Žárlím na mužovu práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106743
28.6.20 18:51
@MayhemDevil píše:
Zensky proste… Emocemi rizena „inteligence“(coz je specialne problem s ajtakem). Nic takoveho jsem nepsal. Zakladatelka ma pravo se tak citit, ale moje prispevky smeruji, ze musi zjistit PROC se manzel tak chova, musu najit spolecniu formu komunikace, domluvit si dalsi postup atd. Rozhodne ji tady nepresvedcuji, aby si to nechala libit do nekonecna. Nedejboze aby si zvykla a byla tak stastna.
Opravdu si myslíš, že by takto jednal chlap , kdyby to bylo obráceně ?
@Mango_Lassi píše:
Protože ho práce baví a naplňuje a je to 100× zajímavější, než řešit děti a domácnost?
V takovém případě se volí život bez dětí a domácnosti ?
@Zumpa píše:
Vždyť má pravdu, projeď si tady ty ženské „rady“, které vedou jednoznačně jen k rozchodu a ne k řešení situace.

A tvoje řešení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106743
28.6.20 18:58
@MayhemDevil píše:
Mela by vyhledat psychologa co s takovymi lidmi pracoval. Jeho tam nedotlaci, protoze dost mozna zadnou chybu neeviduje. Snad ji poradi nejake postupne moznosti reseni.
Jako bylo by fajn, kdyby jste to brali tak, ze vsechno co pisu vychazi z toho, ze ten clovek fungoval normalne a proto si ho zakladatelka vzala. Jasne ze existujou hovada co si poridi sluzku a zenska v tom vztahu emocionalne trpi. Ale bylo by fajn z tohohle bodu nevychazet :kytka:

A nebylo by lepší udělat něco co by ho z té vztahové letargie vytrhlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
28.6.20 19:00

@Venetia
Jak kdo… Ale bez premysleni vsechno zahodit a spalit mosty si osobne nepredstavuji jako reseni dlouholeteho vztahu zasazeneho pul rocni krizi, ktera ma navic viditelny a snad resitelny puvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106743
28.6.20 19:03
@MayhemDevil píše:
@Venetia
Jak kdo… Ale bez premysleni vsechno zahodit a spalit mosty si osobne nepredstavuji jako reseni dlouholeteho vztahu zasazeneho pul rocni krizi, ktera ma navic viditelny a snad resitelny puvod.

Nemyslím hned vše zahodit, ale ubrat z toho co on zřejmě považuje za samozřejmost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
28.6.20 19:05
@Venetia píše:
A nebylo by lepší udělat něco co by ho z té vztahové letargie vytrhlo?

Jako prestat v tom vztahu fungovat jak tu navrhovaly?

Nenavratne podelat vztah jde snadno a rychle. A ty rady tady by mely velkou sanci:)
Vazne bych to resil s psychologem co ma zkusenosti s navratem techto osobnosti do reality. Nekteri maji vazne emoce vypnute a kdyz probudi necekane a nekontrolovane tak pruser. Taky by si zakladatelka mela davat velky pozor na prasky a drogy. Ten mozek sami vypnout neumi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
28.6.20 19:07
@Venetia píše:
Nemyslím hned vše zahodit, ale ubrat z toho co on zřejmě považuje za samozřejmost
:palec: muzes zkusit a kdybych nemel svoje zkusenosti prislo by me to fajn. Ale ja bych ted nemel koule nato tohle resit na vlastni pest jako partner.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.20 19:09

Komunikovat s nim nejde, furt ma sluchatka a je na ntb, kdyz uz si neco treba spolu pustime tak do par minut spi…petkrat mu rikam treba ze je potreba koupit jar, jeste mu napisu smsku a pak prijede a pta se jaky jar :roll: 8o rikala jsem mu ze uz to je chovani na diagnozu at si nekam zajde a opet nevnimani a propad do sveho virtualniho sveta :,( zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
106743
28.6.20 19:10
@MayhemDevil píše: :palec: muzes zkusit a kdybych nemel svoje zkusenosti prislo by me to fajn. Ale ja bych ted nemel koule nato tohle resit na vlastni pest jako partner.

No je to můj způsob řešení a rozhodně přináší úspěchy, i kdyby jen jistotu, že jsem v tom vztahu navíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
28.6.20 19:17
@Anonymní píše:
Komunikovat s nim nejde, furt ma sluchatka a je na ntb, kdyz uz si neco treba spolu pustime tak do par minut spi…petkrat mu rikam treba ze je potreba koupit jar, jeste mu napisu smsku a pak prijede a pta se jaky jar :roll: 8o rikala jsem mu ze uz to je chovani na diagnozu at si nekam zajde a opet nevnimani a propad do sveho virtualniho sveta :,( zakladatelka

Takze je to jak tu pisu? Za tim odbornikem musis jit Ty. Jestli teda si muze vazis a mas chut o vas stary vztah bojovat.
On tam vazne nepujde. Mozek ma saturovany informacemi, ktere se Te netykaji.
Odbornik ti snad pomuze s emocnim deficitem, kterym trpis a zoufalosti a vztekem na ktere mas pravo. A snad ti da manual, kterym uspesne tyto situace resil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
28.6.20 19:19
@Venetia píše:
No je to můj způsob řešení a rozhodně přináší úspěchy, i kdyby jen jistotu, že jsem v tom vztahu navíc

Hele cokoliv Ti funguje. A dost mozna to bylo vzdy spravne! Ale taky by jsi treba ted byla s jinym, lepsim chlapem, ktery jednou v zivote potreboval citliveji postrcit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.6.20 19:22
@MayhemDevil píše:
Je to pul roku. Ja tu nechtel rozepisovat moje zkusenosti, ale mas ruzne druhy prace. Muzes vyhoret z premiry socialniho kontaktu, ale taky mas tuhle praci, kde ten socialni kontakt neni zadny. Mozek zacne fungovat jinak. Je to extremne nebezpecne, nekteri moji kamaradi to zvladli a nekteri uz tu nejsou. Bezny zensky mozek nemuze pochopit co se jim deje v hlave, nejste schopne bez emoci existovat.
Takze ja tu neprispivam proto, zebych s jeho chovanim souhlasil, ale rad bych mirnil ty extremni zasahy(protoze ten clovek fungoval normalne). Ona resi svoje pocity, ma ho za hajzla a necitu, ale to ze jeji muz muze ztracet kontakt s realitou, znicit si zdravi a prijit o zivot ji nenapadlo.Edit: a na ty estrogenem hnane provokace nehodlam reagovat. Jen mi davaji za pravdu :kytka:

Když mi můj popisuje postup, jak opravil databázi, krok za krokem, úplně mu u toho svítí oči :mrgreen: vím, co je muž, pro kterého je práce koníčkem i posláním :lol:

• Citovat
  • Upravit
1336
28.6.20 19:35
@Mango_Lassi píše:
Když mi můj popisuje postup, jak opravil databázi, krok za krokem, úplně mu u toho svítí oči :mrgreen: vím, co je muž, pro kterého je práce koníčkem i posláním :lol:

Jn, ale ja mam vazne tragicke zkusenosti.
Je to specificka prace a clovek se muze ztratit ve svete logiky a nekonecneho, casto frustrujiciho, reseni hadanek.
Super, ze ho nechas vypovidat, ikdyz te to asi vubec nezajima. Dost mozna je to vic dulezitejsi nez si myslis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.6.20 19:37
@MayhemDevil píše:
Jn, ale ja mam vazne tragicke zkusenosti.
Je to specificka prace a clovek se muze ztratit ve svete logiky a nekonecneho, casto frustrujiciho, reseni hadanek.
Super, ze ho nechas vypovidat, ikdyz te to asi vubec nezajima. Dost mozna je to vic dulezitejsi nez si myslis.

Dost mě zajímá, protože tyto postupy můžu použít pro svou práci :) nápady se hodí

Příspěvek upraven 28.06.20 v 19:39

• Citovat
  • Upravit
1336
28.6.20 19:39
@Mango_Lassi píše:
Dost mě zajímá, protože tyto postupy můžu použít pro svou práci :)

Tak jste se hledali az jste se nasli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.20 19:39

Napíšu ti to z pohledu ženy, která to má stejně jako tvůj muž. Práci miluju opravdu hodně. Popravdě často ji upřednostňuji před rodinným životem. Je to stejná láska jako mám k muži. Protože to je láska jakoby ke mně. K mému snu, k seberozvoji. Kdyby mi dal manžel na výběr, vyberu si práci. Jasně, že to zní smutně, ale pro mě člověk, co nerozumí tomu, co to pro mě znamená, nemá v mém životě co dělat. Naštěstí jsem našla člověka, co to chápe. Když je těžké období a mám hodně povinností zapne v domácnosti on. Moje rada je, aby sis našla něco, co budeš milovat stejně a budeš na to pyšná a soustředila ses na to. Jeho náročné období v práci skončí a bude se ti zase věnovat, i když bude vždy věnovat stále čas práci. Já se třeba konečně rozhodla po 4 letech, že bychom mohli jet na svatební cestu :mrgreen:. Ale dělám to protože na to mám náladu. Nutit ho s tebou trávit čas nic nevyřeší. Najdi si nějakou vášeň, protože mi z tvého příspěvku přijde, že si hlavně služka a matka. Ale i při tom můžeš dělat něco, pro co ti nebude vadit nespat 3 dny v kuse a blbě se usmívat. Nebo to ber tak, že teď podporuješ jeho sen, ale pak bude řada na tobě a on převezme domácnost. Takhle to funguje u nás a úspěšně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky