Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@lovesmile píše:
Ještě mě napadla Kikinka.
To ne
to kdyz rikali ve skole nasi Kristyne tak jsem nadskakovala.To mi prijde jak na jezevcika ![]()
@Holbinka píše:
Díky holky, moc se mi to jméno líbí tak uvidíme, jsem zatím v 18tt ale jména to jsou boj, nic moc se nám zatím nelíbí,nebo ho už někdo v okolí má. mám zatím varianty, Jindřiška nebo Andrea, kluk asi Petr to nevíme vůbec, prvního syna máme Martina, a příjmení Jelínková/Jelínek. tak co by se vám líbilo? nemáte nějaký tip??
Líbilo by se mi:
Emílie Jelínková ![]()
Daniela Jelínková
Alena Jelínková
Irena Jelínková
Eliška Jelínková
Darina Jelínková
Jarmila Jelínková
Julie Jelínková
Dorka Jelínková
Aloisie Jelínková
Nevím jestli nejsou na tebe moc ujetá. Když tak zhodnoť a já se ještě zamyslím
.
@Flenka tak Emilie jelínková mi přijde divné když se to čte( lije-jeli),Danila ne, je to býválá mého muže
Alenku už v rodině máme, Aloisie to stejné jak u Emilie, z tvých návrhů se mi líbí ta Jarmilka. Ujetá nejsi, děkuji za každou radu
Holky můžu se zeptat na zdrobněliny na jméno Viktorie? Vim jen Viktorko, Viky a pak mě nic moc nenapadá. A ještě na kluka Marek
tam mám jen Marečku a Máro
Jména už jsou jistý, ale těch zdrobnělin asi moc neni. Ikdyž zase se to nebude až tak moc komolit. Děkuju ![]()
@deny918 píše:
Holky můžu se zeptat na zdrobněliny na jméno Viktorie? Vim jen Viktorko, Viky a pak mě nic moc nenapadá. A ještě na kluka Marektam mám jen Marečku a Máro
Jména už jsou jistý, ale těch zdrobnělin asi moc neni. Ikdyž zase se to nebude až tak moc komolit. Děkuju
Napíšu odvozeniny obecně co znám, nebo mě napadnou, třeba si něco vybereš ![]()
Viky, Viktorka, Viktorinka, Vikča, Vikouš, Vikuška, Vikuše, Vikinka, Torinka, Torinečka, Torča, Torka, Tota, Riri, Ririjka.
Mareček, Mářa, Mára, Markus, Markusek, Márky, Mařena, Marouš, Maroušek, Maríšek, Marčík, Marča.
@Holbinka píše:
Holky a jak byste říkali zdrobněle nebo jinak Jindřišce??když samo o sobě je už jméno zdrobnělé??
Jmenuje se tak moje sestřenice. Vždycky se o ní mluvilo jako o Jindřišce a oslovovali jsme ji „Jindři“ nebo „Jindro“.
@Holbinka Jinak, ta Andrea, co jsi psala, je hezká.
Tady, co jsme zvažovali my, když jsem čekala našeho Jonáška:
Aneta, Beata, Daniela, Adriana, Justýna, Valentina a poslední dobou se mi strašně líbí Tea/Thea/Teodora.
@Flenka píše:
Napíšu odvozeniny obecně co znám, nebo mě napadnou, třeba si něco vybereš![]()
Viky, Viktorka, Viktorinka, Vikča, Vikouš, Vikuška, Vikuše, Vikinka, Torinka, Torinečka, Torča, Torka, Tota, Riri, Ririjka.
Mareček, Mářa, Mára, Markus, Markusek, Márky, Mařena, Marouš, Maroušek, Maríšek, Marčík, Marča.
Moc děkuju ![]()
@deny918 Není zač, ono to postupně stejně vyplyne, to by se člověk mnohdy divil
.
@Flenka píše:
@dema18 Není zač, ono to postupně stejně vyplyne, to by se člověk mnohdy divil.
Jo jasne…znam rodinu co maji tvrdy hochy Marka a Adama
pro maminku to ovsem byli Maruska s Andulkou…
@Holbinka Na mě je Jindřiška Jelínková dost dlouhé, ale zní to hezky zkusím vymyslet nějaké tipy, moment
.