Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
619
21.1.11 22:13

zuzi, gratuluju, že je ti líp a můžeš jíst! taky se na to těším!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
22.1.11 06:34

radu, já nepsala, že to těm dětem bude milé, to nebude. Ale praktické to trochu je - kupovat dárky na jeden termín, zvát rodinu na jednu větší oslavu :mrgreen:
Pavlínka má narozky v půlce ledna, taky nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
22.1.11 08:47

rozumbrado, asi jo, máš recht :mrgreen: a až bude nejhůř budem jim kupovat jeden společný dárek… a jeden dort pro nás všechny 4 :mrgreen: … Půlka ledna je taky celkem dobrá, ale zas můžeš nakoupit dárky v povánočních výprodejích… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
22.1.11 11:53

ahoj holky :) jakpak se mate? koukam na vase diskuze o oslavach a mam kamaradku evu, která se narodila 24.12. to je nejvetsi chudak ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
22.1.11 13:55

Ahojky.Koukám že řešíte jména.Honzík to má fain - ten je dubnovej, svátek červen.Marta to á horší,svátek listopad, narozky začátek prosince, ale stejně já jim kupuju pořád něco a peču taky ráda takže z nich chudinky nebudou.
Třetímu zatím plánujeme jméno Jirka, holka se mi líbí Verunka,Adélka, Sofie a jiné.Ta ještě není jistá. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
22.1.11 20:05

Tak to já ještě o jménu nemám ani ponětí :think: minule nám to taky trvalo v podstatě až do odjezdu do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
22.1.11 20:29
lucienne píše:
ahoj holky :) jakpak se mate? koukam na vase diskuze o oslavach a mam kamaradku evu, která se narodila 24.12. to je nejvetsi chudak ne? :D

Luci, moje máma to o chlup vyhrála, taky Eva, ovšem narozeniny „už“ 22/12 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
22.1.11 20:43

jeeej to je pěkné :D mne bylo zase naopak lito ze jsem v lete protoze kdyz sem poradala oslavu taky byli všichni na dovolene :D

ra-du píše:
lucienne píše:
ahoj holky :) jakpak se mate? koukam na vase diskuze o oslavach a mam kamaradku evu, která se narodila 24.12. to je nejvetsi chudak ne? :D
Luci, moje máma to o chlup vyhrála, taky Eva, ovšem narozeniny „už“ 22/12 :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
22.1.11 22:20

Ahoj holky, tak mám po dlouhý době taky chvilku napsat :) nevolnosti mě pořád trápí celkem šíleně :poblion: tak jsem si v lékárně koupila ty lízátka a celkem zabíraj :) Jinak jak tady píšete na kdy komu vychází narozeniny a svátek, tak já s přítelem máme oba narozeniny v září a mimčo vychází taky na září :) a aby toho nebylo málo, tak máme ještě i stejně svátek v červenci , tak apsoň drobečkovi budem muset vymyslet jméno aby to bylo jindy než v červenci :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
23.1.11 10:04

Ahoj, tak mě je furt dobře. Akorát ta únava mě ubíjí, hlavně večer když musím ještě obstarat malou a třeba nechce spát.
Já mám narozeniny 1.9. a svátek v říjnu, manžel narozky 8.9. a svátek v březnu. Naše dcerka se jmenuje Patricie Nela narozky 4.3., Nela slaví 2.2. a Patricie 2.7.
Jinak druhé mimčo bude taky září a bud Tadeáš 30.10. a nebo Viktorie Anna 10.3. a 26.7. tak že holčička by to měla krásně rozdělené. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
23.1.11 10:29

Ahoj holky. Já si našla // 6.1. a jsem v diskuzi lednové těhulky. O této diskuzi jsem ani nevěděla. Já bych měla mít termín tak 17.9. A to už tři děti doma mám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
23.1.11 10:42

Ahojka,

jsem tady dlouho nebyla, stydím se. :oops: Ale je mi pořád doooost špatně a pořád se mi navaluje na :poblion: . Ale naposledy jsem :poblion: včera ráno, tak doufám, že dnes to udýchám.
Ale dost mě ty celodenní nevolnosti unavují.

Rozumbrado, nooooo mluv za sebe, že se porodu nebojíme… :mrgreen: Já třeba Vojtu rodila císařem, tak pokud budu rodit normálně teď, tak vůůůbec netuším do čeho jdu. A děsím se toho už teď. :mrgreen:

Jinak termín by jsem měla mít asi toho 9.9. takový hezký datum. Jména jsem ještě vůůůbec neřešila.
Teď v úterý jdu na UTZ tak taky moc doufám, že bude :srdce: jako zvon.

Jinak vítám všechny nové těhulinky. :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
23.1.11 12:29

Ahoj holky můžu se přidat já našla dvě čárky na štědrý den těd jsem 7tt+ 5 a termín mám 6.09.2011 dle uz,já mám těd pořád bolesti žaludku tak piji aspon heřmánek,tak bych prosila o nákou radu. Jinak už mám první foto s uz a je tam fazolka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
23.1.11 12:45

Ahoj holky :) Luciece hodne holky radi ty lizatka pro tehotne, ale ja s nimi nemam zkusenost. drzim palce at je lepe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
23.1.11 12:48

tak já si je zkusím koupit snad to pomůže :-) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie