Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holčiny, tak jsem ty svoje dvě kočičky taky vypravila. Starší vpohodě, mladší taky neplakala, ale koukala dost zaraženě, tak se děsím, co se dozvím. Za chvilku pro ně půjdu, celé dopoledne mám sevřený žaludek a pořád kontroluju mobil. Doma je takový divný ticho, vůbec na to nejsem zvyklá.
Ale první krok k samostatnosti jsme udělaly ![]()
Gibbo píše:
ahoj ženy, jdu se k Vám přidat…
Máme s mojim 2leteho prcka a ted ještě měsičniho a on má s ex ještě dva klučiky,ktere máme na střidavou peči… Mladši 4roky a dnes prvně ve školce, starši 7let a dnes prvně ve škole… A mě až teď docházi, že se z toho od ponděli zbláznimMáme kluky po týdnu na střidáni… Diky bohu, ráno je oba odveze do školy-školky ten můj, le pak je budu vyzvedávat já, pokud bude mit odpol, prče školka do 15ti hod a starši bude po vyuč čekat ve družině, než mu brácha skonči ve školce… To bude sranda, až budu s kočárkem a třema dětma letět na mhd a pote na bus k nám do vsi
Tak to bude mazec
Ale zvykneš si.
Já už mám taky svýho kloučka ve školce. Bála jsem se toho, že nepůjde, když s námi jde i tatínek, ale Robíno by nás nejraději nechal oba za bránou a do školky by šel sám, nedostali jsme ani pusu a už zmizel ve třídě. Bude tam rovnou i spinkat, pokud nebude problém, ale vzhledem k tomu, že ještě nikdo nevolal, tak problém zřejmě není. Ale jak mi doma chybí. ![]()
Tak Tygra jsme si vyzvedly v 11 hod.a jak to asi probihalo?Nemohly jsme ho samozrejme dostat domu,hlavne ze rano byl rev
.
A uz to zacina co mel teplaky do tridy mel venku at jim tam potom lita ve tride klidne nahaty ![]()
Tak taky zprávy ze školky, Jája po mém odchodu čtvrt hodiny řval jak tur, ale protože si ho nikdo nevšímal, uklidnil se a sám přišel a snažil se začlenit. Na oběd si došel i přidat a nyní odpočívá
![]()
To byla rána, jak se mi ulevilo … ![]()
Ahoj tak už jsem doma, ze školky jsem si odnesli štípanec bud od vosy nebo hovada, má to nateklý a veliký jak pinpongový míšek. ![]()
Jinak jsem se dozvěděla, že tam kousla holčičku, toho jsem se bála.
![]()
Když jsem šla pro Páťu, měla jsem z toho divný pocit. Nechala jsem ho poprvé v novém prostředí mezi cizími lidmi samotného. Říkala jsem si, co se mu asi honí hlavou.
Otevřu dveře do třídy a Páťa sedí u stolečku se dvěma holčičkama a hraje si s počítadlem, domů nechtěl.
Na záchod si zašel bez problémů a hlásil mi, že chleba snědl, ale kakao nepije.
V šatně se loučil s kamarádem a venku na sebe ještě po sto metrech řvali „čaaauuu“. Domů si balil bačkůrky, že si je zítra zase donese.
kajule87 píše:
Když jsem šla pro Páťu, měla jsem z toho divný pocit. Nechala jsem ho poprvé v novém prostředí mezi cizími lidmi samotného. Říkala jsem si, co se mu asi honí hlavou.
Otevřu dveře do třídy a Páťa sedí u stolečku se dvěma holčičkama a hraje si s počítadlem, domů nechtěl.
Na záchod si zašel bez problémů a hlásil mi, že chleba snědl, ale kakao nepije.
V šatně se loučil s kamarádem a venku na sebe ještě po sto metrech řvali „čaaauuu“. Domů si balil bačkůrky, že si je zítra zase donese.
Nas taky ani nechtel domu, hned mi hlasil, ze tam bude s detma spinkat. Jenze je z toho tak rozhicovanej a rozdovadenej, ze ted doma ne a ne usnout, ale evidentne je totalne pretazenej a spat potrebuje. Pani ucitelka rikala, ze je naprosto bez problemu, spis naopak, ze to bude zrejme pekne cislo ![]()
Ahoj, tak už máme první den úspěšně za sebou
Malá je nadšená, vůbec nechtěla jít domů. Ale dostala mě ředitelka s tím, že by potřebovala, abych si malou celý rok vyzvedávala už v poledne, protože mají málo lehátek a nevystačí pro všechny děti
No a co já jako s tím? Kdyby mě na to upozornila u zápisu, tak bych s tím počítala, ale takhle? Řekla jsem jí, že si to rozmyslím. Když jsem doma, tak je mi jedno, jestli pro malou jdu v půl jedné nebo ve čtyři, ale když mám službu, bude pro ni chodit tchýně a ta počítá s tím, že minimálně do tří hodin si ji ve školce nechají.
zavidím, dcerka plakala i v době, kdy jsem pro ní přišla, snad si zvykne, byla hrozně uplakaná:-((((((((((((
Holky, tak já celé dopoledne dřepěla u telefonu, měla jsem zcvklý žaludek, manžel je kruťas, zakázal mě volat do školky, prej kdyby volala každá maminka, tak ty učitelky zblázní. A že tam bude celej den ode dneška. Nakonec po obědě volala učitelka, že malej celé dopo. v pohodě, ale pak začal brečet a volal máma, tak učitelka poradila, že mám pro něho dojít a bude lepší, když dnes a zítra tam bude jen do oběda a od pondělí už normální režim na celej den ![]()
Gibbo píše:
ahoj ženy, jdu se k Vám přidat…
Máme s mojim 2leteho prcka a ted ještě měsičniho a on má s ex ještě dva klučiky,ktere máme na střidavou peči… Mladši 4roky a dnes prvně ve školce, starši 7let a dnes prvně ve škole… A mě až teď docházi, že se z toho od ponděli zbláznimMáme kluky po týdnu na střidáni… Diky bohu, ráno je oba odveze do školy-školky ten můj, le pak je budu vyzvedávat já, pokud bude mit odpol, prče školka do 15ti hod a starši bude po vyuč čekat ve družině, než mu brácha skonči ve školce… To bude sranda, až budu s kočárkem a třema dětma letět na mhd a pote na bus k nám do vsi
no to bude sranda
ale zvládneš to !
Ve dvě maj sváču, takže mám přijít cca v půl třetí. Tak za chvilku vyrážíme …
Valaška píše:
Ahoj, tak už máme první den úspěšně za sebouMalá je nadšená, vůbec nechtěla jít domů. Ale dostala mě ředitelka s tím, že by potřebovala, abych si malou celý rok vyzvedávala už v poledne, protože mají málo lehátek a nevystačí pro všechny děti
No a co já jako s tím? Kdyby mě na to upozornila u zápisu, tak bych s tím počítala, ale takhle? Řekla jsem jí, že si to rozmyslím. Když jsem doma, tak je mi jedno, jestli pro malou jdu v půl jedné nebo ve čtyři, ale když mám službu, bude pro ni chodit tchýně a ta počítá s tím, že minimálně do tří hodin si ji ve školce nechají.
to si děláš srandu ?? to bych řídu poslala někam ty máš právo na to, aby tam malá byla celý den ![]()