Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No přinejhorším ho dokoupím, zítra stejně půjde dcerka po obědě domů. Ale v pátek už ji čeká školka se vším všudy - až do odpoledne. Jsem zvědavá, jestli jí to nadšení, které se jí drží už od května, neopustí ![]()
Fiii jo, v pul 7???
To bych nevstala ani ja, natoz nas triletak, je mrtvej jeste v 9
My budeme mit problem s vstavanim…
a to tam prvni den mame byt radsi v 8 ![]()
Ja taky budu chodit i s mladsim, ale asi po prvnim oklepani tam bude vodit jen manzel.. at to stihame ![]()
xxZuzana píše:
blahá nevědomost… my jsme si dohodli jesle těsně před letní přestávkou, takže jsem nic moc nezjistila - jen jsem se tam skočila podívat, všechno bylo super… ale abych věděla, co máme mít s sebou, jak podepsané, v kolik hodin je ideální nástup… to nemám ani páruHlavně, že vím, jaké měli povlečení na postýlkách (berušky) a barvu skluzavky ve třídě
takže já se nestresuji, ani Adélku - my se prostě dostavíme a hlavní bude ten baťůžek, jak dcerka neustále připomíná
tak mi do jeslicek meli mit jen papucky a vse jinak mel jejich.Hlavne tam dneska ty papuce nezapomenout at ma jit v cem zitra do skolky ![]()
Tak my máme školku 50 m od baráku, tak to není problém, kdyby malá nebyla tak malá nechala bych jí doma samu na těch 10 minut ani ne.. pěšky jsem ve školce za minutu. No ale malá má teprve 7 měsíců tak nemůže být sama. No my to máme od půl 7 do čtyř.. stejně nevím, zda ho tam mám první den nechat kratší dobu nebo hned na ostro na celý den
nám říkali ubrousky pro starší děti-předškoláky.Budou je učit u oběda stolovat,vyfasujou prej všichni hned příbory a aby se děti naučily, k čemu ubrousky slouží ![]()
29 píše:
nám říkali ubrousky pro starší děti-předškoláky.Budou je učit u oběda stolovat,vyfasujou prej všichni hned příbory a aby se děti naučily, k čemu ubrousky slouží
hm, tak stolovat s ubrousky neumím ani ve svých 32 letech, asi to ve školce zanedbali
jsme pomalu smířená s tím, že za pár let nebudu lepší už vůbec v ničem, angličtinou počínaje
Taky zítra vyrážíme do školky poprvé. Všechno mám nachystané, večer budu ještě nažehlovat jmenovky. Hlavně aby to zítra bylo bez slz.
Romík - nevím čí slzy myslíš, zda tvoje nebo dětí. Ale moje teda budou určitě
od malého myslím ne, když jsme šli v únoru k zápisu, tak tam byl chvíli na zkoušku a moc se mu tam líbilo
My se mame prvni dva dny jen zacvicovat a od pondelka az na ostro.V jinych skolkach normalne u nas od prvniho dne naostro.
U nas mi to zacvicovani pripada docela zbytecne nebot mame za sebou pul rok v jeslickach a jeste jsem si musela vzit kvuli tem dvou dnum dovolenou,protoze pani reditelka byla neustupna. ![]()
Dosli vam nejake informace ze skolky,co mate mit,kdy dojit atd?Nam nic.Akorat kolik a kdy zaplatit. ![]()
Karllicka píše:
Dosli vam nejake informace ze skolky,co mate mit,kdy dojit atd?Nam nic.Akorat kolik a kdy zaplatit.
Jojo, my info máme.. to je divný že nic nevíte ale den před školkou ![]()
gorina píše:
My se mame prvni dva dny jen zacvicovat a od pondelka az na ostro.V jinych skolkach normalne u nas od prvniho dne naostro.
U nas mi to zacvicovani pripada docela zbytecne nebot mame za sebou pul rok v jeslickach a jeste jsem si musela vzit kvuli tem dvou dnum dovolenou,protoze pani reditelka byla neustupna.
tak to je divná paní ředitelka, u nás byl adaptační týden, že máma tam může jeden týden být s dítětem dopoledne, ale ředitelka sama řekla, že je to zbytečný a že má každý dítě jít hned na ostro. At si co nejdřív zvykne
Karllicka píše:
Dosli vam nejake informace ze skolky,co mate mit,kdy dojit atd?Nam nic.Akorat kolik a kdy zaplatit.
Dostali jsme lejstro a tam bylo vse napsane co vzit,do kdy zaplatit atd.
Akorat v kolik mame dojit tam nebylo,tak pujdeme asi na 8 ![]()
Me to prave zarazilo ze nic nedoslo.
Starsi chodil do jine skolky a tehdy doslo co ma mit sebou.
Jeste ze vim zhruba co je potreba.Ale nastvali me ![]()
Já s tebou soucitím, jsme na tom stejně. Páťa se strašně těší, ale já jsem čím dál nervóznější. Připadá mi to jako by šel už do školy a ne di školky.
![]()
A na jak dlouho tam prcky poprvé dáváte?
Miťulka píše:
Holky, tak náš drobeček zítra poprvé nastupuje do školky já mám trému nic nemám nachystané, musím mu vyprat papučky, podepsat věci .. Ježišiiiiiii, to je tréma, je tu někdo kdo se mnou soucítí ?)