Zamiloval se,vrátí se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.8.19 23:51
@Anonymní píše:
Vzdycky je nějaká šance, ale tady bych řekla, že velmi malá. Podle mě, bude vyšlapávat podle ní. Zkus se na něj tak neupínat a zaměřit se sama na sebe. Já čím víc jsem odměřenější, tím je to pro chlapa pritažlivejsi. Víc, než když ví, že mě má jistou. Uvidíš časem. Drž se. :hug:

Nemám na noční co na práci tak čtu různé články atd. A snad začne brzo srovnávat no. Pokusím se ho vůbec nekontaktoval, prý není dobré skočit takhle že vztahu do vztahu :roll: hlavně sama ta druhá mi napsala že to neměli v plánu a přišlo to samo… On už ji i řekl že ji má rád ale ona mu na to jen řekla že děkuje a že by si za…a :zed: to vím od duverneho zdroje

• Citovat
  • Upravit
390
16.8.19 23:52

Je to trapnej podpantoflak a jednu stihacku vymenil za druhou akorat je hnusny, ze se nechal. odstrihnout od svejch deti…nova jako s 3 detma je pekna husa a on mimo, ze se bude radsi starat o 3 cizi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.19 23:56

@Agusaguss no to doufám že ji neposlechne a na svoje děti se nevykasle :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.19 00:08
@Anonymní píše:
Nemám na noční co na práci tak čtu různé články atd. A snad začne brzo srovnávat no. Pokusím se ho vůbec nekontaktoval, prý není dobré skočit takhle že vztahu do vztahu :roll: hlavně sama ta druhá mi napsala že to neměli v plánu a přišlo to samo… On už ji i řekl že ji má rád ale ona mu na to jen řekla že děkuje a že by si za…a :zed: to vím od duverneho zdroje

To je přesně to, o čem mluvím. Tebe má jistou. Ji ne. Proto je pro něj přitažlivá. Taky bych ti řekla, že jsme to neměli v plánu, i když bych to s ním táhla. Chlap většinou neodochází, pokud nemá kam. A nemění názory během týdne. Zvlášť, pokud jsou v tom děti. Ten můj, kdyby si měl vybrat, koho obětuje, manželka by to nebyla. Je fakt, že u nás je situace jiná. Jsme oba zadaní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.19 00:20
@Anonymní píše:
To je přesně to, o čem mluvím. Tebe má jistou. Ji ne. Proto je pro něj přitažlivá. Taky bych ti řekla, že jsme to neměli v plánu, i když bych to s ním táhla. Chlap většinou neodochází, pokud nemá kam. A nemění názory během týdne. Zvlášť, pokud jsou v tom děti. Ten můj, kdyby si měl vybrat, koho obětuje, manželka by to nebyla. Je fakt, že u nás je situace jiná. Jsme oba zadaní.

Ach jo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.19 00:27
@Anonymní píše:
Ach jo

Já, když jsem byla moc ťuťu, tak na mě prděl. Jakmile jsem se odtáhla a začala být odměřená, tak se začal snažit. Zkus to hnát takhle. Je to těžký. Dej pak vědět, jak válčíš. :hug: a třeba zjistíš, že ti je bez nej líp.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.19 00:33
@Anonymní píše:
Já, když jsem byla moc ťuťu, tak na mě prděl. Jakmile jsem se odtáhla a začala být odměřená, tak se začal snažit. Zkus to hnát takhle. Je to těžký. Dej pak vědět, jak válčíš. :hug: a třeba zjistíš, že ti je bez nej líp.

Zkusím cokoliv 😊 děkuji

• Citovat
  • Upravit
1334
17.8.19 00:47

Tady občas zazní rady cpát mu co nejvíc děti, aby nextka viděla, co ji čeká.

Bez zábran mu děti vysadit klidně u ní u dveří, dítě má nárok žít s rodičem. Smůla pro toho, kdo k sobě toho rodiče bere.

Třeba ti ho pak nextka obratem pošle zpátky.

A jestli máš na ni přímý kontakt, tak jí můžeš sdělit, že trváš na střídavce, ať okamžitě začne pro tvé děti u sebe připravovat vlastní pokoj. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
17.8.19 06:38

Čím vic ho budeš mít v prdeli, tím vic on bude chtit tebe. Pokud dokážeš mu nepsat, nevolat, byt úplně v pohode a nad věci, až přijde domu, brzy se ti vrátí. A pak začni pracovat na svy hysterii, aby ti zas neutekl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.19 06:50

@Dorotka101 doufám že to tak bude a ještě není pozdě :,(

• Citovat
  • Upravit
35857
17.8.19 07:12
@Anonymní píše:
@pikola nepodvadel a to vím až teď, ale v mě hlavě bylo ze podvádí :,(

Podváděl, přece sama nevěříš že se hned odstěhoval k cizí ženský se kterou byl kamarád. Připravoval to dlouho jen se neuměl rozhoupat a jelikož teď myslí rozkrokem tak nebude myslet ani na tebe ani na děti a ona na něj tlačila. Takže vůbec neobviňuj sebe že odešel ze ty jsi nesmyslně žárlila, evidentně k tomu byl důvod, protože paní má už dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.19 15:11

@pikola já jsem si ho nastěhovala domu po 14 denní známosti, tak tomu fakt věřím

• Citovat
  • Upravit
35857
17.8.19 15:16
@Anonymní píše:
@pikola já jsem si ho nastěhovala domu po 14 denní známosti, tak tomu fakt věřím

To ale nebyl zasnoubený a s dětma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.19 15:38

To je pravda no 😔

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.19 16:38

Jako můžu říct že je pěkně těžký ho nekontaktovat  :zed: