Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Také jste si všimli, že Tvarohacek od Milko chutná jinak?
Pár jsem jich už vyhodila, protože jsem myslela, že je to nějaká špatná várka, ale poslední týden, co ho kupují, tak už je to jenom ten, co už není tak dobry.
Vcera jsem měla z Penny toho žlutého, a je fakt, že jsem si taky říkala, že nějaká divná chuť, prošly nebyl. Máme jich tu ještě hodně, tak uvidím, jaký bude další.
@onajeblond píše: Více
Taky jsrm su dala vcera 2 vanilkove z penny
a neshledala jsem teda zadny error ![]()
@Ahep píše: Více
Těžko říct, smelijou všechno, žrádlo je čím dál horší kvalita, tak bych se nedivila, kdyby to začali nějak šidit. Uvidíme co další. ![]()
Dávám do Oblíbených, Paroháčka mám rád…A tímto jsem dosáhl svého 7 000. příspěvku.
@Ahep píše: Více
No ono stačí aby byla třeba paleta s jogurty někde na sluníčku nebo v teple a skazi se, bez ohledu jaký obchod je prodává.
@Rotha píše: Více
to si asi už žádný obchod nelajzne, spíš ve výrobě ošidili recepturu a už pořád bude ta chuť hnusná
@stinga Taky si myslím, že to pozměnili a už to bude stát za prd. Nevím, že musí furt něco k.rvit
![]()
@Andypal píše: Více
to pochybuju, většinou je to změna kvůli financím, aby to bylo levnější. To zpět nevrátí.
Jo, taky jsem si toho všimla. 🍴 Možná změnili recept nebo suroviny. U nás to taky už tak často nekupujeme, děti taky řekly, že to už není „ono.“ 🤔
@vovvi píše: Více
moje dcera už téměř ani nemlsá - všechny kupované cukrovinky začínají být hnusné, teda ten trend už je dlouhodobý, ale teď už není dobré téměř nic - všechno bez chuti, nesladké a s chemickým „ocáskem“ - asi je to účel, abychom byli zdravější
![]()
To je takhle bohužel, snad se všemi potravinami… ![]()
Kdysi jsme kupovali Perlu tzv. máslovou a po čase nám přestala absolutně chutnat. Stejně tak, asi jako Flora… ![]()
Asi po pěti minutách to chutná, jako kdyby jste si namázli rohlík nějakým olejem.
Úplně se to rozteče a ta chuť fakt není vůbec dobrá. ![]()