Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Musím také reagovat o přečtení tohoto příspěvku…je mi z toho fakt smutno
(.Jen doufám,že vše dopadne dobře,že to úřady nesmetou atp…jak se to někdy děje..Dnes jsem viděla naštvanou maminu jak táhla sotva chodící dítě (mohlo mu být tak rok..).Muselo stíhat její kroky…párkrát spadlo na zem…no hrůza.Být blíž a nesedět v autě ,určitě bych jí to vytkla…nechápu jak se někdo může takhle zle chovat
(.
Ještě jsem nad tím tak v noci přemýšlela a napadlo mne, kde asi ta paní s dětma bude bydlet, když se ten pozemek opravdu prodá?
Ahoj Marty,
přečetla jsem celou diskusi a moc by mě zajímalo, jak to dopadlo. Určitě nejsem sama, dej nám vědět, prosím.
nepřihlášená Vvv
Ahoj,
a co říkáte na včerejší „výměnu manželek“ a starání se paní Eriky o její 4 děti?
Vůbec nechci říct, že by byly zanedbané, ale ty matrace, nepořádek, hrnce, ve kterých připravovat jídlo, je snad pokus o sebevraždu…
A pak řekne, že je to realityshow a vyzní to tak, že snad ten bordel udělala schválně, aby se tedy ta dotyčná „měla“…
Mirka
Mz nevideli vsechno. No jo Vzvoleni. Ale pani Erika bzla fakt vostra.
Mně se chtělo při těch „manželkách“ zvracet
je mi líto jen těch dětí, bylo na nich trochu vidět jak jsou po psychické stránce zanedbané. Ach jo… Doufám, že s tím sociálka začne něco dělat!!!!
Iva
Kde prosím mohu ohlásit zanedbání péče dítěte? Jedná se o mého synovce a už se na to nemohu dál dívat se založenýma rukama.
Pochopitelně anonym.
Dojdi na sociálku! Doufám, že nejsi z těch aktivních, co o tom prd vědí a rády řeší ![]()
@Anonymní píše:
Kde prosím mohu ohlásit zanedbání péče dítěte? Jedná se o mého synovce a už se na to nemohu dál dívat se založenýma rukama.
Pochopitelně anonym.
A je ozaj zanedbaný?
Alebo si ty potrebuješ riešiť nejaké svoje komplexy?
Keby si aspoň opísala, o čo ide
![]()
@Deborah chtěla jsem jen radu kde to nahlásit, ne nic jiného tak nechápu proč bych tady měla vypisovat důvody… ¨
kdybych si nebyla 1000% jistá tak tohle nikdy neudělám
No, dnes hlási kadekto kadekoho pre nič. Ja osobne toto neznášam.. väčšina hlásení na sociálku sú plané poplachy.. kadejakí zakomplexovaní susedia, závistlivci… tzv. tí, čo majú svoj život taký nudný, že musia riešiť život tých druhých
Keď si nenapísala, o čo ide, mi príde na hlavu postavené, dávať ti odpoveď.
@Deborah píše:
No, dnes hlási kadekto kadekoho pre nič. Ja osobne toto neznášam.. väčšina hlásení na sociálku sú plané poplachy.. kadejakí zakomplexovaní susedia, závistlivci… tzv. tí, čo majú svoj život taký nudný, že musia riešiť život tých druhýchKeď si nenapísala, o čo ide, mi príde na hlavu postavené, dávať ti odpoveď.
No vidíš, já to vidím úplně jinak. Zakladatelka nemá potřebu veřejně špinit rodinu, vylévat si komplexy v diskuzích, které snesou všechno, ale chce to věcně řešit. Tak se stručně zeptala a dostala odpověď. Nevím, proč by tady měla cokoliv popisovat a vyvolávat vlnu emocí.
Já její přístup spíš vítám, oprávněnost posoudí odborníci lépe než ženský na emiminu.
@Deborah píše:
No, dnes hlási kadekto kadekoho pre nič. Ja osobne toto neznášam.. väčšina hlásení na sociálku sú plané poplachy.. kadejakí zakomplexovaní susedia, závistlivci… tzv. tí, čo majú svoj život taký nudný, že musia riešiť život tých druhýchKeď si nenapísala, o čo ide, mi príde na hlavu postavené, dávať ti odpoveď.
no vidíš a mě třeba zase přijde poněkud pavlačové a hodné drbny lačnit po detailech..
každá to máme nějak nastavený že?
¨