Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@mimiii250 muj synovec je Sebastian a rikame mu: Sebíku, Sébo, Bastíku. Moc se to jmeno libi. ![]()
A my máme Justýnu
a taky je to Justýnečka, Justýnka, Týna, Týnuška, Týnuš, Mařena, Mařenka, Máňa (nechtěla se česat, tak jsme jí říkala, že bude jak mánička)
a ještě Týta (ale to už ne tolik, tak říkala svoje jméno než se pořádně rozmluvila)
ony se ty zdrobněliny vyvinou časem
chlapec je zatím „je“ Jáchym, Jáchymek a Jáchymeček ![]()
@Flenka píše:
@Anna766 Jo to znám. My máme Mikolku (Mikoláše)a Jiřinku (Jiřího).
Dcera Kristyna kdyz zlobila tak jsem ji rikavala Krišpine
![]()
Jak by byla zdrobnělina jména Milan? Aby to neznělo „babičkovsky“ - Milánek, nebo jako pro holku - Míla ![]()
@Michal Mysak píše:
Eh… Asi málo čtu, toto mě nenapadloVyzkouším, děkuji
Mam syna Filipa, rikam mu Fildo.Tak mi to nabehlo no
Uz mu bude 13 tak uz mu nemuzu rikat Filipku
![]()
@Anna766 píše:
Mam syna Filipa, rikam mu Fildo.Tak mi to nabehlo noUz mu bude 13 tak uz mu nemuzu rikat Filipku
![]()
To je skoro puberta, to se musí aspoň jednou použít - preventivně, asertivně ![]()
@Michal Mysak to on je zlatej kluk, je to dite za odmenu
Ale je nejvyssi cas si toho Filipka odvyknout, abych mu tak nerikala do 30 ![]()
A to už půjde snad schovat za jeho mimi
Pokud to tedy bude klučina a prosadíš si, aby nesl otcovo jméno…
Jinak jdu tiše závidět kluka za odměnu… Mám tři a spíš dva poslední mazly, ale všechny stejné raubíře ![]()
Nj, děkuji za příjemné povídání, ráno s nimi musím vsávat…
@Michal Mysak pjestA to už půjde snad schovat za jeho mimiPokud to tedy bude klučina a prosadíš si, aby nesl otcovo jméno…
Jinak jdu tiše závidět kluka za odměnu… Mám tři a spíš dva poslední mazly, ale všechny stejné raubíře
Nj, děkuji za příjemné povídání, ráno s nimi musím vsávat…
Aspon kluk je za odmenu.Mam jeste dceru ktera svou bourlivou pubertu zakoncila v 17 tim ze otehotnela a dnes je 20 leta svobodna matka 2 lete holcicky.Tak dobrou
![]()
@Anna766 píše:
Aspon kluk je za odmenu.Mam jeste dceru ktera svou bourlivou pubertu zakoncila v 17 tim ze otehotnela a dnes je 20 leta svobodna matka 2 lete holcicky.Tak dobrou![]()
![]()
Dobré ránko
No, pravda je, že takových maminek s těmito začátky je zde opravdu spousty, proto mohu napsat snad pouze to, že aspoň tu holčičku nevychovává nějaký blbec a ona snad dospěla právě díky tomu ![]()