Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nechápu, že ti neudělali test plodovky a na sestru bych si stěžovala, ona musí zavolat dr. Samozřejmě chápu, že může být zrovna u porodu, ale i tak ti měla říct, aby si tam na něj počkala! Od ní je to velké pochybení a to by si za klobouk nedala!
No ty jo to je teda přístup
bejt tebou tak taky jedu do jiné porodnice, nebo si do jiné zavolej, že se ti stalo to a to, že si byla tam a že se ti to nezdá.. každopádně si vem vložku, nejlépe poporodní a kdyby se to znovu opakovalo okamžitě vyraž
nemusí to nic znamenat ale jestli to byla plodovka, tak to může bejt pěknej průšvih
@MIŠANA1 Omlouvam se za OT, ale trklo me to do oci. Nevime nic, ptz nespolupracuje. Pristi ctvrtek jdeme na velky utz, tak doufam, ze dr. neco vykouka.
Ale rict mi nekdo neco podobneho v porodnici jako zakladatelce, tak jakoze jsem nekonfliktni clovek, se s ni pohadam.
Přístup v porodnici je šílený, ale i tvůj mě trochu udivuje, nezlob se.. Jela bych jinam, už ti to tady napsaly snad všechny, tak já budu další, ale ty si tam stejně zajedes až ráno, takže.. ![]()
@Ariadne píše:
@MIŠANA1 Omlouvam se za OT, ale trklo me to do oci. Nevime nic, ptz nespolupracuje. Pristi ctvrtek jdeme na velky utz, tak doufam, ze dr. neco vykouka.Ale rict mi nekdo neco podobneho v porodnici jako zakladatelce, tak jakoze jsem nekonfliktni clovek, se s ni pohadam.
jasně v pohodě taky si všímám
jinak u nás to vypadá na kluka, tak by mě zajimalo jestli tvoříme pareček nebo kamoše
já jdu ba velký ultrazvuk až 11.2 ![]()
No ono je to těžký radit. Nikdo tě nebude vodit za ručičku když to nejde po dobrým je třeba se ozvat, já tam seděla skoro hodinu než přišel doktor a tu vložku jsi jí ukázala?
@fedokl já tu intimku vyhodila ještě doma…
asi jsem vážně blbá… ![]()
Hruza pristup. Tak si dej intimku, plodovka by mela prosakovat.
@MartinaVargová no to je blbý tak si dej vložku do porodnice na noc a kdyby něco tak tam ráno jeď a chtěj doktora
Jj dala bych si novou vlozku a jakmile bych na ni neco videla, jela bych. Ver jen sama sobe, je to tvuj zivot a tvoje dite. Dneska jsem cetla dva hororovy denicky z porodu a jima me hruza, proto bych plasila radsi i zbytecne.
Vim proč sem na Lochotíně nerodila! Zajeď si k Mulačům! Se zeleným čímsi na vložce bych se opravdu nenechala nikým odbýt!!!
@suik holky všechno je zatím v pořádku tak doufám že to tak zůstane
kdyby něco bylo okamžitě jedu do porodky když né tam tak do jiné… mam doma vložky do porodky tak jsem si dala a budu to sledovat ale zatím nic neobviklého kromě toho předtím ale myslím že to bude dobrý bylo tam toho hodně málo a byla to jakoby taková kaše do slabo zelena tak nevím…
samozřejmě ale kdyby něco tak okamžitě vyrazím a nenechám se už odradit a budu tam sedět kým mě nějaký dr nevyšetří.