Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@GabinkaCh píše:
Mě nepřijde, že by Bůča provokovala
Ne? To že ji admini bloknou už poněkolikáté za porušování pravidel a ona si jen změní nick, založí diskuzi či píše hned adminům pod deníček, ti nepřijde jako provokace? za poslední týden je to tu pokolikáté? Po druhé? po třetí?
@Lassiečka píše:
to ja modra jsem, ale blokujou mi psani prispevku. i na profil vlezu, jen nic nenapisu.
jako mají v tom bordel, jak se ti na jeden mail povede registrovat tolik přezdívek to nechápu, to se jim tu nabourá každý, pokud nejsi nějaký IT kozelník ![]()
@Detsa píše:
Tak založit si nový mail a pak účet tady taky nevidím jako problém
já jsem se jí ale ptala jestli si kvůli každého nového nicku musí založit i další mail a psala že ne… takže je to divné
@Doe_Jane píše:
já jsem se jí ale ptala jestli si kvůli každého nového nicku musí založit i další mail a psala že ne… takže je to divné
no třeba si ho nemusí založit, třeba jich má taky deset, dvacet už založených… proto nemusí nový… ale fakt už to je spíš trapárna, než legrace… nechápu jedno, když už tu chce být, proč ty provokace…
@Lassiečka píše:
ale ja uz z toho mam p.rdel pro pana janaproto jsem tohla zalozila, proto to bucino parte. a vzkazy ze zapovezenyho lesa atd. je to ze srandy, akorat se to zvrhlo vzdycky v hadani a urazky no
vim, ze me bloknou znova a ze me tu nechtej jak admini, tak vy. je to sranda, sranda ze sebe same.pro tebe trapny, ok.beru to
Spíš takové skličující a smutné. ![]()
@Lassiečka píše:
ale ja uz z toho mam p.rdel pro pana janaproto jsem tohla zalozila, proto to bucino parte. a vzkazy ze zapovezenyho lesa atd. je to ze srandy, akorat se to zvrhlo vzdycky v hadani a urazky no
vim, ze me bloknou znova aze me tu nechtej jak admini, tak vy. je to sranda, sranda ze sebe same.pro tebe trapny, ok.beru to
Ale to trochu přehráváš, ne? mě tu nevadíš, když si někde diskutuješ, Mě vadí to trapný předvádění adminům na očích, tak jste mě blokli heč a já jsem zase tady. Ty nechceš diskutovat, ty se chceš jen předvádět a to mi přijde trapný. Pokud chceš diskutovat, tak to přece můžeš. Založíš si nový nick a budeš tu v klidu psát a i s holkama v uzavřence. Ale založit diskuzi „a zase mě blokli..“ je pro mě dětinské, promiň…
@Regina Hero píše:
no třeba si ho nemusí založit, třeba jich má taky deset, dvacet už založených… proto nemusí nový… ale fakt už to je spíš trapárna, než legrace… nechápu jedno, když už tu chce být, proč ty provokace…
Tak až zase budeš příště někomu psát, že mu praskne žilka, vzpomeň si, jak se zakládají duplicitní nicky a nemusíš se ničeho bát ![]()
@Keyllah Tak treba je to nějaká forma protestu. Ja se tedy chodím 9 let, a uprimne, některé zásahy nebo naopak netecnost adminu se mi taky nelibi. Nicméně, nemam problem s autoritami, tak to beru tak, ze se mi to muze maximalne nelibit, připadne mohli protestovat nekde přímo, směrem k nim, pokud bych ty tendence mela. Ale nekdo ma potrebu protestovat zvucneji a okazaleji, kdyz se vydat na pospas a proti systému, tak se vsi paradou.
Ale ted varim z vody, možná jsem úplně mimo mísu. Bůču, ani Lasssiečku nebo, jak se jmenujes (pardon), neznam.
@Lassiečka Nebud ale povysenecka… Vis moc dobre, ze nikoho nestudujes, dokonce ani nejsi v buh vi, jak výhodné pozici a uprimne, tim, ze budes delat dalsi naschvaly, jen snizujes samu sebe a svou sociální inteligenci. A pak-li, že bys rada kontrovala tim, ze ti to dela dobre, tak to mazej med kolem huby někomu jinymu… Nikomu nedela dobre, kdyz je společností, at uz je to realita, či ta virtuální, vnímán jako odpadní roura. ![]()
@Lassiečka A opět blokujeme. Ze stejných důvodů, jako vždy předtím, plus duplicitní registrace.
Děkuji všem za diskusi! ![]()
Hezké odpoledne,
admin Josefina
@Lassiečka a tak ja zase takovy střeštiprdla jako jsi Ty v malym poctu muzu. Nejzajimavejsi je, ze Tvoje diskuze nejvic ctou ti, co jim nejvic vadis!
![]()
@Keyllah píše:
Ne? To že ji admini bloknou už poněkolikáté za porušování pravidel a ona si jen změní nick, založí diskuzi či píše hned adminům pod deníček, ti nepřijde jako provokace? za poslední týden je to tu pokolikáté? Po druhé? po třetí?
Já myslela, že pokud zablokují definitivně vstup, tak už se sem dotyčná osoba nedostane.
@GabinkaCh píše:
Já myslela, že pokud zablokují definitivně vstup, tak už se sem dotyčná osoba nedostane.
Dostane, ale pod jiným nickem a asi jiným emailem. Problém je, když pak dotyčná zakládá diskuze typu této, nebo píše adminům pod deníčkem…zbytečně na sebe takto upozorňuje a svým způsobem se adminům vysmívá…
Bůču nejvíc potrestá, když všem bude jedno…ráda vzbuzuje emoce (jedno jaké), takže jedině ignorace by mohla ukončit její trápení…
Pokud jí to naplňuje uspokojením, tak není asi někde něco v pořádku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat