Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Baba píše: Více
A co když hledali někoho, komu odpovídala? Třeba pachatele, svědka, pohřešovaného? Jak by to měli jinak zjistit?
Tak si tě vylustrují - můžeš být hledaná osoba nebo pohřešovaná….
@Baba Jako já nechtěla problémy, tak jsem dala op a odpověděla jsem. Říkali, že je to takhle v noci pro ženu nebezpečné.
však oni se jí neptali odkud kam jde, ne?
oni chtěli vidět občanku, no běžně o půl třetí holky nechodí samy po ulicích
@stinga píše: Více
Na sluzebnu by ji vzit nemohli, kdyz ani neuvedli duvod, proc ji chteji lustrovat
@Anonymní píše: Více
možná v těch místech v minulých dnech někoho přepadli, těžko říct, nebo si mysleli, že jsi prostitutka ![]()
@Havlova píše: Více
Ale ten duvod prece musi uvest. A ze je nekomu podobna? Jak to souvisi s tim odkud jde a kam?
Ale mohli. Odpovídáte hledané/pohřešované osobě a nejste ochotná spolupracovat/prokázat, kdo jste.
Ptala ses proč a co chtějí?? A oni se ti legitimovali?
Nejsi povinna hned tasit občanku, podle zákona nesmíš nikdy dát občanku z ruky, divnej zákon, pak nevím, jak se mám prokázat a už ani nemluvím o to, jak si v bance OP fotí, na poště si jí hned vezme opisuje si
@stinga píše: Více
Ale tohle je prece neco jinyho. Policie tu pravomoc nekoho jen tak buzerovat nema, musi to umet oduvodnit.
A za cistou buzeraci pripad zakladatelky opravdu povazuju.
@stinga Prostitutka? Byla jsem slušně oblečená, rozhodně ne jako prostitutka.
@Havlova píše: Více
jo, třeba hledají nějakou holku, paní, která je pohřešovaná,
také - když policajti něco dělají, je to špatné, když nedělají nic, tak je to také špatně
@Anonymní píše: Více
No presne. Nechtela si mit problemy.
Ja bych chtela jasny duvod a napsala bych si sluzebni cisla.