Ženská nad námi pořád vrže židlí a dělá hluk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Stará známá
18.3.23 23:37
@Anonymní píše:
Tak to dobře, že jsem za ní nezašla s těma plstěnýma lepítkama, co? :lol: Než se nám podaří dítě, může to nějakou dobu trvat a co jsem viděla paní, je už opravdu stará. Takže kdo ví, co bude. Jestli tu nad námi v době, kdy budeme mít mimino, nebude už bydlet někdo úplně jiný. Třeba nějaká ta rodinka s dětma. To už se vůbec nevyspím. Pokud si ovšem nedají nové podlahy. Jestli si ale dají plovoučku, jsem v pr.deli. 8o Na té prý jde slyšet pomalu i spadnout špendlík. :roll:

V uvodnim prispevku pises o 60ti lete pani a ted, ze,,je uz opravdu stara, takze kdovi, co bude?,, Jako ze uz brzy zemre starim??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.23 23:52
@Stará známá píše:
V uvodnim prispevku pises o 60ti lete pani a ted, ze,,je uz opravdu stara, takze kdovi, co bude?,, Jako ze uz brzy zemre starim??

Ona to mezitím opravila, myslela si, že sousedka je nadsedka :-) Prostě si spletla, kdo nad ní bydlí, ta, co bydlí nad ní, je starší.

• Citovat
  • Upravit
1468
19.3.23 00:40
@Anonymní píše:
Nemyslím si to naivně, v domě jsem žila prakticky celý život, takže vím jaké je to tam a jaké je to tady.

Nevím, jestli jsi četl celou diskuzi, nebaví mě se stále opakovat. Za sousedkou nejdu z vícero důvodů, které k tomu mám. Je aktivní, štíhlá, šikovná od pohledu. Chodítko nemá.

****Jo a bečení ovcí musí bejt naopak nádherná zvuková kulisa. Já znám z domu jen tu sekačku, cirkulárku a štěkání psů.

Naprosto naivní představa - beceni ovčí je nepříjemný a neodfiltrovatelny zvuk… Jinak znám bydlení na vsi v baráku i bydlení v paneláku a všude je něco… Rada je jednoduchá - zvykni si a prijmi své okolí. Mimochodem při této diskuzi jsem si uvědomila, že máme fajn panelákové sousedy - naše dítka od narození rvala, jako větší hráli doma fotbal i basket a sousedi to nikdy neřešili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.23 04:37
@Maartina7 píše:
Naprosto naivní představa - beceni ovčí je nepříjemný a neodfiltrovatelny zvuk… Jinak znám bydlení na vsi v baráku i bydlení v paneláku a všude je něco… Rada je jednoduchá - zvykni si a prijmi své okolí. Mimochodem při této diskuzi jsem si uvědomila, že máme fajn panelákové sousedy - naše dítka od narození rvala, jako větší hráli doma fotbal i basket a sousedi to nikdy neřešili…

Třeba trpeli, ale nechtěli jít s vámi do sporu. On clovek, co necha dite hrát doma fotbal a basket je neohleduplny hovado a ne každému je prijemne jít se hádat s hovadem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alinois
19.3.23 10:36

@boball tohle nám dělají sousedi vedle naší loznice, mají velice hlucny sex který slyšíme my, sousedi vedle i pod. Postel klepe do zdi několikrát denně. Minuly sousedi počali v tom bytě miminko, nikdy jsme je neslyšeli.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.3.23 18:12
@Alinois píše:
@boball tohle nám dělají sousedi vedle naší loznice, mají velice hlucny sex který slyšíme my, sousedi vedle i pod. Postel klepe do zdi několikrát denně. Minuly sousedi počali v tom bytě miminko, nikdy jsme je neslyšeli.

Treba ti předchozí souložili jen aby počali potomka. Tiše, rychle a účelně. :palec: :lol:

• Citovat
  • Upravit
21264
20.3.23 01:32
@rmot píše:
Bohužel, to už bych se tu moc rozkryl, jsem s ním určitým způsoben spojený :) Stejně si občas říkám, že podle toho, co jsem tu všechno už o sobě vykecal, mě jednoho dne někdo pozná a vybalí na mě v reálném světě, že píšu na epipi :)

Kecat na epipi je jako šu kat tlustou holku - je to fajn, dokud se to neprovalí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
20.3.23 05:55
@Alinois píše:

Mlácení do topení, nebo zdi tu bývalo na denním pořádku. Naštěstí starousedlíci zestárli a už nejsou tak při chuti :) Mě spíš zarazil ten podivný rituál a zvuky víc než zvláštní. Pán už se s johoho rozešel, měl tam jinou, s tou se zas rvali jak psi. Nyní má přítelkyni už důchodkyni co hraje věčně hry na pc a je tam ticho 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.23 13:23
@Stará známá píše:

Takové štěstí já nemůžu mít. :lol: :mrgreen: (jen vtip, raději říkám, pro rejpaly). Jinak paní je určitě starší než 60. Stačí jen pročíst diskuzi, kde píšu, že jsem si ji spletla s jinou paní…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.4.23 13:25
@Anonymní píše:
Treba ti předchozí souložili jen aby počali potomka. Tiše, rychle a účelně. :palec: :lol:

takhle to má být :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová