Zítra poprvé do školky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1757
7.9.11 16:13

já budu dávat až časem, až se trošku zaběhne, tak 2× až 3× týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
7.9.11 16:24

Můžeš to zkusit postupně pokud máš tu možnost. Ředitelka mi ale říkala, že když si děti zvyknou chodit po obědě, tak potom zvládají mnohem hůř, když tam musejí spát. Většina děti si to obrečí víc či míň. My tohle teda naštěstí řešit nemusíme. Páťa tam spí od pondělí a zatím nebrečel, moc se mu tam líbí. :-)

**EvaG píše:
Tak sjem tam porpvé spali, prý celou dobu plakala, že nechce spinkat, usnula až ke konci na půl hodinky, mám ji tam dávat spinkat???
**
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
7.9.11 16:35

Páťa teď nosí buď kšiltovku, strašně se potí. Má i jednu slabší háčkovanou z bavlny.

clovek píše:
Elisko musi to byt narez vsechno kupovat dvojmo, si to ani neumim predstavit :zed: . Nas je taky ukecanej, ale zrovna info ze skolky asi neni pro maminku moc dulezity :mrgreen: . By mne zajimalo co treba vyklada ucitelce o nas… :roll:Maminky od kluku, co jim davate na hlavu? Syn zatim nosi ksiltovku, ale ted kdyz tak koukam z okna jak je hnusne a docela fouka tak mam pocit, ze by skoro snesl cepici, jenze v ni by byl hned spoceny. Ja tak zavidim holcickam, ze muzou nosit ty satecky nebo takove ty odlehcene hackovane cepicky, pro kluky mi to mezidobi prijde silene. Syn se bohuzel zpoti i v lehke bavlnene cepicce, takze opravdu nevim co mu zacnu treba behem 14dnu davat na hlavu :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
7.9.11 19:40

U nás už se chodí zvesela do školky i ze školky. :palec: Nám se taky odchází ze školky líp, než když nám malou odtrhávali od krku… Dnes jsem ve školce hledala tříčtvrťáky - a nenašla. :roll: Malá tvrdí, že ji nějaký chlapeček polil čajem, tak se musela převléct a že se kraťasy suší, tak nevím kde, ani odpolední učitelka nevěděla, prý se to stalo asi ráno, tak ať se poptáme ráno… A podepsané byly. Ještě jsem volala manželovi, jestli je vůbec měla a prý že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.11 21:23

Zdravím mužu se k vám přidat?My jsme až do předvčerejška školku neměli,bylo hodně dětí,takže školky plné a tím ,že syn je listopadový,tak jsme měli smulu.No a volala nám paní ředitelka,že místo máme,že měkdo vypadl,tak ted jsem jak na trní,jak to bude probíhat atd.Tím,že jsem ještě na rodičovské,tak mužu dát na 5 dní v měsíci a příští týden už ho prý mužu přivést,tak to víte nervičky jsou.Je takový stydlín,ale doma vzteklina ukřičená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
7.9.11 21:51
Luciferka1979 píše:
Zdravím mužu se k vám přidat?My jsme až do předvčerejška školku neměli,bylo hodně dětí,takže školky plné a tím ,že syn je listopadový,tak jsme měli smulu.No a volala nám paní ředitelka,že místo máme,že měkdo vypadl,tak ted jsem jak na trní,jak to bude probíhat atd.Tím,že jsem ještě na rodičovské,tak mužu dát na 5 dní v měsíci a příští týden už ho prý mužu přivést,tak to víte nervičky jsou.Je takový stydlín,ale doma vzteklina ukřičená.

Kubík byl poprvé dnes, zvládl to na jedničku, jen mi říkal, že se bál, že ho nevyzvednu. Ale trošku nervozní jsem taky byla :-). Já školky obvolávala v pondělí a podařilo se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.11 21:55
mauglie píše:
Luciferka1979 píše:
Kubík byl poprvé dnes, zvládl to na jedničku, jen mi říkal, že se bál, že ho nevyzvednu. Ale trošku nervozní jsem taky byla :-). Já školky obvolávala v pondělí a podařilo se

Tak to je super,že neplakal.No já bombardovala pořád všechny školky kolem ,i jsme se přestěhovaly,protože jsme měli drahý byt a to ta školka byla pod barákem no a ted do ní budeme dojíždět 4 zastávky tramvají,ale lepší než nic,představa.že jsem doma s dítětem a bez příjmu no děs.Naštěstí to takhle dopadlo,ale ještě mám obavu at ho vemou.Neumí si uplně všechno obléct,trénujeme a jde mu to čím dál víc,tak snad to nebude taková hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.11 21:56

Fuj oprava přestěhovali uplně mi to plesklo do očí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.9.11 22:35

Tak u nas dnes taky v pohode.

Holky zajimalo by me jak byste se tvarily, kdyz byste sly ze tridy, tam plakala jedna holcicka, ucitelka ji uz celkem vztekle cloumla rukou a rekla ji, ze jestli neprestane rvat, tak ze pro ni maminka neprijde.. TO mi teda neprijde mmoc ok..
A dneska rano mi dcerka rikala, ze ji ta stejne ucitelka vcera rekla, ze jestli bude zlobit, tak ze do skolky uz nikdy nesmi prijit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
8.9.11 06:51
Taminka píše:
Tak u nas dnes taky v pohode.Holky zajimalo by me jak byste se tvarily, kdyz byste sly ze tridy, tam plakala jedna holcicka, ucitelka ji uz celkem vztekle cloumla rukou a rekla ji, ze jestli neprestane rvat, tak ze pro ni maminka neprijde.. TO mi teda neprijde mmoc ok..
A dneska rano mi dcerka rikala, ze ji ta stejne ucitelka vcera rekla, ze jestli bude zlobit, tak ze do skolky uz nikdy nesmi prijit.. :nevim:

8-o Ty jo!
Nevím přesně, co bych dělala, ale bez komentáře bych to nenechala, zvlášť kdybych to viděla/slyšela. Je jedno, že to byla „cizí“ holčička, protože včera to byla cizí, dnes to může být naše… Zeptala bych se (nejdřív slušně), zda se jí zdá v pořádku zastrašovat děti a podle reakce bych viděla, co dál. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.9.11 09:00
Taminka píše:
Tak u nas dnes taky v pohode.Holky zajimalo by me jak byste se tvarily, kdyz byste sly ze tridy, tam plakala jedna holcicka, ucitelka ji uz celkem vztekle cloumla rukou a rekla ji, ze jestli neprestane rvat, tak ze pro ni maminka neprijde.. TO mi teda neprijde mmoc ok..
A dneska rano mi dcerka rikala, ze ji ta stejne ucitelka vcera rekla, ze jestli bude zlobit, tak ze do skolky uz nikdy nesmi prijit.. :nevim:

Taky bych se učitelky zeptala, jestli jí to není blbý strašit děti :-?

U nás dnes tradičně řev, ale o chlup menší než včera :roll: . Byl tam dnes jedinej uřvanej, tak snad ho to taky přejde, ani snídat nechtěl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
8.9.11 09:35

U nas rev neni, u nas uz se resi vychovne prestupky, holky byla jsem pripravena na vse mozne, jen ne na to, ze bude az tak divokej a zlobivej. Tak vam nevim co je lepsi, jestli plakani nebo extremni divokost :think: . Ale snad se to casem srovna, ucitelka rikala, ze detem opravdu trva klidne az do prosince nez si zvyknou na nejaky rad atd.., tak doufam. Jsem netusila, ze mame doma az takovyho divocaka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
8.9.11 10:29
Taminka píše:

Před dvěma lety bych asi mlčela a bylo by mi smutno, ale letos by mi ruply nervy a něco bych jí řekla. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
8.9.11 11:28
Taminka píše:

8-o 8-o mazec, tak určitě bych to nenechala bez komentáře, to si podle mě nemůže dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
8.9.11 11:30

jinak u nás ráno s brekem, ale věřim,že tam určitě celý den nebrečí, za chvilku zas pro něj jdu, tak uvidím. Jinak oblíct si neumí ponožky a tričko mu jde špatně, ostatní tak nějak zvládne. Ale myslím, že mu tam pomáhají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí