Žárlím na mužovu práci

Anonymní
27.6.20 20:54

Zarlim na muzovu praci

Ahoj prosim anonym nebo smazat… manzel cely zivot dela v oblasti vyvojarstvi, pocitace jsou jeho zivot. Po novem roce dostal praci ve vysnene firme a ta ho uplne pohltila, stavalo se druv ze si musel praci vzit domu a nebo mit pracovni vikend, ale delal to s nelibosti, a nadaval, ale ted je smutny kdyz na vikend nic nema, viz dneska, chtela jsem jit ven na obed, vzal si pc a aspon neco si datloval, to same ted vecer. Prestal semnou komunikovat, kdyz neco rikam tak mne nevnima a jen kyve a pak kdyz dojde na vec tak nema sajnu o tom ze jsem neco takoveho rikala. Koncem cervence jsme meli jet na dovolenou po cechach ale pry to zrusil, ze poleti na sluzebku. Proste zarlim na jeho praci na to ze tam s chlapa mluvi a bavi se a domu se jde akorat vyspat a najist :// a dal si tukat do pc, pripadam si jen jako sluzka uvar, vyper, vyprazdni varle. Ja asi nechci nejak poradit, spis jsem to potrebovala ze sebe dostat…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2334
27.6.20 20:58

Tak nevař, neper a neprázdni varle. :lol: Uvidíš, jestli se situace rozhýbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yse
994
27.6.20 20:59

Sbal kamosky s nekam si vyraz - kino, koncert. Rekni mu, ze kdyz on chce travit vecer se svou “laskou” tak ty si chces taky uzit vecer a ne jen sedet a koukat na nej jak datluje do kompu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yse
994
27.6.20 21:00

Jo a tu dovcu po Cechach bych si taky naplanovala s kamoskama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
27.6.20 21:02

Tak hlavne on v nove praci se chce dobre uvest podle me. Udrzet ted dobrou praci je pro mnoho lidi priorita. Zkus ho od toho odtrhnout a v KLIDU mu rict co citis. A proste pocitej s tim, ze ti rekne, ze momentalne tu praci vnima jako prioritu pro Vas. Dostmozna se chyti teochu za nos a bude se ti vic venovat. Ale hlavne v klidu. Jestli nastoupis tak bude peklo. Hodbe stesti :kytka:

Proste je dost mozny, ze je to typickej IT a necha se jednou veci uplne pohltit :mrgreen: musis mu updatovat sofware. Pridat promenne svych pocitu :mrgreen: upozornit na bugy ve vztahu :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.06.20 v 21:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.20 21:03

@yse s kamaradkou jsme sly hned po izolaci „slavit“ prisla jsem v dost podnapilem stavu a on jen zvedl oci od monitoru „kdes byla, ja myslel ze si nahore“ :nevim: pet hodin!! :zed:

• Citovat
  • Upravit
21393
27.6.20 21:08
@Anonymní píše:
Ahoj prosim anonym nebo smazat… manzel cely zivot dela v oblasti vyvojarstvi, pocitace jsou jeho zivot. Po novem roce dostal praci ve vysnene firme a ta ho uplne pohltila, stavalo se druv ze si musel praci vzit domu a nebo mit pracovni vikend, ale delal to s nelibosti, a nadaval, ale ted je smutny kdyz na vikend nic nema, viz dneska, chtela jsem jit ven na obed, vzal si pc a aspon neco si datloval, to same ted vecer. Prestal semnou komunikovat, kdyz neco rikam tak mne nevnima a jen kyve a pak kdyz dojde na vec tak nema sajnu o tom ze jsem neco takoveho rikala. Koncem cervence jsme meli jet na dovolenou po cechach ale pry to zrusil, ze poleti na sluzebku. Proste zarlim na jeho praci na to ze tam s chlapa mluvi a bavi se a domu se jde akorat vyspat a najist :// a dal si tukat do pc, pripadam si jen jako sluzka uvar, vyper, vyprazdni varle. Ja asi nechci nejak poradit, spis jsem to potrebovala ze sebe dostat…

Posli mu tohle emailem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yse
994
27.6.20 21:11
@Anonymní píše:
@yse s kamaradkou jsme sly hned po izolaci „slavit“ prisla jsem v dost podnapilem stavu a on jen zvedl oci od monitoru „kdes byla, ja myslel ze si nahore“ :nevim: pet hodin!! :zed: [/citace
Tak v patek kino, v sobotu koncert. “Jeee Zlati promin veceri nestiham, jdu s Petrou do kina, tak si neco vem z lednice. Jo a v utery jdu na brusle.“ :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
27.6.20 21:20

A to je u vás normální, že jeden z páru zruší dovolenou a nezeptá se, neřeší náhradu a ty mu na to nic neřekneš? Pak se nediv že na tebe úplně prdí. Taky bych si takto připadala jak služka, tak zkus zrušit svoje služby a promluv si s ním o tom.

• Citovat
  • Upravit
11199
27.6.20 22:20

Taky bych zacala datlovat do PC a pri tom se usmívat. Občas bych zrusila neco co jsem mu slibila a vynechala bych domaci prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24815
27.6.20 22:32

Hm a jsi si jistá, že je to čistě jen tou prací??
jinak souhlas s jita22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
27.6.20 22:39
@prejeta_zaba píše:
Tak nevař, neper a neprázdni varle. :lol: Uvidíš, jestli se situace rozhýbe.

Najde si prostě jinou…a dobře udělá!!! Líná ženská nemá cenu, ani toho spotřebovaného toaletního papíru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14940
27.6.20 22:52

Neváží si tě. Moc si nedovedu predstavit jit s manzelem do restaurace na obed a on by sebou vzal noťas a neco si tam psal. Na rovinu mu to řekni nebo popřemýšlej, jestli ti ten vztah neco ještě dává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
28.6.20 06:52
@olino píše:
Najde si prostě jinou…a dobře udělá!!! Líná ženská nemá cenu, ani toho spotřebovaného toaletního papíru…

Trochu snahy do toho trollení, píšeš furt to samé  :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
28.6.20 07:34

Co takhle začít taky žít svůj život a neviset pořád jenom chlapovi na krku? Buď ráda, že chce něco dokázat místo aby chlastal, podváděl tě nebo hrál automaty. Inspiruj se tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí