Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky neustále na mě na FB vyskakuje reklama na zdravy-protein. Komentář pod tím samozřejmě mega nejlepší, jak to funguje, jak jde bříško dolů, atd. Cvičím a jím tak nějak normálně, ale ten poslední špiček by to chtělo ještě dolů, tak mě to zaujalo. Máte s tím někdo zkušenost, funguje to, nebo je to zas jen jedna z totálních hloupostí za velké prachy? ![]()
Dekuji
Bude to jako jakykoliv jiny protein. V hubnuti to pomuze, protoze protein je narocnejsi na spalovani a vetsina lidi ho ma ve strave malo. Mne staci tim nahradit svaciny nebo veceri a je to znat i bez pohybu ![]()
@Janee19 opravdu? Jako já mám doma jeste tak 5 let starý protein, který jsem kdysi jedla při fitku. Tak zkusím i ten zapojit.
Protein je proste bilkovina. Zadny zazracny hubnouci prostredek.
Lidi mají často ve stravě málo bílkovin = proteinů. Bílkovina je důležitá pro normální fungování těla, ale třeba i pro růst svalů, proto to pijí hlavně sportovně aktivní lidé. A svalnateé tělo spotřebovává více energie, než špekaté.
Než to do sebe hrnout jen tak, tak je lepší si třeba pár dnů zapisovat kalorické tabulky, abys viděla zda máš opravdu málo bílkovin, ono mít zas ten příjem neustále nadhodnocený také není zdravé.
A k dotazu - ano, funguje to. Protože dostatečné množství bílkovin pomáhá ke správnému fungování těla a to si pak neukládá tolik tuku. Často lidé, kteří jsou obézní, tak jsou v podstatě podvyživení. Protože se ládují nekvalitními potravinami a nemají z toho potřebné živiny. Stejnou službu jako ten sypký prášek ti udělá i mistička tvarohu, poradny flák masa. Na hubnutí to má fajn hodnoty. Přijmeš vysokou dávku bílkovin a zároveň to má málo kalorií.
Jak pisou holky vys, ale za me vzdy lepsi snazit se mit dost bilkovin z normalniho jidla a toto brat jen jako doplnek, ne na kazdodenni uzivani. Taky zalezi na slozeni, ale ja tady z tech veci mivam obcas zazivaci potize, kdyz to prezenu.
@Ala.S.9 jj. Na ten protein jen bacha, aby nebyl prosly
Muzes si to i primichat do jogurtu apod, prip. koupit primo v obchode patricnou variantu jogurtu atp.
Mám objednáno. Snad to nebudou vyhozené peníze. Má někdo zkušenosti? Nebo lepší Herbalife. Dekuji