Krabičková dieta zdravestravovani.cz, zkušenosti

1309
13.1.14 16:53

Přidávám se, zná někdo tyhle krabičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
849
13.1.14 17:12

Holky, ja sice tuhle krabickovku neznam, ale v minulosti jsem krabickovou dietu zkusila. Je to bezva, nemusis nakupovat, varit, premyslet, co koupit a navarit, je to pohodlne, zhubla jsem…ale uz bych do toho nesla. Jakmile jsem prestala krabicky odebirat, tak jsem mela vsechno zpatky a jeste neco navic, v podstate mi to nic neprineslo…jo, chvili jsem se snazila delat si jidlo do tech samych krabicek, abych mela podobnou velikost porce, ale taky mi to dlouho nevydrzelo. Navic nekdy ty jidla fakt nebyly k jidlu a to ja snim fakt vsechno. Po tom, co jsem skoncila, jsem nevedela, jak pokracovat dal…pokud to chcete kvuli hubnuti, tak to jsou podle me vyhozene penize.
Ale samozrejme vam do toho nechci kecat, je to jen moje zkusenost.
Ted zrovna se taky snazim hubnout a jdu na to uplne jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
13.1.14 17:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
13.1.14 17:35

@Jandulanda a jsi v nejake skupine o hubnuti? kdybys chtela napsat a vzajemne se podporit, pisni sz :-)kolik ti je, mas deti? jsem taky z prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.12.18 19:58

Zdrave Stravovani krabickova dieta je snad nejhorsi firma na trhu. Slysela jsem to od vice lidi. Delaji snad vsechno proti svym zakaznikum. Nechapu, ze jeste existuji. Opravdu pozor na ne. Rozhodne se neupisujte na delsi dobu, nelze zrusit ani zmenit. Jidlo nestoji za nic a je to jen ztrata penez a nervu. Naprosto nedoporucuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.9.19 11:50

O zdravém stravování jsem jen slyšela (nebylo to moc pozitivní z pohledu surovin), osobní zkušenost nemám…není to úplně o velikosti porce je potřeba si uvědomit, že jsme naučení se přejídat, pokud nám nelítají knoflíky u gatí, jako bychom vůbec nejedli… je potřeba si trošku přenastavit mysl a přijít na to, že bychom měli jíst míň než jsme zvyklí

edit adminem - umzán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
6.9.19 12:25

Zdravé stravování mi vyhovovalo a chutnalo, blbá byla domluva ohledně rozvozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
6.9.19 13:23

@Papayaaa Dá se množství jídla v porci u této firmy nastavit? Protože jestli ne, je to úplná blbost a jestli někdo rozváží pidiporcičky a chce klientům vecpat tvrzení, že více jíst nepotřebují, tak je to… až možná humorné. Každý má jinou kalorickou potřebu a srovnávat potřebný příjem manuálně pracujícího 190 cm/100 kg muže se sportovní aktivitou s kancelářskou padesátikilovou ženou prostě nejde a výživu potřebuje každý jinou. Máš pravdu v tom, že lidé vydrží na minimu potravy, ale zdravé není minimum, ale určitá přiměřenost a pestrost stravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
6.9.19 14:00

@Bubla Bůčková Zrovna jsem googlila reference na zdravestravovani.cz protože přemýšlím, že bych si aspoň na čas ulevila od chystání jídla krabičkovou dietou a mají rozvoz u nás ve městě.
Doporučila bys to tedy, jaký byl problém s rozvozem? Vyplatí se brát to na celý den, nebo třeba jen oběd a večeře?

• Citovat
  • Upravit
4
6.9.19 14:15

Nene velikost je volena na míru na základě osobní konzultace. Bez toho to nejde :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
6.9.19 14:38
@Elenloth píše:
@Bubla Bůčková Zrovna jsem googlila reference na zdravestravovani.cz protože přemýšlím, že bych si aspoň na čas ulevila od chystání jídla krabičkovou dietou a mají rozvoz u nás ve městě.
Doporučila bys to tedy, jaký byl problém s rozvozem? Vyplatí se brát to na celý den, nebo třeba jen oběd a večeře?

Aktivně jsem využívala před třemi lety. Měla jsem štěstí, že dovážel pan do kancelářské budovy a holky tam měly ledničku na recepci a tak jsem to neřešila. Oni ti řeknou dovozovy čas. Měla jsem celý den a stalo to 250 Kč. Ještě se dalo škrtnout myslím dvoje jídlo - já dala pryč hovězí a špenát myslím. Jednou jsem měla v salátu housenku :mrgreen: vrátili mi za to pade. Omrzelo mě stát frontu na mikrovlnku a nemoct si dát čerstvé jídlo dle vlastního výběru v kanceláři. Uvažovala jsem na teď a to už zas na to, že nechodím do práce mi to přijde zbytečně drahé, hádám že cena se už vyšplhala ke 3 stovkám. Zhubnout jsem nezhubla, ale mě obecně hubnutí ani tloustnutí moc nefunguje. Plíživě se každý rok usadí půl kila, od vejšky za deset let mám tak těch pět kilo nahoře. Líbil se mi pocit pestré a vyvážené stravy, sama jim sušenky, rohlíky, polívku, uzeniny, takže nic moc :D manžel bral nějakou známou dietu v logu to bylo zeleno červené a myslím srdíčko? No a jako jídlo na dva dny dopředu a svačina regulérně banán nebo jablko 8o takže porovnání máme a on měl jednou v mase modrý igelit a jednou to měl plesnivé a to platil asi 350 za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
6.9.19 17:32

@Bubla Bůčková No ceny se vyšplhaly řádně. Celodenní jídlo za 350 Kč. To už je sakra pálka.
Mě na tom láká ten pestrý jídelníček, pořád řeším doma jídlo, protože jídlo, které chutná mně, nechutná zbytku rodiny. Snažím se jíst trochu rozumně, abych neskončila na rohlíku se salámem a mám pocit, že řeším pořád jenom jídlo. Takhle by se mi docela ulevilo, ale když jsem si spočítala ty peníze, tak nevím. :think: Plus organizace s rozvozem, člověk nedřepí celý den doma, i když ještě nechodím do práce.
No ale nevím, je mi blbý dát 5000 za jídlo pro sebe, když mám 7000 rodičák (ne že bychom na to neměli, spíš jsem prostě zamrzla v cenách před několika lety, jak jsem už dlouho doma).

• Citovat
  • Upravit
26747
6.9.19 17:54

@Elenloth koukala jsem… No co pět, 7500 tě to vyjde teď na měsíc, to už jako fakt ne, to radši ty rohlíky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
6.9.19 18:01

@Bubla Bůčková Jo. Já brala nějakou menší verzi, oběd, svačina večeře, to mě pálí nejvíc. Štve mě to, klidně bych chodila někam do jídelny aspoň na oběd, ale tady je to samé výpečky, hamburská, rizoto, karboše atd. Zdravější varianta v okolí neexistuje. :zed:

• Citovat
  • Upravit
6
14.3.23 21:53

Ahoj, vim je to tu starsi, ale napis a firma stale plati. Nahodne jsem to natrefil pres google.
Hledam jsem taky, ze zkusim co to je, co ta firma dela.
Uprimne po vypoctu ze se mam vejit do cca 7000Kj a verze vegetarianska, mi to vychazi cenove na 5dnu na 2445kc :mrgreen: Takze eventuelne dam 10 000kc mesicne za krabicky. To uz si radeji mohu zajit na vegetarianske jidlo v okoli, kde stoji cca 112 az 144kc vcetne piti :)
Kdo nema moznost nekde zajit, ano je to drahe. Mozna se premluvim a 5 dnu nekdy zkusim, firma dava i testovaci tyden. Na mesic je to za me nesmysl a potom co tu ctu, tak me to spis odrazuje. I slozeni se mi nelibi, po precteni vsech jidelnicku, bych to jidlo nesnedl :poblion: :poblion: :poblion:
Kdyby nekdo mel zkusenost, jak se to zlepsilo, at tu zanecha komentar. Pripadne napisu, pokud zkusim alespon vegi edici.
Siricany treba… stabilizatory :roll: Fakt super, kdyz jinde mohu jit na jidlo z farmy a nema toto.

A igelit v jidle? Tohle je masakr, na to ze dnes to stoji na den cca 500, hloupa krabicka, kterou jeste musi clovek ohrivat, hlidat nejakeho kurira protoze neni doma. Pokud to privezou od prace, je to nanic, protoze v praci sni tu cast a zbytek musi tahat potom po venku, pokud neleti domu :?
Ve vegi restauraci, se mi toto za 5 let nikdy nestalo, igelit v jidle rozhodne ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková