Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10937
31.8.11 14:48

Tak věci vyžehleny, podepsany a nabaleny.
Batůžek nachystán. Jěště teda foták a něco v čem zítra půjde. To musím taky podepisovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
31.8.11 14:52
EvaG píše:
Batůžek nachystán. Jěště teda foták a něco v čem zítra půjde. To musím taky podepisovat???

Já přemýšlím, že půjde normálně v teplákách, těsně před mostem ho převlíknu do pěkných kalhot a po vstupu do šklky opět do (jiných čistých) tepláků … :zed: :zed: :zed: Vážně pochybuju, že kdybych ho už tady oblékla do „kostelních šatů“, jak říkávala moje babi, že by došel čistý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
31.8.11 14:54

Ahoj holky, taky se pridam…mala jde zitra tez poprve do skolky, akorat tedy bude chodit jen na dopoledne, na cely den nas nevzali, jelikoz jsem na materske :roll: .
Navic jde jen zitra a v patek a pak az v rijnu, odjizdime na dovolenou, tak bude mit hnedka acko.
Bojim se, jak to zvladne. Ale nedat ji tam ted vubec a pak az v rijnu, kdy budou deti zabehle mi taky prijde blby :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.8.11 15:07
dandoch píše:
Ahoj holky, taky se pridam…mala jde zitra tez poprve do skolky, akorat tedy bude chodit jen na dopoledne, na cely den nas nevzali, jelikoz jsem na materske :roll: .
Navic jde jen zitra a v patek a pak az v rijnu, odjizdime na dovolenou, tak bude mit hnedka acko.
Bojim se, jak to zvladne. Ale nedat ji tam ted vubec a pak az v rijnu, kdy budou deti zabehle mi taky prijde blby :think: .

Ahoj to je divný, já jsem na mateřské s dcerkou a dali mě tam malýho na celý den, jak je to možný ? :think: no být tebou dám jí tam hned ať se adaptuje v říjnu už budou děti zaběhlé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.8.11 15:08
EvaG píše:

Tak malej půjde do školky v normál. oblečení a až tam ho převleču do tepláků at neprosedí celej denv riflách. No a v tom, v čem tam dojde, do toho ho budou učitelky oblíkat, když půjdou na procházku, no asi bych to taky podepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
31.8.11 15:12
Taky máme podmínku co s e
Miťulka píše:
dandoch píše:
Bojim se, jak to zvladne. Ale nedat ji tam ted vubec a pak az v rijnu, kdy budou deti zabehle mi taky prijde blby :think: .
Ahoj to je divný, já jsem na mateřské s dcerkou a dali mě tam malýho na celý den, jak je to možný ? :think: no být tebou dám jí tam hned ať se adaptuje v říjnu už budou děti zaběhlé

Taky máme podmínku, protože má mladšího bráchu ..... :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
31.8.11 15:18

Já si myslím, že v tom moc rozdíl není akorát s tím, že v říjnu aspoň bude vědět do čeho jde. :) Ty děti tam v tu dobu už přeci jenom zaběhnuté budou a budou se mezi sebou znát. To je škoda, že tam s nima nemůže být rovnou. Určitě se ale di kolektivu brzy dostane. Děti se seznamují rychle. :)

Akorát nerozumím tomu, proč smí chodit jen na dopoledne :-O Většinou právě bývá plus, když jde ba celý den. Já jsem taky doma s ročním synkem a Páťa jde normálně na celý den.

dandoch píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
31.8.11 15:19
Miťulka píše:
dandoch píše:

Je to tak, byla jsem upozornena uz u zapisu, ani jsem neverila, ze ji vubec vezmou, tak jsem rada alespon za ty 4 hodiny :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.8.11 15:26

Tak s tou mateřskou je to divné, mě ředitelka řekla u zápisu, že půjde na celý den a už tehdy jsme měli malou, to měla měsíc. Asi to má každá školka jinak.
Holky, vy už máte všechno nachystané ? se máte. Já zatím nic. Nebudu mu tam hned nosit hromadu, ale postupně. To nachystám večer. A baterky do foťáku jsem nabila, tak budeme mít vzpomínku na 1. školkový den. To je hrozný, jak kdyby se včera narodil a už jde do školky, hrozně to letí..!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
31.8.11 15:28
Miťulka píše:
Tak s tou mateřskou je to divné, mě ředitelka řekla u zápisu, že půjde na celý den a už tehdy jsme měli malou, to měla měsíc. Asi to má každá školka jinak.
Holky, vy už máte všechno nachystané ? se máte. Já zatím nic. Nebudu mu tam hned nosit hromadu, ale postupně. To nachystám večer. A baterky do foťáku jsem nabila, tak budeme mít vzpomínku na 1. školkový den. To je hrozný, jak kdyby se včera narodil a už jde do školky, hrozně to letí..!!!!!

Tady to takhle chodi, mala skolka a spousty deti :zed: .
Ja vse taky nachystam vecer, az holky zalehnou. My to budem mit jednoduchy na ty dva dny :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
31.8.11 15:29

Tomu nerozumím, v čem je pro ně rozdíl jestli tam bude dopoledne nebo celý den? A to školkovné je i tak stejné ne akorát budou mít jídlo míň. :nevim:

dandoch píše:
Miťulka píše:
dandoch píše:
Je to tak, byla jsem upozornena uz u zapisu, ani jsem neverila, ze ji vubec vezmou, tak jsem rada alespon za ty 4 hodiny :roll: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760

Ahoj holky,
my jdeme zítra do školky také poprvé a to hned s oběma dětma.
Akorát jsem teda naprosto bez informací :roll:. V červnu říkali, že na konci srpna bude nějaká informační schůzka. Ale jaksi žádná nebyla :cert:.
Nevím na kolik máme dojít, co všechno vzít dětem s sebou, kolik budeme platit, prostě nic :zed:. Naprosto ideální začátek :roll:.
Takže budeme všechno zjišťovat a dolaďovat až za pochodu :roll: .
Zatím kupodivu moc nenervuju, to přijde asi až zítra :wink:. Nějaké věci jsem nachystala a doufám, že to bude na zítřek stačit a na další dny toho nebudu muset moc dokupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729

mitulka - mas pravdu, desne to uteklo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
31.8.11 15:32

kajule87 - tady oteviraji jednu tridu jen tehle dopolednaku, tak asi proto..a skolkovne je na cely den 510 a na dopoledne 340kc. no a stravne bez odpoledni svacinky 24kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
31.8.11 15:33
etosha píše:
Ahoj holky,
my jdeme zítra do školky také poprvé a to hned s oběma dětma.
Akorát jsem teda naprosto bez informací :roll:. V červnu říkali, že na konci srpna bude nějaká informační schůzka. Ale jaksi žádná nebyla :cert:.
Nevím na kolik máme dojít, co všechno vzít dětem s sebou, kolik budeme platit, prostě nic :zed:. Naprosto ideální začátek :roll:.
Takže budeme všechno zjišťovat a dolaďovat až za pochodu :roll: .
Zatím kupodivu moc nenervuju, to přijde asi až zítra :wink:. Nějaké věci jsem nachystala a doufám, že to bude na zítřek stačit a na další dny toho nebudu muset moc dokupovat.

Tady je uplne stejna informovanost jako u Vas, taky vim prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí