Poradna duly
Jana Čurdová
zuzi, gratuluju, že je ti líp a můžeš jíst! taky se na to těším!!!
radu, já nepsala, že to těm dětem bude milé, to nebude. Ale praktické to trochu je - kupovat dárky na jeden termín, zvát rodinu na jednu větší oslavu ![]()
Pavlínka má narozky v půlce ledna, taky nic moc.
rozumbrado, asi jo, máš recht
a až bude nejhůř budem jim kupovat jeden společný dárek… a jeden dort pro nás všechny 4
… Půlka ledna je taky celkem dobrá, ale zas můžeš nakoupit dárky v povánočních výprodejích… ![]()
ahoj holky
jakpak se mate? koukam na vase diskuze o oslavach a mam kamaradku evu, která se narodila 24.12. to je nejvetsi chudak ne? ![]()
Ahojky.Koukám že řešíte jména.Honzík to má fain - ten je dubnovej, svátek červen.Marta to á horší,svátek listopad, narozky začátek prosince, ale stejně já jim kupuju pořád něco a peču taky ráda takže z nich chudinky nebudou.
Třetímu zatím plánujeme jméno Jirka, holka se mi líbí Verunka,Adélka, Sofie a jiné.Ta ještě není jistá. ![]()
Tak to já ještě o jménu nemám ani ponětí
minule nám to taky trvalo v podstatě až do odjezdu do porodnice.
lucienne píše:
ahoj holkyjakpak se mate? koukam na vase diskuze o oslavach a mam kamaradku evu, která se narodila 24.12. to je nejvetsi chudak ne?
Luci, moje máma to o chlup vyhrála, taky Eva, ovšem narozeniny „už“ 22/12 ![]()
jeeej to je pěkné
mne bylo zase naopak lito ze jsem v lete protoze kdyz sem poradala oslavu taky byli všichni na dovolene ![]()
ra-du píše:lucienne píše:Luci, moje máma to o chlup vyhrála, taky Eva, ovšem narozeniny „už“ 22/12
ahoj holkyjakpak se mate? koukam na vase diskuze o oslavach a mam kamaradku evu, která se narodila 24.12. to je nejvetsi chudak ne?
Ahoj holky, tak mám po dlouhý době taky chvilku napsat
nevolnosti mě pořád trápí celkem šíleně
tak jsem si v lékárně koupila ty lízátka a celkem zabíraj
Jinak jak tady píšete na kdy komu vychází narozeniny a svátek, tak já s přítelem máme oba narozeniny v září a mimčo vychází taky na září
a aby toho nebylo málo, tak máme ještě i stejně svátek v červenci , tak apsoň drobečkovi budem muset vymyslet jméno aby to bylo jindy než v červenci
![]()
Ahoj, tak mě je furt dobře. Akorát ta únava mě ubíjí, hlavně večer když musím ještě obstarat malou a třeba nechce spát.
Já mám narozeniny 1.9. a svátek v říjnu, manžel narozky 8.9. a svátek v březnu. Naše dcerka se jmenuje Patricie Nela narozky 4.3., Nela slaví 2.2. a Patricie 2.7.
Jinak druhé mimčo bude taky září a bud Tadeáš 30.10. a nebo Viktorie Anna 10.3. a 26.7. tak že holčička by to měla krásně rozdělené. ![]()
Ahoj holky. Já si našla // 6.1. a jsem v diskuzi lednové těhulky. O této diskuzi jsem ani nevěděla. Já bych měla mít termín tak 17.9. A to už tři děti doma mám ![]()
Ahojka,
jsem tady dlouho nebyla, stydím se.
Ale je mi pořád doooost špatně a pořád se mi navaluje na
. Ale naposledy jsem
včera ráno, tak doufám, že dnes to udýchám.
Ale dost mě ty celodenní nevolnosti unavují.
Rozumbrado, nooooo mluv za sebe, že se porodu nebojíme…
Já třeba Vojtu rodila císařem, tak pokud budu rodit normálně teď, tak vůůůbec netuším do čeho jdu. A děsím se toho už teď. ![]()
Jinak termín by jsem měla mít asi toho 9.9. takový hezký datum. Jména jsem ještě vůůůbec neřešila.
Teď v úterý jdu na UTZ tak taky moc doufám, že bude
jako zvon.
Jinak vítám všechny nové těhulinky.
![]()
Ahoj holky můžu se přidat já našla dvě čárky na štědrý den těd jsem 7tt+ 5 a termín mám 6.09.2011 dle uz,já mám těd pořád bolesti žaludku tak piji aspon heřmánek,tak bych prosila o nákou radu. Jinak už mám první foto s uz a je tam fazolka ![]()
Ahoj holky
Luciece hodne holky radi ty lizatka pro tehotne, ale ja s nimi nemam zkusenost. drzim palce at je lepe ![]()