Zítra poprvé do školky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1299
31.8.11 13:01

zítra do školky

Holky, tak náš drobeček zítra poprvé nastupuje do školky já mám trému nic nemám nachystané, musím mu vyprat papučky, podepsat věci .. Ježišiiiiiii, to je tréma, je tu někdo kdo se mnou soucítí ? :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
xxZuzana
31.8.11 13:05

my jdeme zítra prvně do jeslí, čtvrtek a pátek jen na půl dne, pak naostro :-)

Adélka se těší, já nemám připravené vůbec nic - ale nějak to neřešim, popadnu tepláčky, tričko, mikinu, bačkůrky, lahev na pití, plenku a hotovo. Hlavně, že máme super nový baťůžek, s tím to půjde úplně samo :-))

držím palce všem rodičům i dětem, je to veliká událost

• Citovat
  • Upravit
1299
31.8.11 13:07

Tak jste mě uklidnila, že jste na tom stejně jako já a nic nemáte nachystané :-D je to velká událost, dá se říct, nový život. 3,5 roku byl pořád se mnou a najednou je to předškolák. To obrečím už se tam vidím, nesmím zapomenout kapesníčky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
31.8.11 13:08

Já taky dávem dceru poprvé do školky, já jdu žehlit a pak podepisovat. Ale proč prát papučky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.8.11 13:15

Papučky vysvětlím. Protože náš malej má ploché nožky, tak chodíme na ortopedii a dostal ortopedické vložky na půl roku. Ale aby se mu vlezli do papuč, museli jsme koupit papučky o dvě čísla větší. No a příští týden jdeme na kontrolu a vypadá to, že už vložky nebude muset nosit (nevíme to zatím jistě, jenom tušíme) tak jsem řekla, že mu nebudu kupovat nové papučky, ty o 2 čísla větší, protože dr. řekne, že už vložky nepotřebuje a co s něma. Tak bude mít ty, co měl na doma (doma bude mít nazouvací pantofle) a až dr. řekne, že už vložky nepotřebuje, koupíme nové, v jeho velikosti. A proto peru papučky, protože je nosil doma a jsou trochu špinavý tak ať vypadají jako nový :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
31.8.11 13:16

já tam teprve zjistím, co a jak… a nastane šrumec

nakoupila jsem oblečení, aby bylo všeho dost - zrovna včera jsem „ulovila“ super slabší mikiny v CaA za 125,–

a pozor - mám i dáreček pro děti, nebo spíš pro paní učitelky - sice nebudeme mít podepsané věci, aspoň ne první den - ale neseme pár balení pastelek a voskovek :mrgreen: s úplatky se má začít brzy, třeba Adélka dostane větší svačinu :pankac:

• Citovat
  • Upravit
19692
31.8.11 13:16

Jojo,ja uz beduji na podobne discusi jak se nemuzu dockat zitrku.Vyndam jedny teplaky druhe schovam,vyndam jedno triko druhe schova atd. :lol:
Stresujem vic jak ty deti a tem to bude nakonec jedno :-)
Jo podepisovani veci uz mam za sebou,ale nejvice me dorazilo ze mam podepsat i zubni kartacek a jak aby se mu to nesmylo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.8.11 13:19

to podepisování mě teprve čeká, hold už vím, co budu dělat v noci :-D my nemusíme podepsat kartáček, ale musíme mít kartáček a pastu v umělohmotném kelímku a každé dítě musí mít jiný kelímek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.8.11 13:20

my jsme měli teprve včera info schůzku, takže od včera mám seznam věcí co potřebujeme. Nechápu jen rozdíl mezi ubrouskama a papírovýma kapesníkama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
31.8.11 13:21

Tak my jdeme taky zítra poprvé :-) Věci jsem nakoupila podle toho, co mi doporučily zkušenější kamarádky a podle svého úsudku, že by se mohlo hodit. ale doufám, že vyfasujeme nějaký seznam, protože třeba o kartáčku a pastě se nikdo nezmiňoval :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.8.11 13:23

v každé školce je to asi jiné, u nás si děti musí čištit zuby po obědě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
31.8.11 13:24

blahá nevědomost… my jsme si dohodli jesle těsně před letní přestávkou, takže jsem nic moc nezjistila - jen jsem se tam skočila podívat, všechno bylo super… ale abych věděla, co máme mít s sebou, jak podepsané, v kolik hodin je ideální nástup… to nemám ani páru 8-o Hlavně, že vím, jaké měli povlečení na postýlkách (berušky) a barvu skluzavky ve třídě :kytka:

takže já se nestresuji, ani Adélku - my se prostě dostavíme a hlavní bude ten baťůžek, jak dcerka neustále připomíná

• Citovat
  • Upravit
4242
31.8.11 13:25

No my se nakonec domluvili, ze nastoupi az v pondeli, tak mam k dobru jeste vikend :lol:
Podepisovat jsem zacala vcera, nez jsme se domluvili :wink: Backory a tak ma jeste v soukr. skolce, kam chodil na 2 dny v tydnu, takze takovou tremu nemam, ale zacinam zjistovat, ze kdyz tam bude kazdy den, kolik veci a jakych tam musim nanosit :mrgreen:
My jsme info schuzku jeste nemeli, coz je podle me blby, teda meli, ale o placeni a podobnych vecech a taky den otevrenych dveri, ale uvitala bych spis co vzit, jak to u nich chodi atd… az tam v pondeli priletime, tak se jako bude pridelovat obrazek a vse vysvetlovat rano?? :nevim:
U mamky je to tak, ze tam rodice 2 dny pred zacatkem chodi, ukazou jim skolku, prideli se obrazky, rekne se co se kam dava atd…

Ale tak do mesice to mas sladeny a budes mazak, uvidis :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
31.8.11 13:25
Miťulka píše:
my jsme měli teprve včera info schůzku, takže od včera mám seznam věcí co potřebujeme. Nechápu jen rozdíl mezi ubrouskama a papírovýma kapesníkama :think:

bych to pochopila jako vlhčené ubrousky (na zadeček, upatlaný obličej) a klasické papírové kapesníky na smrkání

• Citovat
  • Upravit
1299
31.8.11 13:26

batůžek je moc pěknej, pokud je to ten na fotce :-) my jsme se ptali na nástup v kolik hodin zítra a bylo nám řečeno že v tolik, jako každý den, takže o půl 7. To abych vstala o pěti stihla pobalit děti (mám ještě miminko) a vyrazit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí