Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16994
1.9.15 15:06

Holky, malá byla ve škole od 8 do 12:15, v noci blbě spala, takže ve 12 chytla hysterák, ale do té doby jediná výtka - musí se naučít pít s hrníčku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
1.9.15 16:00

Tak syn byl dnes jen na hoďku a skoro celou dobu prý fňukal a když jsem přišla, tak se rozbrečel. Snad zítra už to bude lepší :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16994
1.9.15 16:09

@Adelka951 - bude to lepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
1.9.15 16:19

@Adelka951 Určitě bude. Já ve školce probrečela první 2 měsíce, ten třetí jsem pomáhala předškolákům zavazovat tkaničky (a to mi byly jen 3 roky) :mrgreen: :lol: Na konci školky jsem zase brečela-to jsem pro změnu nechtěla ze školky ;)

Příspěvek upraven 01.09.15 v 16:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
1.9.15 16:20

@Králičice :palec: :palec: super, to se naučí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
1.9.15 16:20

@Ajvi89 Teda tak to je super, my teda budem mit skolku jen do obeda. Ale verim, ze se ji tam bude libit. A kolik male je, tri? Na vypraveni se tesim taky :)

@Králičice To si umim predstavit, a je zvykla jeste odpo spat?

@Adelka951 Malej,to prejde. Uz to bude jenom lepsi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1875
1.9.15 16:26

@yasmine5 malé jsou 4 :). Její přivítání bylo heeej mami, já tu ještě chci být :D. A zítra tam prý bude dlouho… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
1.9.15 16:28

Ahoj, tak já když pro syna dnes přišla po obědě, tak brečel, že tam chce spát jako ostatní děti a ani nechtěl domů :D Tak zítra už bude. Naše školka pro nové děti udělala týdenní adaptační týden v červnu, takže náš už znal prostředí, paní učitelku a některé děti, což jako matka dávám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
1.9.15 16:28

Dceři se tam líbilo, neukápla jediná slza. Byla tam jen do svačiny, tak uvidíme další dny, na zítřek se zase těší. :palec:
A k tomu pláči - učitelky ve školce nám říkaly, že mají zkušenost, že brečí téměř každé dítě, některé fňuká první dny, jiné třeba až po týdnu nebo po měsíci, když si uvědomí, že do školky už prostě bude chodit pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16994
1.9.15 16:29

@yasmine5 - je zvyklá spát dopoledne, tak od 11 :roll: usnula hned jak přišla..a doma jsem ji dala hrníček a pije ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
1.9.15 16:32

@Ajvi89 Tak to je bez starosti… :potlesk:

@Zuzlounek Ahoj, ten adaptacni tyden je super, my meli teda jen adaptacni den, na zkousku a abychom i dospeli meli nejakej prehled. Je dobre ze neco takovyho, delaji

@Samy Kez by se tak pozdeji tesili i do skoly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
1.9.15 16:55

@yasmine5 Já zatím budu vděčná, když jí vydrží to nadšení do školky. :lol: Tedy aspoň když nepřijdou nějaké hysteráky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
1.9.15 17:17

U nás jesle v pohodě, hned jak jsme ráno přišly, ptala se kde jsou ty děti…vyzvedla jsem ji po spaní kolem 14,30. Prý si akorát fňukla když se probudila, jinak klídek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
1.9.15 19:54

U nas taky v pohode, bez revu, tak snad to vydrzi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
1.9.15 20:23

U nás taky to proběhlo v klidu a bez slziček. Když jsem pro ni přišla malinko po třetí, tak říkala, že si tam ještě budem hrát na zahradě. Učitelka říkala, že nebrečela, ale jako jediná po obědě nespala.Od dvou let mi doma nespí, tak já s tím počítala, že nebude ani tam spát. Zůstala tam poslední a prej mám chodit pro ni dřív v začátku. Jenže já to prostě nedávám. Malýho jsem dala spát malinko dřív než chodí a ještě jsem ho budila chudáčka. Nasvačil se a šli jsme pro malou 2 km do školky. Takže dřív to fakt nedám :( a já si říkala, jak jdu brzo malinko po třetí :mrgreen:
Na zítra se těší, tak snad to bude taky dobrý jako dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí