Zítra poprvé do školky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10937
31.8.11 13:42
Miťulka píše:
Papučky vysvětlím. Protože náš malej má ploché nožky, tak chodíme na ortopedii a dostal ortopedické vložky na půl roku. Ale aby se mu vlezli do papuč, museli jsme koupit papučky o dvě čísla větší. No a příští týden jdeme na kontrolu a vypadá to, že už vložky nebude muset nosit (nevíme to zatím jistě, jenom tušíme) tak jsem řekla, že mu nebudu kupovat nové papučky, ty o 2 čísla větší, protože dr. řekne, že už vložky nepotřebuje a co s něma. Tak bude mít ty, co měl na doma (doma bude mít nazouvací pantofle) a až dr. řekne, že už vložky nepotřebuje, koupíme nové, v jeho velikosti. A proto peru papučky, protože je nosil doma a jsou trochu špinavý tak ať vypadají jako nový :-)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.8.11 13:42

Holky kolik budete platit za školku ? my máme školné 200,– stravné 560,–a SRPŠ 300,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
31.8.11 13:44

Jinak trému nemám, ale spíš obavy jak to vše budu stíhat. Mám doma nedonošený miminko a cvičíme vojtovku, no budu to muset nějak vychytat.

Jinak my máme školkovné 350,– + 30Kč/den za jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
31.8.11 13:46

360kc skolkovne a 27kc za jidlo na den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.8.11 13:47
EvaG píše:
Jinak trému nemám, ale spíš obavy jak to vše budu stíhat. Mám doma nedonošený miminko a cvičíme vojtovku, no budu to muset nějak vychytat.Jinak my máme školkovné 350,– + 30Kč/den za jídlo.

Náš chlapeček byl taky nedonošený, narodil se v 31tt, vojtovku si dobře pamatuju.. a zítra nám nastupuje, brouček náš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
31.8.11 13:48

U takových věcí to řeším tak, že to napíšu na papírek a přelepím izolepou.

Jinač my měli v pondělí první informační schůzku a další bude koncem září už podle tříd. Páťa bude v druhé třídě korálků.

gorina píše:
Jojo,ja uz beduji na podobne discusi jak se nemuzu dockat zitrku.Vyndam jedny teplaky druhe schovam,vyndam jedno triko druhe schova atd. :lol:
Stresujem vic jak ty deti a tem to bude nakonec jedno :-)
Jo podepisovani veci uz mam za sebou,ale nejvice me dorazilo ze mam podepsat i zubni kartacek a jak aby se mu to nesmylo :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.8.11 13:49
kajule87 píše:
Já s tebou soucitím, jsme na tom stejně. Páťa se strašně těší, ale já jsem čím dál nervóznější. Připadá mi to jako by šel už do školy a ne di školky. :-O :)
A na jak dlouho tam prcky poprvé dáváte?

No já budu dávat malýho od začátku na celý den, od půl 7 tak do 3-4 odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
31.8.11 13:50
gorina píše:
Jojo,ja uz beduji na podobne discusi jak se nemuzu dockat zitrku.Vyndam jedny teplaky druhe schovam,vyndam jedno triko druhe schova atd. :lol:
Stresujem vic jak ty deti a tem to bude nakonec jedno :-)
Jo podepisovani veci uz mam za sebou,ale nejvice me dorazilo ze mam podepsat i zubni kartacek a jak aby se mu to nesmylo :think:

Já už mám kartáček pro Robínka podepsaný, a to tímhle popisovačem http://www.centropen.cz/…pisovac-9211 :palec: . Popsala jsme jím i zubní pastu, kelímek na uby, bačkůrky (má crocsíky), podepíšu ještě hrníček na pití a pláštěnku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
31.8.11 13:51

Starší syn má zítra také školkovou premiéru.
Bude chodit na celý den - ať si zvyká a já odpočinu. :mrgreen:
My dostali papíry, kde bylo napsáno co donést a jaké náhradní oblečení. Něco jsem nachystala, ostatní budu vychytávat v průběhu dalších dní, týdnů, měsíců… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
31.8.11 13:52

My taky! Zítra poprvé! Dneska jsme byli kupovat papučky, tak je vám asi jasné, jak k tomu přistupuji! Mám pečlivě napsaný seznam a v duchu ponětí, co kde asi je. Včetně přihlášky někde mezi ostatními doklady v šuplíku psacího stolu! Ale vyplnila jsem ji včetně návštěvy lékařky už v půlce léta …

A my vyrazíme až vyrazíme. Kluci vstávají cca do sedmi, tak doufám, že v půl osmý osmi bychom tam mohli být.

U nás na vsi je to stejně taková rodinná záležitost, tety i kuchařky zná, děti taky (chodíme na návštěvy k mým kamarádkám a vůbec se maminy tak nějak družíme ), dělá tam dokonce i babička, takže snad první den dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
Miťulka píše:
EvaG píše:
Jinak trému nemám, ale spíš obavy jak to vše budu stíhat. Mám doma nedonošený miminko a cvičíme vojtovku, no budu to muset nějak vychytat.Jinak my máme školkovné 350,– + 30Kč/den za jídlo.
Náš chlapeček byl taky nedonošený, narodil se v 31tt, vojtovku si dobře pamatuju.. a zítra nám nastupuje, brouček náš

To jsi mě potěšila, už je to velký chlap. Držím pěstičky. Míša se narodil v 31+3. 1430g a 40cm. Nyní má 4,5měsíce a 6300g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692

A chci se zeptat donutily jste partnery at jdou s vama nebo jdete sami s detmi???
U nas byl boj aby tatinek sel a nakonec jde.Stejnak ho tam bude ze 70% vodit on tak at vi jak to tam chodi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
31.8.11 13:53
gorina píše:
A chci se zeptat donutily jste partnery at jdou s vama nebo jdete sami s detmi???
U nas byl boj aby tatinek sel a nakonec jde.Stejnak ho tam bude ze 70% vodit on tak at vi jak to tam chodi :mrgreen:

My jdeme sami čt+pá od pondělí ale vodí tatínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.8.11 13:53
Emilie píše:
My taky! Zítra poprvé! Dneska jsme byli kupovat papučky, tak je vám asi jasné, jak k tomu přistupuji! Mám pečlivě napsaný seznam a v duchu ponětí, co kde asi je. Včetně přihlášky někde mezi ostatními doklady v šuplíku psacího stolu! Ale vyplnila jsem ji včetně návštěvy lékařky už v půlce léta …

A my vyrazíme až vyrazíme. Kluci vstávají cca do sedmi, tak doufám, že v půl osmý osmi bychom tam mohli být.

U nás na vsi je to stejně taková rodinná záležitost, tety i kuchařky zná, děti taky (chodíme na návštěvy k mým kamarádkám a vůbec se maminy tak nějak družíme ), dělá tam dokonce i babička, takže snad první den dobře dopadne!

Jojo, my jsme taky z vesnice, to znám, když bude syn utíkat ze školky, každej hned bude vědět, čí je to dítě :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
31.8.11 13:54

Tatínek se zítra s námi chystá. Nadšená nejsem, protože syn je docela „tatánek“ a mám obavu, aby nebyl kvůli němu extra jekot. Škoda, že chodí do práce tak brzy, jinak bych mu syna asi „balila“ s sebou, ať jej odvede do školky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí