Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No vidíš…měla jsem termín se sousedkou, jí se ten den prcek narodil, celá ulice se tady sešla, popíjela (i ten můj)…a já říkám, no, teď začnu rodit já a kdo mě z vás odveze?? ![]()
Nehrotila bych to - jen ať je na telefonu, 30km není dálka - prostě zahpdí karty půjde
existujou taxíky, kamarádi…prostě musí on sám pak se rychle dostat… ![]()
Příspěvek upraven 12.06.13 v 11:19
@Miška68 pusť ho, pokud Tě nemůže odvézt, tak by Ti byl stejně platný, jak mrtvému zimník… kámošova žena má teď termín a on nasmlouvaných asi 10 koncertů. Má pro ženu zajištěn odvoz, víc udělat stejně nemůže
mmchdm, asi i záleží, jestli ho u porodu chceš, ale pak není problém mu zavolat a on přijede, ne?
Taky si myslím, že není problém, aby se kdyžtak dostal do porodnice. Ať se domluví s nějakým kámošem, co tam bude s ním nebo třeba bydlí poblíž, že ho odveze, když bude potřeba. Stejně bys čekala na sanitu nebo jiný odvoz, pak než tě přijmou… 30km opravdu není taková dálka ![]()
At jde, ale at nepije a v případě porodu, taxi..nevidím v tom problém
Jo pustila bych ho. Hele a nerodila jsi už náhodou před týdnem, když posouval po sms návrat domů z hospody?
Jak pustit? On je malé děcko? Tyto formulace mě fakt fascinují ![]()
A kdo by ho přivezl v případě, že začneš rodit? Asi bych ho pustila a s tím, že nebude moct pít (je otázka nakolik se tvůj přítel umí hlídat) a bude na telefonu. Pokud bych měla podezření, že se tam zlije jak zákon káže, byla bych proti, zpruzelá, naštvaná, ptž v takovém stavu by ho k tomu porodu ani nepustili.
S manželem máme dohodu, že noci trávíme spolu, kdyby něco a když jde s kamarády, tak si dá tak 2-3piva, ale vím, že jemu nic neudělají a hlavně, že se to nezvrhne v pitku.
A on potřebuje propustku?!
Já kdybych vytasila na přítele, že ho někam (ne)pustím, tak to by si moc líbit nenechal…
Mně by zajímalo, jak by proběhlo to nepropusteni? Nerejpu, jen mě to fakt zajímá, to mu jako rekneš, že nesmí jít a zamkneš? ![]()
Já bych mu řekla, že to je jeho věc, jestli chce jet, ať jede, ale že mu neodpustím, kdyby kvůli pokeru prošvihl porod vašeho dítěte ![]()