Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
729
2.9.11 12:11

tuzzi - tak to je dobra zprava :palec:
holky, ja mam take strach z tech strevnich viroz a vsech nemoci vubec…Danielka prave i kvuli tomu ted ty necele dva tydny do skolky nepujde, aby jsme nakonec nemeli po dovolene…navic mimi doma, to nas stejnak asi nemine, ze obcas neco ze skolky pritahne i na malinkou :roll: … mozna to moc resim, stejnak se se neda nic delat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
2.9.11 12:15

Tak u nás dnešek stejný jako včera akorát dneska už ani neměl čas mi dat pusu. Když jsem pro něj přišla, hráli si na medvědi Páťa mi v šatně povídá, slyšela jsi to, slyšela jsi to a mam žalud koukej, kde k němu přišel mi už neřekl. Pak musel ještě na záchod a když jsem e dívala jestli už jde, seděl tam mezi dětma v trenkách a domů se mu moc nechtělo. :) Jakmile se ustrojil, otevřel dveře do třídy a řekl nashledanou a nějaký holčiny na něj hned „ahoooj“. Ptala jsem se paní učitelky jestli zlobí a prý ne, kéž by mu to vydrželo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
2.9.11 12:21
Tuzzi píše:
Raduš.ka44 podle toho,kolik Filda doma vyčůral a vypil,řekla bych,že to u nás probíhalo taky tak.Jsem zvědavá,co se bude dít,až tam bude celý den :think:.

Snad si děti brzy zvyknou.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
2.9.11 12:22

No, to dokonce u nás ve vsi o prázdninách řádily neštovice. A maminy, co to chtěly mít „za sebou“ už před školkama a školama, tak se jak na inzerát scházely i ty, které spolu normálně až tak moc nepečeou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
2.9.11 12:30
kajule87 píše:
Tak u nás dnešek stejný jako včera akorát dneska už ani neměl čas mi dat pusu. Když jsem pro něj přišla, hráli si na medvědi Páťa mi v šatně povídá, slyšela jsi to, slyšela jsi to a mam žalud koukej, kde k němu přišel mi už neřekl. Pak musel ještě na záchod a když jsem e dívala jestli už jde, seděl tam mezi dětma v trenkách a domů se mu moc nechtělo. :) Jakmile se ustrojil, otevřel dveře do třídy a řekl nashledanou a nějaký holčiny na něj hned „ahoooj“. Ptala jsem se paní učitelky jestli zlobí a prý ne, kéž by mu to vydrželo. :)

To je super, doufejme, ze jim to vydrzi :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
2.9.11 12:31
Emilie píše:
No, to dokonce u nás ve vsi o prázdninách řádily neštovice. A maminy, co to chtěly mít „za sebou“ už před školkama a školama, tak se jak na inzerát scházely i ty, které spolu normálně až tak moc nepečeou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No taky dobry :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
2.9.11 12:43

Kéž by. :) V pondělí už jde na celý den.
Uvidíme, třeba to ta naše dítka zvládnou bez kolapsů. :-) A těm, které si ve školce ještě nezvykli, ať se jim tam brzy zalíbí. :)

dandoch píše:
kajule87 píše:
Tak u nás dnešek stejný jako včera akorát dneska už ani neměl čas mi dat pusu. Když jsem pro něj přišla, hráli si na medvědi Páťa mi v šatně povídá, slyšela jsi to, slyšela jsi to a mam žalud koukej, kde k němu přišel mi už neřekl. Pak musel ještě na záchod a když jsem e dívala jestli už jde, seděl tam mezi dětma v trenkách a domů se mu moc nechtělo. :) Jakmile se ustrojil, otevřel dveře do třídy a řekl nashledanou a nějaký holčiny na něj hned „ahoooj“. Ptala jsem se paní učitelky jestli zlobí a prý ne, kéž by mu to vydrželo. :)
To je super, doufejme, ze jim to vydrzi :palec: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.9.11 17:06

U nás to bylo dnes podobný jako včera, ale prý brečel míň (ale byl i u dveří a lomcoval za klidu, že chce domů :lol: :roll: )
Zase se trochu počůral, nemohl najít záchod a je zvyklej chodit sám a neříkat si, takže asi zazmatkoval :-? A prý motá anglický slova do vět, takže mu občas nerozumí :roll: :oops:
Ale zvykne si, jsem ráda, že tam má kamarády a nenudí se s náma doma. To Ella se nudí a neumí si sama hrát, na jaře ji možná zkusím taky přihlásit :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
2.9.11 18:01

Tak na Tygra uz pvni stiznost.Prasknul chlapecka lopatkou po hlave :mrgreen: .
Chtela jsem se zeptat v kolik vase deti ve skolce obedvaji.U nas ve 12 hod. a pak jdou spat az v jednu.Coz se mi zda pro ty male co tam jsou uz od 6 a musi vstavat o pul 6 dost pozde.Pak jsou totiz uz kolem 11 dosti protivne a pani ucitelky se divi,ze se s nema nedomluvi.Kdyz jsou oretazene.
Myslite,ze ti prdolove si zvyknou ne ten rezim.Je mi jich tak lito. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
2.9.11 18:04

no u nás je oběd myslím o půl dvanácté a ve dvanáct už mají hajat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.9.11 18:19

u nás obědvají 11.45-12.15, pak se pomalu připravují na spaní a pustí jim na chvilku pohádku. Já vyzvedávám kolem těch 12.15 - ale jsem zvědavá, co tam s ním budou dělat, až bude na celej den, mě přes den nespává už pěkně dlouho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
2.9.11 18:22
Zebra píše:
u nás obědvají 11.45-12.15, pak se pomalu připravují na spaní a pustí jim na chvilku pohádku. Já vyzvedávám kolem těch 12.15 - ale jsem zvědavá, co tam s ním budou dělat, až bude na celej den, mě přes den nespává už pěkně dlouho :roll:

Tygr mi bez spanku nevydrzi.V noci docela blbe spi miva casto nocni desy.Vecer usina az tak kolem 9 a rano vstava v 6,takze v 11 uz je k.o.Z tech jeho hroznych noci jsme zniceni my dospeli natoz on.No snad se to nejak vyresi samo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
2.9.11 18:53

U nás mají oběd tuším v 11:45 a pak jdou spát, odpočívají nebo si můžou v klidu hrát, kdo není zvyklý chodit spát a čtou jim pohádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
2.9.11 18:55
kajule87 píše:
Tomu taky nerozumím. Asi bych jim tam řekla svoje, i když hnedka první den. :nevim:
Určitě si to nenech líbit, je to takhle u více dětí?
Miťulka píše:
Valaška píše:
Ahoj, tak už máme první den úspěšně za sebou :-) Malá je nadšená, vůbec nechtěla jít domů. Ale dostala mě ředitelka s tím, že by potřebovala, abych si malou celý rok vyzvedávala už v poledne, protože mají málo lehátek a nevystačí pro všechny děti :pocitac: No a co já jako s tím? Kdyby mě na to upozornila u zápisu, tak bych s tím počítala, ale takhle? Řekla jsem jí, že si to rozmyslím. Když jsem doma, tak je mi jedno, jestli pro malou jdu v půl jedné nebo ve čtyři, ale když mám službu, bude pro ni chodit tchýně a ta počítá s tím, že minimálně do tří hodin si ji ve školce nechají.
to si děláš srandu ?? to bych řídu poslala někam ty máš právo na to, aby tam malá byla celý den :nevim:

Holky, nakonec jsem to vyřešila tak, že jsem ředitelce řekla, že dny, kdy jsem doma, budu pro malou chodit v poledne a když budu mít v práci denní (cca 2× týdně), tak ji tam nechám celý den. No nadšená nebyla, ale nakonec slíbila, že to půjde nějak zařídit. Já chápu, že naše maličká školka má omezenou kapacitu (25 dětí) a není nafukovací, ale na druhou stranu to není můj problém. Tak mi neměli slibovat celodenní pobyt. Nejsem hádací typ, takže jsem to vyřešila v klidu, ale stála jsem si na svém a myslím, že na takový kompromis by snad přistoupit měli. Nehledě na to, že platím školné stejné jako děti, které tam jsou celý den. Ředitelka to asi zkoušela na víc rodičů, zaslechla jsem ji, jak
to samé říkala i jiným rodičům. asi zkouší, kdo ustoupí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
2.9.11 19:04

No, na nás taky zkusili nějakou takovou podmínku. Tak jsem na to zvědavá, až „to“ přijde. Ale v našem případě teda to byla výslovná podmínka, t.j. já s tím souhlasila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí