Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
210
31.8.17 14:01

@phoma Nás starší jde zítra taky. Víc nervozni je ale tatínek. Já se tesim, ze místo dvou zlobidel budu mít doma jen jedno. Teda zatim jen dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
31.8.17 14:02

Školní rok začíná 4.9., školky mají možná vyjímku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1451
31.8.17 14:02

Taky nás to zítra čeká :,( ale narozdíl odemně se syn hrozně těší. Koupila jsem mu dneska bačkůrky, batůžek a on má takovou radost, že už by chtěl jít dneska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.8.17 14:03

Taky jsem myslela az v pondeli? :think: nas ceka skolka az pristi rok ale uz ted je mi z toho smutno jak moje maly miminko tak rychle roste :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
31.8.17 14:04

Dcera jde v pondělí uz 2rokem a strašně se těší. Loni jsem taky byla z toho všeho vyrizena, ale slova při vstupu do třídy,,Jdi už radši pryč mami'' me uklidnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
31.8.17 14:05
@iiiv píše: Školní rok začíná 4.9., školky mají možná vyjímku

asi jak které no, nám rovnou řekli, že je velká blbost začínat v pátek, hlavně u prcků

• Citovat
  • Upravit
14020
31.8.17 14:07

U nás taky začíná školka už zítra, ale půjdeme až v pondělí. Jsem nepočítala, že začne 1., takže dítě bude u babičky a s mladší mám doktory.
Ale mládě se na pondělí těší a nemůže se dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
31.8.17 14:07
@iiiv píše: Školní rok začíná 4.9., školky mají možná vyjímku

To plati pro skoly, k vuli dojizdejicim, intrum. Ale pro skolky zacina 1.9. U nas to visí na webovkach a ještě jsem tam volala. Tak abyste nekdo nemeli propadly obed a nepsali omluvenku predskolakovi hned prvni den :lol: Pry to tak maji vsechny školky ve městě. Dcera jde zitra, je predskolak, chodi druhy a poslední rok. Jde do anglické tridy a moc se těší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
31.8.17 14:09

@phoma nas to ceka taky, ale az v pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
31.8.17 14:10

U nás je školka už v omezeném provozu celý tento týden. Ale „ofíko“ první den je až v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67294
31.8.17 14:10

@iiiv
Skolky nemaji vyjimku. Skolky se neridi skolnim rokem a skolnima prazdninama. Sama reditelka nam to rikala. U nas je taky skolka od zitra otevrena, ale tem co jdou poprve tak doporucila az v pondeli a ne jit v patek na hodinu a pak vikend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
31.8.17 14:12

U nas se dcera taky tesi ale bojim se ze bude zlobit je to takovy sasek posledni mesic teda fest;( chudaci ucitelky????a jj jde se zitra rikam si ze he to fajn ze aspon bude hned vikend nejak se nemuzu pripravit na tu zmenu do toho chodim na vyberka a mame nemocnou babi proste jsem tak zrala na antidepresiva :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
31.8.17 14:24

Devcata, devcata, ze to tak prozivate. :mrgreen: ano, je to posun v zivote, ale nedelejte z toho trágu. ;) dite se ma ve skolce paradne, uci se novym vecem, dovednostem a i samostatnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
31.8.17 14:29

Myslim si, ze vam to ty ucitelky rikaly hlavne k vuli sobe, beztak maji některé ještě dovolenou, ostatni chteji jit v patek driv domů a mít klid :mrgreen: U novych by právě ten patek mohl byt výhoda, nebude tam tolik rvoucich dětí, zadny davovy efekt. Jestli je vikend nebo ne, je prece jedno. Nas se to netyka, dcera jde do tridy, kde budou jen predskolaci, kteří minimálně rok pred tim chodili. Coz je podminkou přijetí do te třídy. Dcera se těší, stejně je doma, starší sourozenci ještě na táboře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59391
31.8.17 14:36

U nás mš z provozních důvodů zítra zavřená :mrgreen:. Vali chodila i loni ale letos jde do druhé třídy o patro výš takže jiné učitelky ;) takže taky změna, trošku víc se známe s ředitelkou a manžel už říkal že se těší až mu bude říkat že malá nechce zívat, cvičit :mrgreen:, ale myslím že malá bude ráda že bude chodit do jiné třídy, v té pro menší neměla ráda jednu učitelku, no asi po ní něco chtěla :mrgreen: a hned první problém že s ní ráno nejdu já ale tatínek :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí