Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@phoma Nás starší jde zítra taky. Víc nervozni je ale tatínek. Já se tesim, ze místo dvou zlobidel budu mít doma jen jedno. Teda zatim jen dopoledne.
Taky nás to zítra čeká
ale narozdíl odemně se syn hrozně těší. Koupila jsem mu dneska bačkůrky, batůžek a on má takovou radost, že už by chtěl jít dneska ![]()
Taky jsem myslela az v pondeli?
nas ceka skolka az pristi rok ale uz ted je mi z toho smutno jak moje maly miminko tak rychle roste ![]()
Dcera jde v pondělí uz 2rokem a strašně se těší. Loni jsem taky byla z toho všeho vyrizena, ale slova při vstupu do třídy,,Jdi už radši pryč mami'' me uklidnila.
@iiiv píše: Školní rok začíná 4.9., školky mají možná vyjímku
asi jak které no, nám rovnou řekli, že je velká blbost začínat v pátek, hlavně u prcků
U nás taky začíná školka už zítra, ale půjdeme až v pondělí. Jsem nepočítala, že začne 1., takže dítě bude u babičky a s mladší mám doktory.
Ale mládě se na pondělí těší a nemůže se dočkat.
@iiiv píše: Školní rok začíná 4.9., školky mají možná vyjímku
To plati pro skoly, k vuli dojizdejicim, intrum. Ale pro skolky zacina 1.9. U nas to visí na webovkach a ještě jsem tam volala. Tak abyste nekdo nemeli propadly obed a nepsali omluvenku predskolakovi hned prvni den
Pry to tak maji vsechny školky ve městě. Dcera jde zitra, je predskolak, chodi druhy a poslední rok. Jde do anglické tridy a moc se těší.
U nás je školka už v omezeném provozu celý tento týden. Ale „ofíko“ první den je až v pondělí.
@iiiv
Skolky nemaji vyjimku. Skolky se neridi skolnim rokem a skolnima prazdninama. Sama reditelka nam to rikala. U nas je taky skolka od zitra otevrena, ale tem co jdou poprve tak doporucila az v pondeli a ne jit v patek na hodinu a pak vikend.
U nas se dcera taky tesi ale bojim se ze bude zlobit je to takovy sasek posledni mesic teda fest;( chudaci ucitelky????a jj jde se zitra rikam si ze he to fajn ze aspon bude hned vikend nejak se nemuzu pripravit na tu zmenu do toho chodim na vyberka a mame nemocnou babi proste jsem tak zrala na antidepresiva
![]()
Devcata, devcata, ze to tak prozivate.
ano, je to posun v zivote, ale nedelejte z toho trágu.
dite se ma ve skolce paradne, uci se novym vecem, dovednostem a i samostatnosti.
Myslim si, ze vam to ty ucitelky rikaly hlavne k vuli sobe, beztak maji některé ještě dovolenou, ostatni chteji jit v patek driv domů a mít klid
U novych by právě ten patek mohl byt výhoda, nebude tam tolik rvoucich dětí, zadny davovy efekt. Jestli je vikend nebo ne, je prece jedno. Nas se to netyka, dcera jde do tridy, kde budou jen predskolaci, kteří minimálně rok pred tim chodili. Coz je podminkou přijetí do te třídy. Dcera se těší, stejně je doma, starší sourozenci ještě na táboře.
U nás mš z provozních důvodů zítra zavřená
. Vali chodila i loni ale letos jde do druhé třídy o patro výš takže jiné učitelky
takže taky změna, trošku víc se známe s ředitelkou a manžel už říkal že se těší až mu bude říkat že malá nechce zívat, cvičit
, ale myslím že malá bude ráda že bude chodit do jiné třídy, v té pro menší neměla ráda jednu učitelku, no asi po ní něco chtěla
a hned první problém že s ní ráno nejdu já ale tatínek ![]()