Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak věci vyžehleny, podepsany a nabaleny.
Batůžek nachystán. Jěště teda foták a něco v čem zítra půjde. To musím taky podepisovat???
EvaG píše:
Batůžek nachystán. Jěště teda foták a něco v čem zítra půjde. To musím taky podepisovat???
Já přemýšlím, že půjde normálně v teplákách, těsně před mostem ho převlíknu do pěkných kalhot a po vstupu do šklky opět do (jiných čistých) tepláků …
Vážně pochybuju, že kdybych ho už tady oblékla do „kostelních šatů“, jak říkávala moje babi, že by došel čistý!
Ahoj holky, taky se pridam…mala jde zitra tez poprve do skolky, akorat tedy bude chodit jen na dopoledne, na cely den nas nevzali, jelikoz jsem na materske
.
Navic jde jen zitra a v patek a pak az v rijnu, odjizdime na dovolenou, tak bude mit hnedka acko.
Bojim se, jak to zvladne. Ale nedat ji tam ted vubec a pak az v rijnu, kdy budou deti zabehle mi taky prijde blby
.
dandoch píše:
Ahoj holky, taky se pridam…mala jde zitra tez poprve do skolky, akorat tedy bude chodit jen na dopoledne, na cely den nas nevzali, jelikoz jsem na materske.
Navic jde jen zitra a v patek a pak az v rijnu, odjizdime na dovolenou, tak bude mit hnedka acko.
Bojim se, jak to zvladne. Ale nedat ji tam ted vubec a pak az v rijnu, kdy budou deti zabehle mi taky prijde blby.
Ahoj to je divný, já jsem na mateřské s dcerkou a dali mě tam malýho na celý den, jak je to možný ?
no být tebou dám jí tam hned ať se adaptuje v říjnu už budou děti zaběhlé
EvaG píše:
Tak malej půjde do školky v normál. oblečení a až tam ho převleču do tepláků at neprosedí celej denv riflách. No a v tom, v čem tam dojde, do toho ho budou učitelky oblíkat, když půjdou na procházku, no asi bych to taky podepsala.
Miťulka píše:dandoch píše:Ahoj to je divný, já jsem na mateřské s dcerkou a dali mě tam malýho na celý den, jak je to možný ?
Ahoj holky, taky se pridam…mala jde zitra tez poprve do skolky, akorat tedy bude chodit jen na dopoledne, na cely den nas nevzali, jelikoz jsem na materske.
Bojim se, jak to zvladne. Ale nedat ji tam ted vubec a pak az v rijnu, kdy budou deti zabehle mi taky prijde blby.
Taky máme podmínku, protože má mladšího bráchu .....
![]()
Já si myslím, že v tom moc rozdíl není akorát s tím, že v říjnu aspoň bude vědět do čeho jde.
Ty děti tam v tu dobu už přeci jenom zaběhnuté budou a budou se mezi sebou znát. To je škoda, že tam s nima nemůže být rovnou. Určitě se ale di kolektivu brzy dostane. Děti se seznamují rychle. ![]()
Akorát nerozumím tomu, proč smí chodit jen na dopoledne
Většinou právě bývá plus, když jde ba celý den. Já jsem taky doma s ročním synkem a Páťa jde normálně na celý den.
dandoch píše:
Miťulka píše:dandoch píše:Ahoj to je divný, já jsem na mateřské s dcerkou a dali mě tam malýho na celý den, jak je to možný ?
Je to tak, byla jsem upozornena uz u zapisu, ani jsem neverila, ze ji vubec vezmou, tak jsem rada alespon za ty 4 hodiny
.
Tak s tou mateřskou je to divné, mě ředitelka řekla u zápisu, že půjde na celý den a už tehdy jsme měli malou, to měla měsíc. Asi to má každá školka jinak.
Holky, vy už máte všechno nachystané ? se máte. Já zatím nic. Nebudu mu tam hned nosit hromadu, ale postupně. To nachystám večer. A baterky do foťáku jsem nabila, tak budeme mít vzpomínku na 1. školkový den. To je hrozný, jak kdyby se včera narodil a už jde do školky, hrozně to letí..!!!!!
Miťulka píše:
Tak s tou mateřskou je to divné, mě ředitelka řekla u zápisu, že půjde na celý den a už tehdy jsme měli malou, to měla měsíc. Asi to má každá školka jinak.
Holky, vy už máte všechno nachystané ? se máte. Já zatím nic. Nebudu mu tam hned nosit hromadu, ale postupně. To nachystám večer. A baterky do foťáku jsem nabila, tak budeme mít vzpomínku na 1. školkový den. To je hrozný, jak kdyby se včera narodil a už jde do školky, hrozně to letí..!!!!!
Tady to takhle chodi, mala skolka a spousty deti
.
Ja vse taky nachystam vecer, az holky zalehnou. My to budem mit jednoduchy na ty dva dny
.
Tomu nerozumím, v čem je pro ně rozdíl jestli tam bude dopoledne nebo celý den? A to školkovné je i tak stejné ne akorát budou mít jídlo míň. ![]()
dandoch píše:Miťulka píše:Je to tak, byla jsem upozornena uz u zapisu, ani jsem neverila, ze ji vubec vezmou, tak jsem rada alespon za ty 4 hodinydandoch píše:Ahoj to je divný, já jsem na mateřské s dcerkou a dali mě tam malýho na celý den, jak je to možný ?
.
Ahoj holky,
my jdeme zítra do školky také poprvé a to hned s oběma dětma.
Akorát jsem teda naprosto bez informací
. V červnu říkali, že na konci srpna bude nějaká informační schůzka. Ale jaksi žádná nebyla
.
Nevím na kolik máme dojít, co všechno vzít dětem s sebou, kolik budeme platit, prostě nic
. Naprosto ideální začátek
.
Takže budeme všechno zjišťovat a dolaďovat až za pochodu
.
Zatím kupodivu moc nenervuju, to přijde asi až zítra
. Nějaké věci jsem nachystala a doufám, že to bude na zítřek stačit a na další dny toho nebudu muset moc dokupovat.
kajule87 - tady oteviraji jednu tridu jen tehle dopolednaku, tak asi proto..a skolkovne je na cely den 510 a na dopoledne 340kc. no a stravne bez odpoledni svacinky 24kc
etosha píše:
Ahoj holky,
my jdeme zítra do školky také poprvé a to hned s oběma dětma.
Akorát jsem teda naprosto bez informací. V červnu říkali, že na konci srpna bude nějaká informační schůzka. Ale jaksi žádná nebyla
.
Nevím na kolik máme dojít, co všechno vzít dětem s sebou, kolik budeme platit, prostě nic. Naprosto ideální začátek
.
Takže budeme všechno zjišťovat a dolaďovat až za pochodu.
Zatím kupodivu moc nenervuju, to přijde asi až zítra. Nějaké věci jsem nachystala a doufám, že to bude na zítřek stačit a na další dny toho nebudu muset moc dokupovat.
Tady je uplne stejna informovanost jako u Vas, taky vim prd.