Zamlklé těhotenství? Zmizely mi příznaky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.4.10 16:13
Aliik píše:
Ahoj, zkus si udelat pro svuj klid na dusi testik, kdyz je tehu zamlkle, prestane se vylucovat hcg a na testiku by ta druha carka slabla. V 8.tydnu, pokud je vse OK, bys uz mela mit carky poradny :wink: Pripadne Ti hladinu hcg zmeri ambulantne z krve temer na pockani tusim za 200Kc v temer kazde nemocnici, a hned uvidis, jestli to odpovida :wink:

Allik, osuduzial podla vlastnej skusenosti viem, ze tehu test moze byt jasne pozitivny aj 3 tyzdne po odumreti plodu :-?

• Citovat
  • Upravit
9749
26.4.10 16:18
verca.san píše:
Ahoj holky, moc bych potrebovala poradit. Uz od 4.tydne tehotenstvi mam nevolnosti (dost silny) a bolestivy prsa a napjaty. Ted jsem v 8.tydnu a 2 -3 dny jako by vse preslo. Mam mit strach, ze se neco deje nebo to muze byt normalni? K doktorovi jdu az za 3 tydny. Diky

Verca, nestresuj sa zbytocne, vsetko je s najvacsou pravdepodobnostou v poriadku. Prilis sa nestresuj. Ja mam dve bezpriznakove, krasne deticky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verca.san
26.4.10 18:11

Matenko, moc dekuji za povzbuzeni. Ja budu porad verit, ze je to v poradku a nechci se zbytecne stresovat ono to tomu malickemu nepomuze.

• Citovat
  • Upravit
9749
26.4.10 18:19

Presne tak Verco, ak je nieco zle nic na tom nezmenis, ale ak ide vsetko ako ma (co iste ide), tak to posledne co Tebe a babatku prospieva je stres a strach. Nezabudaj, ze co plati pre 1000 zien, na Teba ako 1001 nemusi, tak nehladaj, neporovnavaj, kazde tehu je ine. A ako ja vravim, hlavne negoogli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verca.san
26.4.10 20:10

Matenko, jsi skvela :palec: .Ani nevis jak mi tvoje slova pomahaji :-) . Snad se nekdy zase potkame na nejake diskuzi :wink:

• Citovat
  • Upravit
9749
26.4.10 20:33

kiez by sme sa stretli… najlepsie medzi babatkami… co mne teraz asi dlho nehrozi…

Ale velmi Ti drzim palce, na celych zvysnych 7 mesiacov :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verca.san
26.4.10 21:09

Matenko, dekuji a taky tobe preju z celeho :srdce: at se vse vydari :kytka: . Ja jsem se dlouho dostavala z deprese z prodelaneho mimodelozniho tehotenstvi, ale i presto me neopoustela nadeje a porad jsem verila a i ted verim. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9749
26.4.10 21:45

a tak je to najlepsie, nenechat sa strachom zrazit na kolena a ist za tym najkrajsim snom :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.5.10 20:01

mně taky vymizely příznaky asi v 8. týdnu,nevolnosti, únava, citlivý prsa, najednou ze dne na den to přešlo, obden jsem si dělala test a čárka pořád slábla. Dr. mi naznačila, že hysterčím, ale napsala mi UZ a mimču se dařilo dobře, takže podle toho se to nedá soudit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9749
8.6.10 22:36
verca.san píše:
Ahoj holky, moc bych potrebovala poradit. Uz od 4.tydne tehotenstvi mam nevolnosti (dost silny) a bolestivy prsa a napjaty. Ted jsem v 8.tydnu a 2 -3 dny jako by vse preslo. Mam mit strach, ze se neco deje nebo to muze byt normalni? K doktorovi jdu az za 3 tydny. Diky

tak ako dopadla poradna? myslela som na teba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.10 11:15

Co dál?

Včerejší test HCG byl s mírně sníženou hladinou oproti testu před 4 dny - o není dobré. Začala jsem špinit, na UTZ je to malé, téměř neznatelné. Jsem v 6.tém TT. Další odběr HCG a UTZ mám mít za týden. Kdybych krvácela, mám jít do nemocnice. Je to znak konce? Přežije? Máte někdo podobnou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
msi.vera
30.3.11 12:16

Právě jsem prodělala zamlklé těhotenství. Jsem dva dny po vyčištění dělohy. Do šestého týdne jsem měla všechny příznaky těhotenství, jako je nevolnost, bolesti prsou. Pak to ustalo. Protože jsem měla obavy, že něco není v pořádku, dělala jsem si pravidelně co druhý den těhotenský test, který stále vycházel pozitivně. Po třech týdnech jsem šla na prohlídku a doktor potvrdil zamlklé těhotenství. Za poslední rok jsem prodělala již třetí a jen málokdo si dokáže představit, jak se teď cítím a jak moc to na srdíčku bolí. Takže bych doporučovala při jakékoliv nejistotě navštívit lékaře. Je jeho povinností pacientku vyšetřit a v případě prodělání zamlklého těhotenství by měl pacientku poslat na genetické vyšetření. Můj lékař se na to všechno vykašlal, tak se nenechte odbít a trvejte na tom. Jde přece o nás a naše děti.

• Citovat
  • Upravit
moris119
27.11.11 11:30

Ahojky,projíždím si články a čtu i tento.Já jsem v tomto roce potřetí těhotná a asi to vypadá,že to bude zas zamlké těhotenství.Zítra se to dovím.Přitom máme genetické testy oba v pořádku.Podařilo se vám po zamlkých těhotenstvích mít zdravé dítě?Nějak tím opakováním bez příčiny začne člověk ztrácet náděj.Díky za odpověd.

• Citovat
  • Upravit
20662
27.11.11 11:33
moris119 píše:
Ahojky,projíždím si články a čtu i tento.Já jsem v tomto roce potřetí těhotná a asi to vypadá,že to bude zas zamlké těhotenství.Zítra se to dovím.Přitom máme genetické testy oba v pořádku.Podařilo se vám po zamlkých těhotenstvích mít zdravé dítě?Nějak tím opakováním bez příčiny začne člověk ztrácet náděj.Díky za odpověd.

Já teda měla SP,další těhu ZT a do třetice do vyšlo.Držím palce,at to tentrát vyjde :kytka: A hlavně,naději neztrácej nikdy.Znám paní co se miminka dočkala až po 8 potratech :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
27.11.11 12:03

Ahoj holky, jsem týden po revizi, ZT v 12 tt. Je to smutný, ale život jde dál! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí