Zeleninové a masové přesnídávky

1561
16.4.12 16:49

Zeleninové a masové přesnídávky

Ahoj holky, poraďte, naše 7 měsíční holčička nechce vůbec zeleninové a masové přesnídávky, dříve jo, ale teď je do n nemůžu dostat. Sevře pusinu a nedostanu do ní alni lžičku a když jo tak se jí navaluje, jako na zvracení. Nedá se to třeba dochutit něčím sladším. Ovocné totiž miluje.
Jo a ještě se mi začala v noci budit asi hladem, protože vždycky UM vypije, co kdybych jí do večerního sunaru přidala třeba trošku krupice. Vyloženě krupici jí dávat nechci aby ji nebolelo z ní bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9548
16.4.12 16:52

Zkus přidávat samotnou skleničkovou mrkvičku, ta je hodně sladká, mohlo by to pomoct. A existují mlíčka s kaší, to jí nechceš před spaním dávat? Nebo do mlíka přidat trochu neméčné kaše. Ale oboje je dost sladké, tak aby ti po tom nepřestala zel.-mas. jíst úplně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
16.4.12 16:54

No na mrkev jsem jí už párkrát nachytala, ta je od Hippu pěkně sladká, ale asi už mě prokoukla a nechce ani tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
16.4.12 16:56

A jak dlouho to odmítá? Možná by stačilo na dva dny přestat a zkusit to znovu? nebo jí lezou zoubky, to děti většinou špatně jedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
16.4.12 16:58

No odmítá to tak 14 dní, možná i déle, někdy to sní, ale někdy prostě ani za nic. Začne se jí navalovat tak toho radši nechám a sunar vypije bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
16.4.12 17:01

Tak ti asi nezbyde než fakt na pár dní úplně vynechat a začít znova, jinak nevím, co bych poradila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
16.4.12 17:03

tak zkus mrkev s jablkem uvařit, taky jsme to takhle dělávali, než si na to zvykla a postupně jsem přidávala a odebírala, zkoušela jsem všelijaké kombinace, taky mi poradili trochu osladit, v lékárně kup glukopur (nebo jak se to jmenuje) ale jen na chvíli než se chytne, vím, že to není dobrý, ale mě takhle malá se naučila jíst a teď jí bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
16.4.12 17:24

nechci, aby to vyznělo jako rýpání, sama jsem měla malou do roku prakticky na skleničkách, ale vařit jsi zkoušela? moje zkušenost je taková, že buď se toho přejedla nebo zuby…ale nebála bych se, jak už někdo radil na dva tři dny vysadit a pak zas začít… ;)

• Citovat
  • Upravit
1561
16.4.12 17:50

Tak já to zkusím na dva dny vysadit a pak znovu. Já myslím, že za to můžou ty ovocný, přeci jen jsou o dost sladší nebo banán, ten jí dávám taky každej den. Ty máme bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
16.4.12 18:00

no já malýho ošálila tak, že sem mu do příkrmu přidala trochu mléčné kaše. takhle mi zpucuje i brokolici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
16.4.12 18:02

TAk to bych mohla taky zkusit, jako jen trošku prášku nebo přímo uvařenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
16.4.12 18:08

no já malýmu příkrmy trošku ředím, protože hutné neumí polknout,
takže dám do misky tak půl skleničky, přileju tak panáka horké vody, nasypu dvě lžičky prášku a zamíchám. Chvíli sou v tom pucky, ale po chvíli se rozpustí a je z toho taková kejda, když je to moc husté, přileju trošku vody, když moc řídké, přisypu ještě trochu kaše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
16.4.12 18:09

ale je to jedno, zkusila sem to i tak, že jsem dle návodu udělala půl porce kaše, dala do toho 5 lžic brokolice a taky to baštil jak o závod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
16.4.12 18:15
@RadkaOR píše:
Tak já to zkusím na dva dny vysadit a pak znovu. Já myslím, že za to můžou ty ovocný, přeci jen jsou o dost sladší nebo banán, ten jí dávám taky každej den. Ty máme bez problémů.

I když vzpomínám si, že mi malá taky asi po měsíci po zavedení ovoce začla sabotovat zeleninu, tak jsem jí to ovoce zas zrušila :lol:

• Citovat
  • Upravit
317
16.4.12 18:46

Moc ti asi neporadím ale můj prcek vůbec nechtěl kupované skleničky, maximálně snědl nějaké ovocné ani se mu nedivím já je zkoušela a přišly mi hnusné. Já jsem je ani nekupovala moc jim nevěřím. Prckovi vařím a sní všechno…veškerou zeleninu, maso, ovoce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí