Závidím kamarádce práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mi24
20.6.13 13:22
@Vermion píše:
@lilie12 no ale když jdeš do té práce, tak doma nevaříš, neuklízíš, nestaráš se o děti, protože to dělají jiní - školka, škola nebo příbuzní. Tím pádem se doma taky tolik nenasviní…já se nezměrně těším, až budu vařit jen o víkendech. :dance:
Samozřejmě - přibude práce, ale ubude té doma..neumývat nádobí a kuchyň několikrát denně< ale jen jednou…

jako máš pravdu že je to o přístupu protože to není o tom že by neměla čas, ale o tom že se ji nechce ne kdyby mohla tak jde taky do práce, ale nemusí a nechce se ji protože chlap vyděla dost, ale asi si myslí že kdyby chodila do práce že už by ostatní nezvladala jenže to by hold musela zvladat chtě nechtě

• Citovat
  • Upravit
3733

@rybkaa 8o 8o 8o Tak to nééé, to jsem těžce přehmátla…jako tak to spíš ta baba nemá rozum - ty máš 5 dětí, konečně trošku soběstačných a ona ti tam chce nacpat takového malocha? to je od ní trapné. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511

@rybkaa No,mít 5 dětí, a ještě dvojčata, tak se jí vysměju rovnou, co že to po mě chce :lol:

• Citovat
  • Upravit
970
20.6.13 13:25

Proč se do ní tolik pouštítě? Copak je to její povinnost hlídat příbuzné dítě?
1. když si tu někdo stěžuje, že jim babička nechce hlídat děti, tak mu hned vmetete, že to není žádná povinnost prarodičů, ale jejich dobrá vůle. Tohle v podstatě to samý. Je to jen o dobrý vůli a tu mít každý nemusí.
2. nevíte, co všechno její práce v domácnosti obnáší. Něco jinýho je fakt, když někdo bydlí v paneláku a má hned všechno u nosu a přesto s jedním dítětem zůstane doma a jiná situace je, když bydlí někdo na vesnici, má zvířata, pěstuje zeleninu, za každým prdem musí doject, musí dovážet a přivážet starší děti ze školy, na kroužky, k doktorovi, vaří obědy i večeře, za zadkem má třeba další dvě malý děti a teď by si měl jen tak z dobrý vůle přibrat další, tak to fakt prrr, to bych taky nechtěla. Taky bych šla raději do práce, mezi lidi, změnila prostředí a ještě za to měla finance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
@dada1511 píše:
@lilie12 Smrdí tu závist…

já ji nemám co zavidět jen „miluju“ ty lidí co si stěžuji že nemají čas na to jít do práce, protože mají kolem domu a doma dost své práce a přitom jsou lidé kteří jsou na tom huř a musí zvladat komplet vše

• Citovat
  • Upravit
dada1511

@Vermion Myslím,si, že je trapné chtít po někom aby mi hlídat dítě - předpokládám že zadarmo, jen pro to, že on je doma a já „musí“ do práce"

• Citovat
  • Upravit
dada1511
20.6.13 13:27

@lilie12 Já zas miluju ty, co udělají závěry ze dvou řádků. A holt někdo je na tom líp, někdo hůř. Bohužel, chtělo se to líp se učit, nebo lépe se vdát :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2256
@lilie12 píše:
já ji nemám co zavidět jen „miluju“ ty lidí co si stěžuji že nemají čas na to jít do práce, protože mají kolem domu a doma dost své práce a přitom jsou lidé kteří jsou na tom huř a musí zvladat komplet vše

Přesně tak… já tyhle řeči, taky úplně nesnáším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733

@dada1511 naprostý souhlas…jako kdyby byla fakt v paneláku a měla jedno - tak si řeknu, že se jí asi nechce, ale takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
V tomhle případě je žádost příbuzné spíš drzost z její strany. Vůbec se ti nedivím, že jí nechceš vyhovět a pro většinu lidí to musí být pochopitelný.
@rybkaa píše:
Není to tak, že bych měla super uklizeno, já těžko zvládám ten standard, vařím pro dvě děti, co jsou doma (dvojčata 4 roky), další 3 chodí do školní jídelny, do 1., do 2. a do 6. třídy. Děti si už hrají spolu, už se i samy doma pohlídají, když jsem na zahradě, ale jde o to, že si nedovedu představit další malé dítě (necelé 2 roky, nechodí na nočník, strká do pusy malé věci, musela bych být pořád u něj) a k tomu ještě to svoje okolo domácnosti.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
20.6.13 13:28

Neni tva povinnost hlidat dite pribuzne, osobne bych taky kazdy den nehlidala, i kdybych sedela na zadku cely den ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
20.6.13 13:28
@dada1511 píše:
@Vermion Myslím,si, že je trapné chtít po někom aby mi hlídat dítě - předpokládám že zadarmo, jen pro to, že on je doma a já „musí“ do práce"

Třeba by to nebylo jen zadarmo :P :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
20.6.13 13:30

@MiskaKosa Myslíš???Jseš si jistá??? :mrgreen: No jasně, dá jí 120 za hodinu, že :lol: To už by si mohla zaplatit profesionální hlídačku, a nemusela otravovat koho má po ruce…

• Citovat
  • Upravit
15108
20.6.13 13:32

Příbuzné bych řekla, že jí hlídat nebudu, že mám svých starostí až nad hlavu, a nedělala si z toho žádnou hlavu, neb je to nebetyčná drzost :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
20.6.13 13:32
@dada1511 píše:
@MiskaKosa Myslíš???Jseš si jistá??? :mrgreen: No jasně, dá jí 120 za hodinu, že :lol: To už by si mohla zaplatit profesionální hlídačku, a nemusela otravovat koho má po ruce…

Tak myslím si, že je slušnost občas pohlídat v rodině dítě. Neříkám furt, ale sorry opravdu mi to jako výmluva přijde. Ok má sama tolik dětí, ale je doma, do práce nechodí. Jiné holky mají taky hodně dětí, musí se o ně starat a ještě pracovat a zvládají to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat