Zavíráni škol?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29610
2.9.22 20:13
@Lama Lama píše:
Tak nedává to absolutně logiku, ale možné je vše. Jako proč vytápět vyšší stovky domácností místo jedné školy? :nevim: Místo 30ti dětí na 40ti metrech čtverečních vytápěné plochy budou doma 2 děti na padesáti. :roll: A do toho bude stát vyplácet očr. :zed: :zed: :zed:

To by samozřejmě bylo pro starší děti, aby nemuseli nic platit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
2.9.22 20:13
@edding400 píše:
U syna na ZS už mají naplánované dva dny on-line výuky, před Vánocemi :mrgreen:. Kvůli topení.

tak 2 dny jsou ještě dobré, horší by bylo 20 dní nebo víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
2.9.22 20:15
@edding400 píše:
U syna na ZS už mají naplánované dva dny on-line výuky, před Vánocemi :mrgreen:. Kvůli topení.

Já čekám, že se učitelky na třídních schůzkách zase budou křižovat, aby „se to nějak zvládlo“ a žádná online vyuka být nemusela. :mrgreen:
Jak to má škola s cenami energii netuším. Ale snad konečně nebude v místní školce přetopeno, když trochu uberou na topení ve škole, tak se taky prd stane- mě tam je vždycky vcelku hic a to jsem spíš zmrzlina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
2.9.22 20:17
@stinga píše:
tak 2 dny jsou ještě dobré, horší by bylo 20 dní nebo víc

No, to mi povídej. 🥴 🥵

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
2.9.22 20:20
@Anonymní píše:
Dobrý den, chodím na střední školu. Myslíte, že hrozí zavření středních škol? Mám na mysli z důvodu energetické krize.

Dej pokoj. :cert:
Snad nic takového nenastane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
@Svistice píše:
Já čekám, že se učitelky na třídních schůzkách zase budou křižovat, aby „se to nějak zvládlo“ a žádná online vyuka být nemusela. :mrgreen:
Jak to má škola s cenami energii netuším. Ale snad konečně nebude v místní školce přetopeno, když trochu uberou na topení ve škole, tak se taky prd stane- mě tam je vždycky vcelku hic a to jsem spíš zmrzlina.

no, asi tak, jako nechápu ten trend, že děti chodili v krátkym rukávu a to i na chodbách. Jako to samý u nás na pracovišti. Na schodišti vedro, žže se člověk spotí v krátkém rukávu a cestou dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
@Lama Lama píše:
Jo, sice to bude stát dvojnásobek toho, co se ušetří na topení, ale bude to alespon vypadat, že něco děláme. Něco jako slavná polní nemocnice v Letnanech.Výhoda je, že do energetiky moc nevidim, tak to pro ne nebude tak do oka bijící, co dělaj za číčoviny.

Tak ona stačí nějaká temperance, užívána budova skoly asi během průměrné české zimy (pokud to není někde na horách) hned tak pod nulu nevymrzne. A nebo by tu vodu před kompletním vypnutím proste vypustili.

„Topenáře“ mám doma, takže ten občas že zpráv v médiích roste, co tam vypouští za perly. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
2.9.22 20:23
@stinga píše:
ať žije panika :palec: a to se bojíš nebo těšíš?

Panika se šíří a šíří.
K ničemu takovému nesmí dojít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
2.9.22 20:28
@Lama Lama píše:
no, asi tak, jako nechápu ten trend, že děti chodili v krátkym rukávu a to i na chodbách. Jako to samý u nás na pracovišti. Na schodišti vedro, žže se člověk spotí v krátkém rukávu a cestou dolů.

ty jsi chybela v diskuzi o ukrajine, kdyz se tam pulka epipi hroutila z toho, ze by melo byt o stupen mene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.22 20:29

A je vůbec nějaká možnost, že se krize v následujících týdnech zmírní?

• Citovat
  • Upravit
33005
2.9.22 20:29
@Anonymní píše:
A je vůbec nějaká možnost, že se krize v následujících týdnech zmírní?

Co považujes za krizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.22 20:31
@Svistice píše:
Co považujes za krizi?

To co teď je a nastává.

• Citovat
  • Upravit
2336
2.9.22 20:31

Po „kovidích“ letech už bych očekávala celkem cokoliv. Hlavně bude celý půl rok o čem mluvit na Nově. A půlka národa se zhroutí z něčeho co není, ALE MOHLO BY. 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
2.9.22 20:33
@Anonymní píše:
To co teď je a nastává.

Já myslím, té ještě žádná krize není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
2.9.22 20:33
@matkabagristy píše:
ty jsi chybela v diskuzi o ukrajine, kdyz se tam pulka epipi hroutila z toho, ze by melo byt o stupen mene :lol:

Mě stačila covidová a lepší je žít v nevědomí. Každopádně v tomdle peču s Pekarovou a hlasuju pro svetry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin