Zánět slepého střeva - příznaky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
502
20.5.22 21:21

@zzzeruva dělám teď praxi v nemocnici a tam mi řekli že to určitě není ale zdá se jim to jako nějaká alergie na potraviny..mam takové křeče jakoby, divný tlak, připadám si tak divně. Bolí mě to snad už týden a dnes ráno sem si dala zodac ( prášek na alergii) a bylo to mnohem lepší než předešlé dny..
@zzzeruva se zády mám problém cca 2 roky, chodila sem hodně na rhb s krční páteří a od ty doby deto pořád stěhuje z hora dolů. Takže to může být i od toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
20.5.22 21:27

@Eeelllaaa jojo me staci kdyz jen treba lehce pristydnu nebo staci kdyz me zebou nohy a rano bolest zad a jak kdyz me propichnes ten samej bod v podbrisku :roll:,takze proste se snazim verit tomu, ze jsou to zada… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.23 22:42

Dobrý den dnes me zacalo bolet v pravém podbřišku takova tupá hnusná bolest a ted se mi dela trochu blbě mam starost aby to nebyl slepak mohl by mi prosim nekdo poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
9.5.23 07:08

@Martin Rybář jedine jakto sam muzete zkusit zjistit je zmavknoit ten bod v podbrisku a rychle pustit. Pokud zaboli pri pusteni prstu muze to byt opravdu slepak a jela bych do nemocnice. Jinak pokud vas boli ciste jen tam fakt bych necekala. Hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.24 16:21

Je to slepák?

Ahoj, už od včera mě bolí v okolí pupku na pravé straně a nahoře nad pupkem. Není to bolest která by se nedala vydržet, ale neustupuje. Včera jsem měla i průjem, ale dneska už nic. Břicho mě dole v podbrisku neboli, prave jen v pravo od pupku, dolu ta bolest nejde. Nevite nekdo co by to mohlo být?

• Citovat
  • Upravit
27708
31.8.24 17:17
@Anonymní píše: Více

cokoliv slepák nebo i žlučník hele radši si dojdi k mudr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie