září/říjen 2008

• Fotoalbum (91)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2390
19.2.08 07:16

Dobré ráno přeji.
Koukám,že všechny už chcete mít první trimestr za sebou.Ale já se bojim toho druhého a hlavně třetího. prvnim těhotenství mi od šestnáctého týdne tvrdlo bříško.Opravdu často (čtyřikrát do hodiny).Takže jsem musela celý den ležet.Nevim jak by jsem to zvládla s prckem.Ale pevně věřim,že tentokrát to budeme mít všechny bez komplikací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
19.2.08 08:25

Holčeny, dobré ránko. Je zataženo, mlha, 0 stupňů. Už ať je teplo. U nás už zasse vrtají děs. Nejdříve to bylo pod náma 4 měsíce kraválu v kuse, teď je to vedle nás :evil:. Vím, že si chtějí opravit byty, ale je tu spousta malých dětí, které se bojí a nemůžou spát. A když v tom musíte být pořád, tak i dospělí blázní.
Vero, bude to dobrý :wink:, já mám taky strach a budu ho mít až do toho 17 t.t., ale nepřipoštím si to, snažím se myslet pozitivně, i když klid budu mít až v 7. měsíci. Jak řekla MUDr. máme spoustu práce, ale věřím :wink:.
Holčeny, pěkný den :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
19.2.08 10:26

Ahoj těhulky!!!

Počasí dneska neprobírám, ale právě jsem přišla od holek z únoru a tam jedna mamka psalala, jak rodila. Bože, jsem z toho úplně paf.
Nechoďte tam a nečtěte to!!!! Tímto jsem si zakázala číst příspěvky o maminách, který právě porodily.

No a jinak dneska ráno, jsem měla fakt nějaké pořádné lochtání v břuchu. Tak jsem se trošku uklidnila. Pěkný den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
19.2.08 10:54

PeťuleP, každá má porod jiný. Kamarádku stihli dovést jen za dveře porodního sálu a malá byla venku :wink:. Druhá kamarádka neměla žádné bolesti, musela na císař, malá byla koncem pánevním. Nestresuj se a užívej těhu :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
19.2.08 19:16

PeťuleP - Jestli si chceš číst o porodech,tak si přečti diskuzi krásné porody v porodech.
Je mezi nima i ten můj.
Já věřim pevně tomu,že porod může mít každá krásnej.Jen si musíš věřit.Hlavně věřit ve vše přirozeno a na všem vidět to positivum.I na každé bolestivé kontrakci je super to,že víš že jsi zase o kousek blíž svému miminku.V mém okolí je strašně málo maminek,který to tak berou.Považujou porod za nejhorší věc na světě.
Jak určitě víš, celé těhotenství pusobí na prozvoj dítěte.Jak fyzicky tak i psichycky.A to i porod.Pokuď je porod pohodoví a ty přijímáš vše jak je,tak je to pro mimi to nej.Vše proběhne snadněji,když jseš všemu otevřená.Než když se celé těhotenstvi děsíš toho dne,kdy nastane porod.
Určitě budeme mít všechny krásnej pord.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
20.2.08 07:41

Dobré ráno holky!!!

Holky, já se porodu vůbec nebojím, příjde mi to prostě přirozený, co nám taky jiného zbyde. :wink:
Ale vyděsil mě ten její porod. Porostě se jí podělal. On měl mimís na pupečniku suk, tak proto. Ale jinak díky. Musíme myslet pozitivně a já už se strašně těším. I když se asi moc nevyspím, až se prcek narodí. Jenom aby tam nebyli dva. To se ale dozvím až př. pátek. Ahojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
20.2.08 08:23

Holčeny, dobré ránko.
PeťuleP, taky máš strach ze dvou :lol: ? Já taky, prý když máš za sebou nějaký ten potrat, tak dvojčátka hrozí. No, já se to dozvím zítra :wink:. Věřím, že je jedno a hlavně, že bude v pořádku :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
20.2.08 14:59

Ahoj holky, vsechny zdravim, konecene jsem proletela zase vsechny nove prispevky. Pekne se to tu rozjizdi v pondeli jsem tu psala prispevek o tom ze mi uz taky zacinaji nevolnosti, ale ve finale me prcek odpojil od netu :-) a ja uz nemela silu psat znovu. Dnes me teda dostalo vase tema porod. Na ten zatim moc nemyslim, spis se taky snazim doufat v to aby probehlo tech cca7 - 8 mesicu v pohode. A pak at se mimco nejak dostane na ten svet (hlavne at jsme oba zdravi). Jo a jen tak na okraj cisar neni zrovna nebolestiva varianta porodu. Tak se mejte hezky a verim, ze vsechny porodime tak jak nejlepe to bude mozne a az bude na case! Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
20.2.08 15:09

Jo jeste k tomu jednomu ci vice mimcum v brisku :-). Taky me to napadlo. U prvniho mimca ne. To mi tahle moznost dosla az, kdyz lekar pri UTZ rekl plod jeden. Tak jsem najednou domyslela vsechny varianty. Sama bych radsi taky jedno. Ale kdyby byly dve, tak by to bylo zase docela zajimave :-). Ale jelikoz jsem prave po cisari, tak nevim jestli by to bylo nejlepsi. No nic, to jen me uvahy :-). Nekomu se clovek sverit musi. Partnera uz tak neustale bombarduji svymi historkami zeny na mat. dovolene :-). Tak si alespon pokecam s vami. Sdelovala uz jste nektera vase tajemstvi rodine? My to planujem teda az po kontrole, jestli bude vse OK, v coz doufam. Ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
20.2.08 16:13

Duchess, naši to vědí. Jsem na nemocenské a jelikož na nemocenské nebývám, tak je to jasný. Takže naši, bráchové švagrová, která je ve 20. t.t. a kamarádka, která je v 18.t.t., jinak nechci, aby to někdo věděl k mým předchozím zkušenostem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
20.2.08 21:54

Andy1, no to je jasne. Verim, ze ti to ted klapne, drzim palce. Ja uz bych to mamce taky nejradsi rekla, ale jeste musim vydrzet az do kontroly. Jinak „neclenove rodiny“ se to dozvi asi az to vyplyne samo. Preji vsem dobrou noc. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
21.2.08 11:34

Holčeny, právě jsem se vrátila od doktorky. Není to dobré. Mimi roste, ale nemá srdíčko :cry:. Podle početí jsem v 7. t.t., podle MS 9.t.t. Doktorka mu dává do 27.2., pak musím do nemocnice. Proč já taky musím mít všechno. V každém případě s miminkem končím po čtvrté už do toho nejdu, za ty nervy mi to už nestojí. Smířím se s tím, že svoje mít nikdy nebudu :(.
Holčeny, pěkný den :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
21.2.08 12:38

Bože Andy, je mi to moc líto, ale třeba se prcek ještě umoudří. Musíme věřit. :!
Mysela jsem na tebe, ale asi málo. Přeju ti moře síly, aby jsi to všechno zvládla.

Jani ahoj, nikomu jsme to zatím neřekli a myslím, že to vydržíme ještě měsíc. Taťka se na dědečkování moc těší a jmenuje se Josef, což bude super dáreček k svátku. :wink:
Pokud bude všechno v pořádku. Pevně doufám a věřím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
21.2.08 14:06

Andy letím, chvátám a musím Ti vyřídit vzkaz od naší těhulky ADUŠKY.

Jejímu mimi začalo srdíčko bít také později. Myslím, že psala že 7+2tt. Tak prosím nevěš hlavu, všechno bude dobré a ty donosíš zdravé a krásné miminko!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
21.2.08 14:21

PeťuleP, děkuji. Jen Tě prosím, jestli by jsi nemohla zjistit, jestli těch 7t.t.+2 bylo od poslední MS, nebo od početí? Já mám 9.t.t. od MS a 7.t.t. od početí je menší, ale roste. Z toho 27. 2. mám strach buď to bude dobrý-kéž by, nebo nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí