Zdrobněliny u některých jmen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3110
4.5.15 22:09

@mimiii250 muj synovec je Sebastian a rikame mu: Sebíku, Sébo, Bastíku. Moc se to jmeno libi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
4.5.15 22:22

@Anna766 Jo to znám. My máme Mikolku (Mikoláše) :D a Jiřinku (Jiřího).

• Citovat
  • Upravit
1927
4.5.15 22:32

A my máme Justýnu :mrgreen: a taky je to Justýnečka, Justýnka, Týna, Týnuška, Týnuš, Mařena, Mařenka, Máňa (nechtěla se česat, tak jsme jí říkala, že bude jak mánička) :mrgreen: a ještě Týta (ale to už ne tolik, tak říkala svoje jméno než se pořádně rozmluvila)

ony se ty zdrobněliny vyvinou časem

chlapec je zatím „je“ Jáchym, Jáchymek a Jáchymeček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148968
4.5.15 22:37
@Flenka píše:
@Anna766 Jo to znám. My máme Mikolku (Mikoláše) :D a Jiřinku (Jiřího).

Dcera Kristyna kdyz zlobila tak jsem ji rikavala Krišpine :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
4.5.15 22:38

@maky26 Já znám samé Jáchymy - Jáši.

• Citovat
  • Upravit
905
5.5.15 01:46

Jak by byla zdrobnělina jména Milan? Aby to neznělo „babičkovsky“ - Milánek, nebo jako pro holku - Míla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148968
5.5.15 01:58

Milda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
5.5.15 02:02

Eh… Asi málo čtu, toto mě nenapadlo :oops: Vyzkouším, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148968
5.5.15 02:08
@Michal Mysak píše:
Eh… Asi málo čtu, toto mě nenapadlo :oops: Vyzkouším, děkuji

Mam syna Filipa, rikam mu Fildo.Tak mi to nabehlo no :andel: Uz mu bude 13 tak uz mu nemuzu rikat Filipku :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
5.5.15 02:11
@Anna766 píše:
Mam syna Filipa, rikam mu Fildo.Tak mi to nabehlo no :andel: Uz mu bude 13 tak uz mu nemuzu rikat Filipku :nevim: :mrgreen:

To je skoro puberta, to se musí aspoň jednou použít - preventivně, asertivně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148968
5.5.15 02:23

@Michal Mysak to on je zlatej kluk, je to dite za odmenu :mrgreen: Ale je nejvyssi cas si toho Filipka odvyknout, abych mu tak nerikala do 30 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
5.5.15 02:36

A to už půjde snad schovat za jeho mimi :lol: Pokud to tedy bude klučina a prosadíš si, aby nesl otcovo jméno…
Jinak jdu tiše závidět kluka za odměnu… Mám tři a spíš dva poslední mazly, ale všechny stejné raubíře :cert:
Nj, děkuji za příjemné povídání, ráno s nimi musím vsávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148968
5.5.15 02:49
@Michal Mysak pjestA to už půjde snad schovat za jeho mimi :lol: Pokud to tedy bude klučina a prosadíš si, aby nesl otcovo jméno…
Jinak jdu tiše závidět kluka za odměnu… Mám tři a spíš dva poslední mazly, ale všechny stejné raubíře :cert:
Nj, děkuji za příjemné povídání, ráno s nimi musím vsávat…

Aspon kluk je za odmenu.Mam jeste dceru ktera svou bourlivou pubertu zakoncila v 17 tim ze otehotnela a dnes je 20 leta svobodna matka 2 lete holcicky.Tak dobrou :mrgreen: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
5.5.15 06:58
@Anna766 píše:
Aspon kluk je za odmenu.Mam jeste dceru ktera svou bourlivou pubertu zakoncila v 17 tim ze otehotnela a dnes je 20 leta svobodna matka 2 lete holcicky.Tak dobrou :mrgreen: :mavam: :mavam:

Dobré ránko :kytka: No, pravda je, že takových maminek s těmito začátky je zde opravdu spousty, proto mohu napsat snad pouze to, že aspoň tu holčičku nevychovává nějaký blbec a ona snad dospěla právě díky tomu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
5.5.15 07:05

My máme Ondráška a já mu říkám občas Ondrášule 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze