Zase ty golfky

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
264
27.1.12 20:43
miranda72 píše:
víš co, jezdím jen já po městě a na nákup buď do obchodu nebo do obch.centra, terén ne, manžel nosí v manduce, já ji neunesu

a zappa jsem měla též ve výběru, ale jak ho dostanu do letadla, když se skládá na dva kusy, má asi tašku, že? musím probádat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
27.1.12 21:44

kdo má zájem tak tady z bazaru golfky mamas and papas https://www.emimino.cz/…papas-25906/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
27.1.12 22:24

Já bych za sebe doporučila babyhome xtreet, byly to asi nejlepší golfky, co jsem kdy měla. Sice za tu cenu, to mohli domakat, ale po malých úpravách bych je nedala, ale já je měla nízko. Rukojeť od země byla jen 100cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
27.1.12 22:39
k.a.c.k.a.1 píše:
Já bych za sebe doporučila babyhome xtreet, byly to asi nejlepší golfky, co jsem kdy měla. Sice za tu cenu, to mohli domakat, ale po malých úpravách bych je nedala, ale já je měla nízko. Rukojeť od země byla jen 100cm.

no dobré, líbí semi, ale ta cena :roll: :roll: pohledám na bazarech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.1.12 23:08
miranda72 píše:
miranda72 píše:
víš co, jezdím jen já po městě a na nákup buď do obchodu nebo do obch.centra, terén ne, manžel nosí v manduce, já ji neunesu
a zappa jsem měla též ve výběru, ale jak ho dostanu do letadla, když se skládá na dva kusy, má asi tašku, že? musím probádat

no, starej zapp šel složit do tašky, extra na něj.. zapp extra bohužel nevím, jak do letadla..páč je na dva díly.. :(

jestli ve městě jen takhle, možná by se ti hodilo něco mezi golfkma a sporťákem, co se dobře skládá, něco jako inglesina zippy/PP pliko nebo tak. sice to není designově nic novátorského, ale účel by to splnilo?

a zkus nosit na zádech, jde to líp :wink: já unesla i 15kg 2,5letého :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
27.1.12 23:25
Nataša píše:
miranda72 píše:
miranda72 píše:

no, starej zapp šel složit do tašky, extra na něj.. zapp extra bohužel nevím, jak do letadla..páč je na dva díly.. :(

jestli ve městě jen takhle, možná by se ti hodilo něco mezi golfkma a sporťákem, co se dobře skládá, něco jako inglesina zippy/PP pliko nebo tak. sice to není designově nic novátorského, ale účel by to splnilo?

a zkus nosit na zádech, jde to líp :wink: já unesla i 15kg 2,5letého :)

tak můj výběr - inglesina trip s madlem, ABC Primo 2010, Peg Pérego Sí completo
prozatím :mrgreen: :mrgreen:
na zádech - to by možná šlo, dítě je obří, já 154/50kg - :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
28.1.12 20:50

Dneska si segra koupila na nakupy golfky z TEsca za 340 Kc, na zkousku jsem tam dala naseho malyho a koukalaj sem jak jsou pevny, na nakupy budou super si myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
5.2.12 21:36

Ahoj, procitam tuto diskuzi a i diky nic uz mam par typu na golfky/sportaky - momentalne jsem na cisle 7 :lol: Vsechny se spojenou rukojeti, za tim si stojim!!
Chtela bych se zeptat, jestli je dostacujici nosnost 15kg, kdyz ma Marecek momentalne necelych 1,5roku a asi 11kg.
Take bych potrebovala kocar, co projede i nejakym terenem - lesni cesta, louka a rozbredly snih.
Jsou lepsi jednoducha nebo dvojita kolecka?
Diky za Vase postrehy!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
6.2.12 19:35

tak jsem právě objednala nunu malinu :srdce: na delfínkovi, mají v akci se setem. Do pulky března nevydržím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
8.2.12 13:23

Poslední šance

Tak jsem právě objednala 4baby purple 2012, bez vyzkoušení, střílim do nejistoty, dávám prostě Polákům ještě jednu šanci…a kdyby zklamání, tak ta cena mě aspoň úplně nezruinuje.
Díky všem diskutujícím za podněty, Callisto byl sice jednoznačný vítěz, ale mimo moje finanční možnosti..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
9.2.12 18:33
hranika píše:
Tak jsem právě objednala 4baby purple 2012, bez vyzkoušení, střílim do nejistoty, dávám prostě Polákům ještě jednu šanci…a kdyby zklamání, tak ta cena mě aspoň úplně nezruinuje.
Díky všem diskutujícím za podněty, Callisto byl sice jednoznačný vítěz, ale mimo moje finanční možnosti..:(

Dej vědět, jak jsi spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
13.2.12 13:09
Weruska píše:
hranika píše:
Dej vědět, jak jsi spokojená :palec:

Tak mam je pred sebou, jsem trochu unavena a navztekana z toho montovani (manzel neni doma, deti lezouci po hlave, odnasejici komponenty do jinych mistnosti..) a mam tak trochu pocit ze jsem nepochopila montaz striky, je tam zasunuta jenom na dobry slovo, zadnej klik (to maj v navodu, vsude click, vsechno musi zakliknout…) neprobehl, taky je tam pod madlem takova jakoby packa, nebo uchytka, 10cm dlouha a nevim vubec k cemu slouzi, az se tohle dovychyta tak to bude dobry. Je zaspinenej na ty svetly casti, coz trochu naprdne teda, vypada ze to nepujde smejt. Ale nadsena jsem z ty vejsky madla a prostoru pod nohama, uplne krasne se mi vozi. No na teren to jeste nevidim, ted jezdime na sanich, takze reference z vozeni zatim nemuzu poskytnout. Takze celkove tak pade na pade..zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
27.2.12 17:47

hranika tak co po nějaké době, jak jsi s golfkama spokojená? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
8.3.12 22:16

Tak holky, hážu jen info pro ty, které to zajímá :mrgreen: U nás to nakonec vyhrálo to Mamas and Papas Ora, ale kdyby to nakonec nevyšlo, byla jsem rozhodnutá pro to 4baby Zicco, teď jsem ale ráda, že už to mám za sebou a nic vybírat nemusím :) Ale byl to teda oříšek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
9.3.12 07:24

No tak super,napiš potom jak si spokojená,já zatím můžu jen chválit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie