Zánět ledvin - příznaky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.5.18 08:59

Ach jo, tak na urologii jedu az zitra, dnes tam jsou jen do 10 a to nestiham ani kdybych si dala do zadku vrtuli :nevim: to mám za to, že jsem se tam fakt těšila aspoň na infuzi na bolest

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.18 09:01

@brumi ibalgin bohužel nemůžu, mam na něj alergii, ale domluvila jsem se, ze mi donese táta po práci nějakou jinou mast na bolestivý svaly

• Citovat
  • Upravit
79914
28.5.18 09:32
@Anonymní píše:
Ach jo, tak na urologii jedu az zitra, dnes tam jsou jen do 10 a to nestiham ani kdybych si dala do zadku vrtuli :nevim: to mám za to, že jsem se tam fakt těšila aspoň na infuzi na bolest

Tak jed na pohotovost, že bolestí nemůžeš vydržet - anebo k obvodní a oni ti tu kapačku bud dají nebo na ni počlou do špitálu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
28.5.18 12:42
@Anonymní píše:
@brumi ibalgin bohužel nemůžu, mam na něj alergii, ale domluvila jsem se, ze mi donese táta po práci nějakou jinou mast na bolestivý svaly

tak potom jiný, volateren aulin gel atd, ale pokud máš bolesti opravdu nesnesitelné, klidně hupsni nebo spíš jestli tě může někdo zavést přímo do nemocnice ořes internu, tam ti dají infuzi od bolesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.18 16:21

@brumi @inkakřivák už po devátý ráno jsem seděla u praktika, tam mi dali teda po 3 hodinách čekání injekci proti bolesti, že infuzi v ordinaci PL dát nemůže

• Citovat
  • Upravit
79914
28.5.18 17:08

No aspon že tak - pomohla? ty bolesti ledvin jsou strašný, fakt jo. Kam se hrabe porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
28.5.18 19:26
@Anonymní píše:
@brumi @inkakřivák už po devátý ráno jsem seděla u praktika, tam mi dali teda po 3 hodinách čekání injekci proti bolesti, že infuzi v ordinaci PL dát nemůže

tak asi jak který obvoďák, moje naštěstí dává…ale ta je šikulka dělá i obstřiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.18 22:57

@inkakřivák pomohla, docela i na dlouho, zaclo to zase bolet fest kolem 7 večer @brumi tak to maš kliku teda, mně řekl, ze infuze nedávaji, leda injekci…no, naštěstķ už zítra jedu na tu uro, i když to mi asi nezafunguje na rychlejší zabrání ATB…snad tu cestu nějak vydržim, no co mi zbyvá jinýho :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6865
29.5.18 07:41
@Anonymní píše:
@inkakřivák pomohla, docela i na dlouho, zaclo to zase bolet fest kolem 7 večer @brumi tak to maš kliku teda, mně řekl, ze infuze nedávaji, leda injekci…no, naštěstķ už zítra jedu na tu uro, i když to mi asi nezafunguje na rychlejší zabrání ATB…snad tu cestu nějak vydržim, no co mi zbyvá jinýho :nevim:

dneska už by mělo začínát být lépe, atb mají náběh cca druhý až třetí den, hlavně aby byl zánět na ústupu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.18 13:28

@brumi no, líp mi bohužel není, změnila mi ATB včera a zítra jdu na kompletní odběry- kultivace, klasická moč a krev :( pořád se doslova bojim jít na wc a skoro se nehnu+ horečky, teď už teda aspoň reagují líp na paralen, nějaké pozitivum, i když pod 37,8-38 to stejně nejde :,( :(

• Citovat
  • Upravit
79914
30.5.18 17:23

Tak to už je dloho, to už by se ta ATB projevit měla! No snad na něco přijdou, anebo tahle zaberou. A už to aspon mín bolí? To peklo na záchodě nezávidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
30.5.18 19:29
@Anonymní píše:
@brumi no, líp mi bohužel není, změnila mi ATB včera a zítra jdu na kompletní odběry- kultivace, klasická moč a krev :( pořád se doslova bojim jít na wc a skoro se nehnu+ horečky, teď už teda aspoň reagují líp na paralen, nějaké pozitivum, i když pod 37,8-38 to stejně nejde :,( :(

tak to by mohlo být už snad na dobré ceště když horečky začínají klesat po paralenech i když jen málo, ale i to je úspěch, třeba konečně dali ty dobré atb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.18 02:46

@brumi tak jsem ro s těma horečkama nějak zakřikla, od večera zase 39, no snad už tam dneska budoumít výsledky aspoň CRP a asi budu vzorňák a jak jinak nemocnice nemám v lásce, teď tam půjdu snad i dobrovolně bez překecáváni pokud mě tam pošle

• Citovat
  • Upravit
6865
1.6.18 07:35
@Anonymní píše:
@brumi tak jsem ro s těma horečkama nějak zakřikla, od večera zase 39, no snad už tam dneska budoumít výsledky aspoň CRP a asi budu vzorňák a jak jinak nemocnice nemám v lásce, teď tam půjdu snad i dobrovolně bez překecáváni pokud mě tam pošle

jujky, no to bude v tomto případě lepší, zdraví je jen jedno a tohle už se táhne dlouho hlavně když to nereaguje na léčbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.18 08:02

Nejlepší byly ty kecy sestry v laborce- no ježiš maria, to až tak ta moč jo, to nemá ani cenu stáčet, to bude samá krev a bílkovina…ale jinak přesně, zdraví mám jen jedno, za hodinu vyrážim :( jako přemlouvat jí nebudu, aby mě tam nechala, ale vymlouvat taky ne, teď tam jdu volat, jestli už tam jsou ty výsledky aspoň…další noc jako tu dnešní už totiž asi nedám

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex