Zamiloval se,vrátí se?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Je to trapnej podpantoflak a jednu stihacku vymenil za druhou akorat je hnusny, ze se nechal. odstrihnout od svejch deti…nova jako s 3 detma je pekna husa a on mimo, ze se bude radsi starat o 3 cizi… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Agusaguss no to doufám že ji neposlechne a na svoje děti se nevykasle ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nemám na noční co na práci tak čtu různé články atd. A snad začne brzo srovnávat no. Pokusím se ho vůbec nekontaktoval, prý není dobré skočit takhle že vztahu do vztahuhlavně sama ta druhá mi napsala že to neměli v plánu a přišlo to samo… On už ji i řekl že ji má rád ale ona mu na to jen řekla že děkuje a že by si za…a
to vím od duverneho zdroje
To je přesně to, o čem mluvím. Tebe má jistou. Ji ne. Proto je pro něj přitažlivá. Taky bych ti řekla, že jsme to neměli v plánu, i když bych to s ním táhla. Chlap většinou neodochází, pokud nemá kam. A nemění názory během týdne. Zvlášť, pokud jsou v tom děti. Ten můj, kdyby si měl vybrat, koho obětuje, manželka by to nebyla. Je fakt, že u nás je situace jiná. Jsme oba zadaní.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
To je přesně to, o čem mluvím. Tebe má jistou. Ji ne. Proto je pro něj přitažlivá. Taky bych ti řekla, že jsme to neměli v plánu, i když bych to s ním táhla. Chlap většinou neodochází, pokud nemá kam. A nemění názory během týdne. Zvlášť, pokud jsou v tom děti. Ten můj, kdyby si měl vybrat, koho obětuje, manželka by to nebyla. Je fakt, že u nás je situace jiná. Jsme oba zadaní.
Ach jo
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ach jo
Já, když jsem byla moc ťuťu, tak na mě prděl. Jakmile jsem se odtáhla a začala být odměřená, tak se začal snažit. Zkus to hnát takhle. Je to těžký. Dej pak vědět, jak válčíš.
a třeba zjistíš, že ti je bez nej líp.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já, když jsem byla moc ťuťu, tak na mě prděl. Jakmile jsem se odtáhla a začala být odměřená, tak se začal snažit. Zkus to hnát takhle. Je to těžký. Dej pak vědět, jak válčíš.a třeba zjistíš, že ti je bez nej líp.
Zkusím cokoliv 😊 děkuji
- Citovat
- Upravit
Tady občas zazní rady cpát mu co nejvíc děti, aby nextka viděla, co ji čeká.
Bez zábran mu děti vysadit klidně u ní u dveří, dítě má nárok žít s rodičem. Smůla pro toho, kdo k sobě toho rodiče bere.
Třeba ti ho pak nextka obratem pošle zpátky.
A jestli máš na ni přímý kontakt, tak jí můžeš sdělit, že trváš na střídavce, ať okamžitě začne pro tvé děti u sebe připravovat vlastní pokoj. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čím vic ho budeš mít v prdeli, tím vic on bude chtit tebe. Pokud dokážeš mu nepsat, nevolat, byt úplně v pohode a nad věci, až přijde domu, brzy se ti vrátí. A pak začni pracovat na svy hysterii, aby ti zas neutekl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@pikola nepodvadel a to vím až teď, ale v mě hlavě bylo ze podvádí
Podváděl, přece sama nevěříš že se hned odstěhoval k cizí ženský se kterou byl kamarád. Připravoval to dlouho jen se neuměl rozhoupat a jelikož teď myslí rozkrokem tak nebude myslet ani na tebe ani na děti a ona na něj tlačila. Takže vůbec neobviňuj sebe že odešel ze ty jsi nesmyslně žárlila, evidentně k tomu byl důvod, protože paní má už dýl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola já jsem si ho nastěhovala domu po 14 denní známosti, tak tomu fakt věřím
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@pikola já jsem si ho nastěhovala domu po 14 denní známosti, tak tomu fakt věřím
To ale nebyl zasnoubený a s dětma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemám na noční co na práci tak čtu různé články atd. A snad začne brzo srovnávat no. Pokusím se ho vůbec nekontaktoval, prý není dobré skočit takhle že vztahu do vztahu
hlavně sama ta druhá mi napsala že to neměli v plánu a přišlo to samo… On už ji i řekl že ji má rád ale ona mu na to jen řekla že děkuje a že by si za…a
to vím od duverneho zdroje