Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Stará známá píše:
V uvodnim prispevku pises o 60ti lete pani a ted, ze,,je uz opravdu stara, takze kdovi, co bude?,, Jako ze uz brzy zemre starim??
Ona to mezitím opravila, myslela si, že sousedka je nadsedka
Prostě si spletla, kdo nad ní bydlí, ta, co bydlí nad ní, je starší.
@Anonymní píše:
Nemyslím si to naivně, v domě jsem žila prakticky celý život, takže vím jaké je to tam a jaké je to tady.Nevím, jestli jsi četl celou diskuzi, nebaví mě se stále opakovat. Za sousedkou nejdu z vícero důvodů, které k tomu mám. Je aktivní, štíhlá, šikovná od pohledu. Chodítko nemá.
****Jo a bečení ovcí musí bejt naopak nádherná zvuková kulisa. Já znám z domu jen tu sekačku, cirkulárku a štěkání psů.
Naprosto naivní představa - beceni ovčí je nepříjemný a neodfiltrovatelny zvuk… Jinak znám bydlení na vsi v baráku i bydlení v paneláku a všude je něco… Rada je jednoduchá - zvykni si a prijmi své okolí. Mimochodem při této diskuzi jsem si uvědomila, že máme fajn panelákové sousedy - naše dítka od narození rvala, jako větší hráli doma fotbal i basket a sousedi to nikdy neřešili…
@Maartina7 píše:
Naprosto naivní představa - beceni ovčí je nepříjemný a neodfiltrovatelny zvuk… Jinak znám bydlení na vsi v baráku i bydlení v paneláku a všude je něco… Rada je jednoduchá - zvykni si a prijmi své okolí. Mimochodem při této diskuzi jsem si uvědomila, že máme fajn panelákové sousedy - naše dítka od narození rvala, jako větší hráli doma fotbal i basket a sousedi to nikdy neřešili…
Třeba trpeli, ale nechtěli jít s vámi do sporu. On clovek, co necha dite hrát doma fotbal a basket je neohleduplny hovado a ne každému je prijemne jít se hádat s hovadem.
@boball tohle nám dělají sousedi vedle naší loznice, mají velice hlucny sex který slyšíme my, sousedi vedle i pod. Postel klepe do zdi několikrát denně. Minuly sousedi počali v tom bytě miminko, nikdy jsme je neslyšeli.
@Alinois píše:
@boball tohle nám dělají sousedi vedle naší loznice, mají velice hlucny sex který slyšíme my, sousedi vedle i pod. Postel klepe do zdi několikrát denně. Minuly sousedi počali v tom bytě miminko, nikdy jsme je neslyšeli.
Treba ti předchozí souložili jen aby počali potomka. Tiše, rychle a účelně.
![]()
@rmot píše:
Bohužel, to už bych se tu moc rozkryl, jsem s ním určitým způsoben spojenýStejně si občas říkám, že podle toho, co jsem tu všechno už o sobě vykecal, mě jednoho dne někdo pozná a vybalí na mě v reálném světě, že píšu na epipi
Kecat na epipi je jako šu kat tlustou holku - je to fajn, dokud se to neprovalí ![]()
@Alinois píše:
Mlácení do topení, nebo zdi tu bývalo na denním pořádku. Naštěstí starousedlíci zestárli a už nejsou tak při chuti
Mě spíš zarazil ten podivný rituál a zvuky víc než zvláštní. Pán už se s johoho rozešel, měl tam jinou, s tou se zas rvali jak psi. Nyní má přítelkyni už důchodkyni co hraje věčně hry na pc a je tam ticho ![]()
@Stará známá píše:
V uvodnim prispevku pises o 60ti lete pani a ted, ze,,je uz opravdu stara, takze kdovi, co bude?,, Jako ze uz brzy zemre starim??
Takové štěstí já nemůžu mít.
(jen vtip, raději říkám, pro rejpaly). Jinak paní je určitě starší než 60. Stačí jen pročíst diskuzi, kde píšu, že jsem si ji spletla s jinou paní…
@Anonymní píše:
Treba ti předchozí souložili jen aby počali potomka. Tiše, rychle a účelně.![]()
takhle to má být
![]()