Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1299
31.8.11 15:33

Holky když jsem napsala do těch papírů, kdo smi malýho vyzvedávat, oni to musí dodržet, že ? Nesmí ho dát někomu jinému ? Bojím se, aby za malým nechodila tchýně no, ale snad si to nedovolí. Napsala jsem jen sebe a manžela a mou mamku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
31.8.11 15:35
Miťulka píše:
Holky když jsem napsala do těch papírů, kdo smi malýho vyzvedávat, oni to musí dodržet, že ? Nesmí ho dát někomu jinému ? Bojím se, aby za malým nechodila tchýně no, ale snad si to nedovolí. Napsala jsem jen sebe a manžela a mou mamku

Měly by to respektovat. Pokud si to ale výslovně nepřeješ a máš podezření, že by babička mohla přijít, ještě jim to připomeň. Ona babička je ještě trochu něco jiného než „jiná teta“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
31.8.11 15:36

Taky tomu nerozumím. Páťu vzali už vloni na celý den a to jsem byla těhotná.
Nakonec jsem ho ještě nechala doma.
Věci mám vesměs připravené. Ale díky za baterky, raděj je tam rychle dám, ať nás zítra nezradí. :)
Holky, já budu řvát jak želva, už teď jsem z toho naměkko. :srdce: Zase se ale budu moct dopoledne víc věnovat Filipesovi akorát nám začíná chodit. :srdce:

Miťulka píše:
Tak s tou mateřskou je to divné, mě ředitelka řekla u zápisu, že půjde na celý den a už tehdy jsme měli malou, to měla měsíc. Asi to má každá školka jinak.
Holky, vy už máte všechno nachystané ? se máte. Já zatím nic. Nebudu mu tam hned nosit hromadu, ale postupně. To nachystám večer. A baterky do foťáku jsem nabila, tak budeme mít vzpomínku na 1. školkový den. To je hrozný, jak kdyby se včera narodil a už jde do školky, hrozně to letí..!!!!!
Miťulka píše:
Tak s tou mateřskou je to divné, mě ředitelka řekla u zápisu, že půjde na celý den a už tehdy jsme měli malou, to měla měsíc. Asi to má každá školka jinak.
Holky, vy už máte všechno nachystané ? se máte. Já zatím nic. Nebudu mu tam hned nosit hromadu, ale postupně. To nachystám večer. A baterky do foťáku jsem nabila, tak budeme mít vzpomínku na 1. školkový den. To je hrozný, jak kdyby se včera narodil a už jde do školky, hrozně to letí..!!!!!
Miťulka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
31.8.11 15:39

Pridavam se do klubu, taky jdeme zitra poprve, nervni jsem uz od pondelka. Bohuzel taky nemam absolutne zadne organizacni info, takze ani nevim co pripravovat. Koupili jsme zatim backurky, gumaky, plastenku a zitra se snad uvidi co a jak. Zatim si vubec neumim predstavit, ze by se nas prcek byl schopny sam do neceho prevleknout, prezout atd.., snad se to vse skolce rychle nauci. No ten prvni mesic bude asi hodne zajimavy nez si to doma vsechno sedne a vsichni si zvykneme fungovat uplne jinak nez doposud. Ty tri roky s nim doma utekly tak strasne rychle :cry:

At se vam vsem zitra libi a deti at jsou spokojene :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
31.8.11 15:39

Tak to pak jo. :) U nás je to 420 tak jako tak a ve stravném rozdíl šest korun…aspoň myslím.

dandoch píše:
kajule87 - tady oteviraji jednu tridu jen tehle dopolednaku, tak asi proto..a skolkovne je na cely den 510 a na dopoledne 340kc. no a stravne bez odpoledni svacinky 24kc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
31.8.11 15:41

kajule87 - taky tomu nerozumim, tady nevzali na cely den ani nektere deti holkam, ktere jdou do prace…jsou tady zvlastni pomery…ja byla na zapisu v dubnu jako koule(14dni pred porodem), tak jsem ani nedoufala, ze pujde do skolky, byly ji ale v srpnu uz 4 roky, tak asi k tomu se take prihlizi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
31.8.11 15:42

Doufám, že ho naučí jíst! teda on to umí … ale nechce! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631

Tak nás to taky zítra čeká poprvé, malá řve nadšením „jupííííí“ a já mám nervy… A podepsaného ještě nic. :lol: Ale holky - vy budete děti oblékat do „svátečního“? Přiznávám, že mne to nenapadlo, chtěla jsem ji hodit do nějakých tříčtvrťáků a trička… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
Emilie píše:
Miťulka píše:
Holky když jsem napsala do těch papírů, kdo smi malýho vyzvedávat, oni to musí dodržet, že ? Nesmí ho dát někomu jinému ? Bojím se, aby za malým nechodila tchýně no, ale snad si to nedovolí. Napsala jsem jen sebe a manžela a mou mamku
Měly by to respektovat. Pokud si to ale výslovně nepřeješ a máš podezření, že by babička mohla přijít, ještě jim to připomeň. Ona babička je ještě trochu něco jiného než „jiná teta“.

No právě to tam budu muset zdůraznit.Ale tak ředitelka ví, jakej je můj vztah ke tchýni, tak myslím, že to pochopila jasně už na zápisu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.8.11 15:43
Alichi píše:
Tak nás to taky zítra čeká poprvé, malá řve nadšením „jupííííí“ a já mám nervy… A podepsaného ještě nic. :lol: Ale holky - vy budete děti oblékat do „svátečního“? Přiznávám, že mne to nenapadlo, chtěla jsem ji hodit do nějakých tříčtvrťáků a trička… :nevim:

Ta sváteční - já dám malýmu rifle a košili, stačí ne ? :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
31.8.11 15:43

Mělo by to tak být. Proto že to píše, aby věděli komu ho můžou dát a to by měli dodržovat. Nás upozornili, ať tam vypíšeme všechny možné, jelikož nikomu dalšímu ho pak nemůžou dát.

Miťulka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.8.11 15:44
clovek píše:
Pridavam se do klubu, taky jdeme zitra poprve, nervni jsem uz od pondelka. Bohuzel taky nemam absolutne zadne organizacni info, takze ani nevim co pripravovat. Koupili jsme zatim backurky, gumaky, plastenku a zitra se snad uvidi co a jak. Zatim si vubec neumim predstavit, ze by se nas prcek byl schopny sam do neceho prevleknout, prezout atd.., snad se to vse skolce rychle nauci. No ten prvni mesic bude asi hodne zajimavy nez si to doma vsechno sedne a vsichni si zvykneme fungovat uplne jinak nez doposud. Ty tri roky s nim doma utekly tak strasne rychle :cry:At se vam vsem zitra libi a deti at jsou spokojene :kytka:

Souhlasím s vámi, tři roky utekly jak voda.. no musíme to nějak zvládnout, ale brečet se mě chce už teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.8.11 15:45
kajule87 píše:
Taky tomu nerozumím. Páťu vzali už vloni na celý den a to jsem byla těhotná.
Nakonec jsem ho ještě nechala doma.
Věci mám vesměs připravené. Ale díky za baterky, raděj je tam rychle dám, ať nás zítra nezradí. :)
Holky, já budu řvát jak želva, už teď jsem z toho naměkko. :srdce: Zase se ale budu moct dopoledne víc věnovat Filipesovi akorát nám začíná chodit. :srdce:
Miťulka píše:
Miťulka píše:
Miťulka píše:

taky budu jak želva :cry: :cry: přežijem to nějak, doufejme !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
31.8.11 15:47

Tady mají teď nově pravidlo trvalého pobytu. Kamarádka tu bydlí, ale TB má jinde, má jít do práce, holce jsou čtyři roky a nevzali ji. Jiné dítě vzali, přestože mamina je doma s dalším.

dandoch píše:
kajule87 - taky tomu nerozumim, tady nevzali na cely den ani nektere deti holkam, ktere jdou do prace…jsou tady zvlastni pomery…ja byla na zapisu v dubnu jako koule(14dni pred porodem), tak jsem ani nedoufala, ze pujde do skolky, byly ji ale v srpnu uz 4 roky, tak asi k tomu se take prihlizi :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
31.8.11 15:48

zitra si holky napiseme, jak jsme to zvladly my i nase deticky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie