Jsem po termínu, mám přítele pustit za zábavou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
12.6.13 11:19

No vidíš…měla jsem termín se sousedkou, jí se ten den prcek narodil, celá ulice se tady sešla, popíjela (i ten můj)…a já říkám, no, teď začnu rodit já a kdo mě z vás odveze?? :mrgreen:
Nehrotila bych to - jen ať je na telefonu, 30km není dálka - prostě zahpdí karty půjde :) existujou taxíky, kamarádi…prostě musí on sám pak se rychle dostat… ;)

Příspěvek upraven 12.06.13 v 11:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.6.13 11:19

@Miška68 pusť ho, pokud Tě nemůže odvézt, tak by Ti byl stejně platný, jak mrtvému zimník… kámošova žena má teď termín a on nasmlouvaných asi 10 koncertů. Má pro ženu zajištěn odvoz, víc udělat stejně nemůže :think: mmchdm, asi i záleží, jestli ho u porodu chceš, ale pak není problém mu zavolat a on přijede, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
12.6.13 11:26

Taky si myslím, že není problém, aby se kdyžtak dostal do porodnice. Ať se domluví s nějakým kámošem, co tam bude s ním nebo třeba bydlí poblíž, že ho odveze, když bude potřeba. Stejně bys čekala na sanitu nebo jiný odvoz, pak než tě přijmou… 30km opravdu není taková dálka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
12.6.13 19:40

At jde, ale at nepije a v případě porodu, taxi..nevidím v tom problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evill
12.6.13 22:00

Jo pustila bych ho. Hele a nerodila jsi už náhodou před týdnem, když posouval po sms návrat domů z hospody?

• Citovat
  • Upravit
nepř.G12
13.6.13 05:39

Jak pustit? On je malé děcko? Tyto formulace mě fakt fascinují :|

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
13.6.13 05:41

A kdo by ho přivezl v případě, že začneš rodit? Asi bych ho pustila a s tím, že nebude moct pít (je otázka nakolik se tvůj přítel umí hlídat) a bude na telefonu. Pokud bych měla podezření, že se tam zlije jak zákon káže, byla bych proti, zpruzelá, naštvaná, ptž v takovém stavu by ho k tomu porodu ani nepustili.

S manželem máme dohodu, že noci trávíme spolu, kdyby něco a když jde s kamarády, tak si dá tak 2-3piva, ale vím, že jemu nic neudělají a hlavně, že se to nezvrhne v pitku.

• Citovat
  • Upravit
12640
13.6.13 06:16

A on potřebuje propustku?! 8o Já kdybych vytasila na přítele, že ho někam (ne)pustím, tak to by si moc líbit nenechal… :think: Mně by zajímalo, jak by proběhlo to nepropusteni? Nerejpu, jen mě to fakt zajímá, to mu jako rekneš, že nesmí jít a zamkneš? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
13.6.13 12:17

Já bych mu řekla, že to je jeho věc, jestli chce jet, ať jede, ale že mu neodpustím, kdyby kvůli pokeru prošvihl porod vašeho dítěte 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí