Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, vim je to tu starsi, ale napis a firma stale plati. Nahodne jsem to natrefil pres google.
Hledam jsem taky, ze zkusim co to je, co ta firma dela.
Uprimne po vypoctu ze se mam vejit do cca 7000Kj a verze vegetarianska, mi to vychazi cenove na 5dnu na 2445kc
Takze eventuelne dam 10 000kc mesicne za krabicky. To uz si radeji mohu zajit na vegetarianske jidlo v okoli, kde stoji cca 112 az 144kc vcetne piti ![]()
Kdo nema moznost nekde zajit, ano je to drahe. Mozna se premluvim a 5 dnu nekdy zkusim, firma dava i testovaci tyden. Na mesic je to za me nesmysl a potom co tu ctu, tak me to spis odrazuje. I slozeni se mi nelibi, po precteni vsech jidelnicku, bych to jidlo nesnedl
![]()
Kdyby nekdo mel zkusenost, jak se to zlepsilo, at tu zanecha komentar. Pripadne napisu, pokud zkusim alespon vegi edici.
Siricany treba… stabilizatory
Fakt super, kdyz jinde mohu jit na jidlo z farmy a nema toto.
A igelit v jidle? Tohle je masakr, na to ze dnes to stoji na den cca 500, hloupa krabicka, kterou jeste musi clovek ohrivat, hlidat nejakeho kurira protoze neni doma. Pokud to privezou od prace, je to nanic, protoze v praci sni tu cast a zbytek musi tahat potom po venku, pokud neleti domu ![]()
Ve vegi restauraci, se mi toto za 5 let nikdy nestalo, igelit v jidle rozhodne ne.
Tak já teď zkouším na týden verzi pro mámy a zatím jsem nadšená, skvělá domluva, jídlo je moc dobrý. Objednala jsem, protože se po čtyřech měsících nemocí potřebuju dát dokupy a nemám sílu si chystat zdravé jídlo. Kojím a zatím chci načerpat sílu a ne hubnout (to až později, až se budu cítit líp), takže jsem si dala tu nejvyšší variantu, 10 000 Kj, i tak mi to přijde, že budu mírně v deficitu, protože moje udržovačka by měla být teď s kojením kolem 2600 Kcal. Jsem nadšená i z jídelníčku, jak je pestrý a na ta jídla mám vyloženě chuť, když to čtu. Zatím začínám, tak uvidím, jak mi bude chutnat dál. Ale dlouhodobě to asi nedám kvůli financím. Ale říkala jsem si, že občas objednávat budu. Akorát člověk musí být doma v časy rozvozu, vozí vždy den dopředu, ale s kurýrem se dá i nějak domluvit.
Já už mám měsíc program Pro zdraví od Zdravého stravování, mě teda jídla chutnají a jak píšeš, že na ně máš chuť, tak to mám stejně
Líbí se mi, že nevozí to samé dokola, a že jídla mění každý den. Nemám potřebu je nijak dochucovat, vše mi přijde tak akorát.