Poradna duly
Jana Čurdová
no abych někde nechyběla, že jo
![]()
Holky, přeju Vám tak zdravá a krásná miminka jako máme my v Září 06; všechno se dá přežít a zvládnout, výsledek pak stojí určitě za to ![]()
Zziny a Leonka (Září 06)
Dobré ráno,
všem moc děkuji, nakoukla jsem do září 2006 abych tak nějak měla představu jak to bude probíhat
už se moc těším.
Vítám Zuzu a přeji klidné těhu.
Hezký den
Koutecká
Ahoj holky,
Jana79, je mi to moc líto, ale třeba se sejdeme v říjnu 2007. My už jsme na tom začali doma pracovat ![]()
LUCI, já brala HA od 16 a teď jsem jí v 21 vy:,–(ila. Když jsem jí brala, MS přicházela vždycky na čas (snad i ve stejnou hodinu) a byla ze začátku dost bolestivá a trvala 5-6 dní a teď na jednou jen 3 dny a naprosto bezbolestná. Snad to je jen tím vysazením…
Ahoj holky a hlavně Luci, jsem na tom stejně jako ty. PM 23.11,… K Dr. jdu poprvé až v pondělí, tak uvidím. Teď mám ještě nějakou virózu, tak mám strach, aby bylo všechno v pohodě.
Tak koukám že polovina holek ,už zavzpomínala jak jsme na tom byli min.rok-také jsme se takhle polehoučku rozjížděly no a podívejte se na nás ted
![]()
Přejem s Matyáškem krásné těhu-samou radost ,žádnou starost
![]()
(uteče to jako voda
)
Ahoj Kat-ko, přeji Ti, aby bylo všechno v pořádku a ta viroza nic neznamená…neboj ![]()
Ahoj holky,
chci všem holkám ze září 2006 poděkovat za milé vzkazíky ![]()
Jak Vám je těhulkám? Já nemám vůbec žádné příznaky, stejně jsem na tom byla i když jsem čekala Davídka. Tak budu ráda, jestli to tak zůstane i nadále
Kdyby mi nerostlo břicho, tak bych snad ani nevěřila tomu, že jsem těhotná ![]()
Dnes jsem si volala pro výsledky z krve a HCG je vyšší, tak je to dobré. Příští týden půjdu ještě opět na další odběry,aby bylo vidět, jak HCG stoupá. Docela Vám co jste na neschopence závidím. V úterý jdu k doktorovi do poradny a zkusím se ho zeptat, jestli by mi nenapsal neschopenku. Než se nám narodil Davídek, tak jsem dvakrát potratila, měla jsem problém s udržením. Podstoupili jsme veškerá vyšetření a na nic se nepřišlo. Když jsem čekala Davídka, tak jsem také začala krvácet. V nemocnici si mysleli, že je to hematom a nakonec to vypadalo na mizející dvojče
A to ještě k tomu mám jen jednu vrozenou ledvinu. Tím pádem to pro ní bude v těhotenství větší zátěž, než normálně. Minulé těhotenství bylo v pohodě, tak tomu snad bude i nyní. Myslím si, že důvodů pro neschopenku mám až až. A ještě k tomu dělám v potravinách........
Myslíte si, že mám nárok na to, abych byla na neschopence? Ještě budu volat mojí paní doktorce na nefrologii, kam chodím s tou ledvinou a zeptám se na její názor.
Kat-ko držím Ti palečky, ať je to po té viróze ok. Ale určitě to bude dobré ![]()
Přeji všem krásný den
Zuza
Ahoj.......
Tak se k Vám přidám, když už je založeno ![]()
Posl. MS 6.12.......předpokl. termín 12.9
18.1 jdu na kontrolu.
Za sebou mám zamklé těhu v září 2006.....tak snad to vyjde. Držím všem palečky!
Ahoj Radik,
tak Tě vítám mezi námi
Já mám předpokládaný termín porodu 11.9. ![]()
Doufám, že se nám tady ta diskuse hezky rozjede a už se na to moc těším…
Držím Ti palečky, ať máš těhu v pohodě, ale teď už to bude určitě ok ![]()
Hezký večer
Ahoj holky,
vítám nové těhulky
a přeji ať vše probíhá bez problému a je dobře.
Já mám stále žaludek na vodě a většinou pomáhá jíst po menších dávkách a často, snad to brzo přejde.
Zítra jdu k DR. tak se moc těším, jde se mnou i manža, je nemocný a má vycházky, nejdříve jsem to zavrhla, ale pak mě přesvědčil že by byl moc rád, kdyby mohl čekat venku a hned se mnou sdílet tu radost
tak snad vše bude v pořádku.
Kat-ko ty jsi šla dneska k DR. jak jsi dopadla? bylo už něco vidět na UTZ? Co viróza opustila tě přes víkend a už je to lepší?
Hezký den
Koutecka
To to leti. Me nas mrnous vriska ve vedlejsim pokoji. Pred rokem jsem akorat zjistila, ze jsem tehotna!
Holky hodne zdaru a, urcite to vyzni jako klise, ale je to super
!!!!!!!!!
ahojky holky,
Ka-tko? Tak co už jsi byla u dr.? Myslím na tebe, tak dej vědět.
Koutecka, já mám taky žaludek jako na vodě…, dokonce mě ráno v osm vzbudilo kručení v břichu, ale fakt hlasitý
se mi snad ještě nestalo
Ahoj holky! Dneska je mi trochu líp, ikdyž ta rýma ne a ne ustoupit
K Dr. jdu dneska odpoledne, tak vám dám večer vědět, jak jsem dopadla. Moc se těším, ale i bojím… ![]()
Ahoj holky…muzu se k vam pridat?? Krevni testy mi vysly pozitivni, tak jsem moc stastna…jeste jsem nebyla u doktorky, takze ani presne nevim, ve kterem jsem tydnu…ale myslim, ze podle MS v patem…pristi pondeli jdu na ultrazvuk, tak jsem zvedava, jestli bude neco videt… ![]()
Ahoj holky,
Maria 86 - vítám Tě mezi námi a gratuluji ![]()
kat-ka - držím Ti palečky a myslím na Tebe. Určitě bude vše ok. Mě teď také přepadla nějaká viróza, snad se jí brzy zbavím ![]()
Luci a Koutecka - ať je Vám brzy dobře a máte po nevolnostech. Mě zatím není vůbec nevolno, snad to tak zůstane ![]()
Koutecka - zítra dej vědět, jak jsi dopadla u doktora, budu na Tebe myslet. Toho manžela Ti tam závidím, bude to bezva, když na Tebe bude čekat v čekárně
Já jdu zítra také, ale můj doktor nemá UZ, tak jsem zvědavá, kdy mě na něj k někomu pošle ![]()
Přeji všem krásný večer