Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Eliška píše:
Tak prý jen co jsem odešla, tak se uklidnil a dobrýTo jsem moc ráda.
Holky, jak s rýmou, budete dávat do školky? Takovou tou vodovou, ne hnisavou samozřejmě. ptž to bych je nedávala snad vůbec, mají ji pořád.
U nás se s vodovou může, ale dokud Robíno chodí jen pět dní v měsíci, tak bych ho asi s vodovou nedávala (i když zrovna dneska se vzbudil s vodovou a já ho potřebuju dát do školky v úterý, protože jdu k zubaři, tak to asi půjde, jinak bych si ho nechala doma, když můžu), až budu chodit do práce, tak bude chodit i s vodovou.
Příspěvek upraven 09.09.11 v 08:17
Tak jsem ji s tou vodovou dala, jinak je Zuzka v pohodě. Jindráš měl takovou radost, že jde i Zuzka
A na dnešek se mi vzbudil, že se mu zdálo o zlodějích, celý se klepal, chudinka malej ![]()
Ahojte,tak mi jsme sly dneska po nemoci poprve v tomto tydnu.Slo to bez kravalu.No za hodku si pro neho jdu tak uvidim na co si zas p.ucitelka bude stezovat.Pocitam,ze ji zas posle nekam.Me uz tam poslal v 6 rano ![]()
No tak jsme doma.Ve skolce zadny prusvih
.
Horsi o mel nas maly kamarad,ten pokousal a pokopal p.ucitelku.A pritom to je takove klidne dite,ta se asi nestacila divit ![]()
NO tak první týden a už jsme nemocní. Ach joooooooo. Rýma, teplota. fakt děs. ![]()
Maty onemocněl po dvou dnech ve školce. Šel 1. a 2. září a pak byl doma s angínou. Druhý start bude mít ve středu, tak snad to bude lepší. U doktorky jsem potkala známou, která mě „povzbudila“ - prý její syn byl první půlrok více doma než ve školce. Doufám, že tak nedopadneme.
No to mě taky teda potěšilo, ted už je bez teploty, ale je zahleněná, akorát to dostal i tříměsíční syn, tak budu muset asi k doktorce, no moc se tam netěším, protože byla celkem proti, abych ji tam dávala, kvůli tomu, že mě donese k malýmu všechny nemoce. ![]()
Páťa je dnes taky doma, má průjem jako blázen. On ho teda nemá ze školky, ale nejspíš od bráchy a možná i tim, že včera se ládoval vším možným.
Caute,my dneska budeme poprve spat,to zas bude sranda.
Jinak mame dneska prvni schuzky,jsem zveda co se konecne dozvime.Ale urcite se budu ozyvat kvuli tomu,ze docela pozde obedvaji a pak i jdou pozde spat.Jsem zvedava co mi na to reknou ![]()
Njn co nadelame, ty nemoce holt k tomu prvnimu roku patrej
. Nas kluk se zatim drzi, uvidime jestli ho pak pozdeji nebudu muset stahnout az se narodi miminko, nerada bych doma triletaka s rymou natoz novorozence. Ja jsem akorat trochu pojala podezreni, ze nam skolka mozna rozjela nocni desy, ikdyz je naprosto v pohode, tak ta zmena je zrejme velika a neni uplne nejednodussi se s tim vyrovnat, ikdyz na to vubec nevypada ![]()
gorina píše:
Caute,my dneska budeme poprve spat,to zas bude sranda.
Jinak mame dneska prvni schuzky,jsem zveda co se konecne dozvime.Ale urcite se budu ozyvat kvuli tomu,ze docela pozde obedvaji a pak i jdou pozde spat.Jsem zvedava co mi na to reknou
Co znamená „pozdě“?
Taky jsme nemocní. Ale ono to asi nebude školkou jako tím, že prostě nastal podzim a šílený střídání teplot
![]()
Souhlasim s Emilii, tento vikend byl naprosto presny, v patek prsi a zima na bundu, vcera tricitky a dneska zase tak nejak prapodivne, ani zima, ani teplo, presne to blby pocasi, ze vlastne nevim jak kluka obliknout
. Pak jsou bud uriceni nebo je jim zima a ucitelky ve skolce tezko resej jestli jim pridat bundu nebo sundat mikinu, pochybuju, ze nas kluk si rekne, ze je mu horko nebo zima ![]()