Zítra poprvé do školky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17221
31.8.11 15:49
Alichi píše:
Tak nás to taky zítra čeká poprvé, malá řve nadšením „jupííííí“ a já mám nervy… A podepsaného ještě nic. :lol: Ale holky - vy budete děti oblékat do „svátečního“? Přiznávám, že mne to nenapadlo, chtěla jsem ji hodit do nějakých tříčtvrťáků a trička… :nevim:

Sváteční? V žádném případě - syn bude jíst sám a pobryndá se, na záchodě se počurá a pak ho kamarád u svačinky poleje kakaem. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
31.8.11 15:49
kajule87 píše:
Tady mají teď nově pravidlo trvalého pobytu. Kamarádka tu bydlí, ale TB má jinde, má jít do práce, holce jsou čtyři roky a nevzali ji. Jiné dítě vzali, přestože mamina je doma s dalším.
dandoch píše:
kajule87 - taky tomu nerozumim, tady nevzali na cely den ani nektere deti holkam, ktere jdou do prace…jsou tady zvlastni pomery…ja byla na zapisu v dubnu jako koule(14dni pred porodem), tak jsem ani nedoufala, ze pujde do skolky, byly ji ale v srpnu uz 4 roky, tak asi k tomu se take prihlizi :nevim:

jj, to TB tady je take jedno z dulezitych kriterii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
31.8.11 15:51

Páťa půjde v tom, co běžně nosí do města.

Teď jsem mu ještě rychle vyprala polštářem s burákem, tak snad stihne utáhnout. :-)

Alichi píše:
Tak nás to taky zítra čeká poprvé, malá řve nadšením „jupííííí“ a já mám nervy… A podepsaného ještě nic. :lol: Ale holky - vy budete děti oblékat do „svátečního“? Přiznávám, že mne to nenapadlo, chtěla jsem ji hodit do nějakých tříčtvrťáků a trička… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
31.8.11 15:51
alifie píše:
Alichi píše:
Sváteční? V žádném případě - syn bude jíst sám a pobryndá se, na záchodě se počurá a pak ho kamarád u svačinky poleje kakaem. :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: u nas to same, taky zadne svatecni nebude :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
31.8.11 15:52
alifie píše:
Alichi píše:
Sváteční? V žádném případě - syn bude jíst sám a pobryndá se, na záchodě se počurá a pak ho kamarád u svačinky poleje kakaem. :lol: :lol: :lol:

Dyť jsem to psala - na cestu tepláky, před dveřma převléct a za dveřma znova! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
31.8.11 15:53

A chci taky vidět fotky šťastných detiček v jejich slavný den. :)

dandoch píše:
zitra si holky napiseme, jak jsme to zvladly my i nase deticky :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
31.8.11 15:55

U nás to ještě vloni nebylo…je to na pytel.

dandoch píše:
kajule87 píše:
Tady mají teď nově pravidlo trvalého pobytu. Kamarádka tu bydlí, ale TB má jinde, má jít do práce, holce jsou čtyři roky a nevzali ji. Jiné dítě vzali, přestože mamina je doma s dalším.
dandoch píše:
kajule87 - taky tomu nerozumim, tady nevzali na cely den ani nektere deti holkam, ktere jdou do prace…jsou tady zvlastni pomery…ja byla na zapisu v dubnu jako koule(14dni pred porodem), tak jsem ani nedoufala, ze pujde do skolky, byly ji ale v srpnu uz 4 roky, tak asi k tomu se take prihlizi :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
31.8.11 15:55
kajule87 píše:
A chci taky vidět fotky šťastných detiček v jejich slavný den. :)
dandoch píše:
zitra si holky napiseme, jak jsme to zvladly my i nase deticky :palec:

jasne, ja taky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
31.8.11 15:57
kajule87 píše:
U nás to ještě vloni nebylo…je to na pytel.
dandoch píše:
kajule87 píše:
dandoch píše:

tady u nas je vic veci na pytel, neudelas nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
31.8.11 16:05

zitra se tesim na zazitky, a drzim vsem palce :palec: ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
31.8.11 16:08

Tak přeju zítra všem detičkám ten nejkrásnější vstup do nové životní etapy. :dance: :kytka:
Já mu teď běžím vyžehlit věci a dat nabít ty baterky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
31.8.11 16:16

Ja myslim, ze nas pujde rovnou v nejakych normalnejsich teplackach co si necha na sobe ve skolce, kdyz vse pujde podle planu tak bude rano jezdit autem, takze asi nema cenu ho prevlikat, cesta autem trva cca 5min. Sebou do skrinky dostane veci na zahradu, na zacatek zrejme i nejake nahradni veci, protoze ikdyz uz se mu curaci nehody nestavaji tak nepredpokladam, ze ve skolce to zvladne bez nehody. No fakt jsem na to zvedava, dneska asi nebudu spat, akorat mam obavu, ze na nej prenesu tu svoji nervozitu :roll:. Ani netusim jestli tam zitra rovnou zustane, nebo jestli to tam budu moct s nim nejak obhlidnout atd.., skolku nam ukazali v breznu, kdy byl zapis, pak nam doslo vyrozumeni, ze byl prijat a od te doby zadne info :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
31.8.11 17:09

Já dám holkám lítací džíny a triko, ve školce se převlíknou do tepláků. Tatínek pojede s námi, před školkou nás vyklopí a pojede dál do práce. Já to určitě ořvu, jsem hrozná :cry: Zítra a pozítří půjdou holky jen na dopoledne a od pondělka už na dýl. Budu pracovat do půl třetí a tak ve tři je vyzvednu.
Koukám, že platíme docela dost oproti ostatním :think: 500,– školkovné + 30,– denně za jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
31.8.11 17:16

přesně :palec: my máme školku přes cestu, takže tepláky a do pytlíku zase tepláky. Holky a je tu některá co jde pak ještě poprvé do práce???Z toho mám nervy ještě větší :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
31.8.11 17:19
Jíťa28 píše:
přesně :palec: my máme školku přes cestu, takže tepláky a do pytlíku zase tepláky. Holky a je tu některá co jde pak ještě poprvé do práce???Z toho mám nervy ještě větší :oops:

Já jdu až od pondělka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect