomu, ze zdrhne od jedné zarlivky k druhé. To ti řekl on? Ale ono je to asi celkem jedno. Je pryč, je to čerstvé, cokoli z tvé strany bude přijímat spíše negativně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnnieTRoj poslední měsíc jsem se chovala nesnesitelné a vím to až teď, asi proto se říká že člověk si uvědomí co měl až když to ztratí