Zítra poprvé do školky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7182
9.9.11 08:10
Eliška píše:
Tak prý jen co jsem odešla, tak se uklidnil a dobrý :palec: To jsem moc ráda.
Holky, jak s rýmou, budete dávat do školky? Takovou tou vodovou, ne hnisavou samozřejmě. ptž to bych je nedávala snad vůbec, mají ji pořád.

U nás se s vodovou může, ale dokud Robíno chodí jen pět dní v měsíci, tak bych ho asi s vodovou nedávala (i když zrovna dneska se vzbudil s vodovou a já ho potřebuju dát do školky v úterý, protože jdu k zubaři, tak to asi půjde, jinak bych si ho nechala doma, když můžu), až budu chodit do práce, tak bude chodit i s vodovou.

Příspěvek upraven 09.09.11 v 08:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
9.9.11 08:12

Kluci jeli dneska spolu (jakože táta … )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17902
9.9.11 10:00

Tak jsem ji s tou vodovou dala, jinak je Zuzka v pohodě. Jindráš měl takovou radost, že jde i Zuzka :-D A na dnešek se mi vzbudil, že se mu zdálo o zlodějích, celý se klepal, chudinka malej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
9.9.11 11:25

Ahojte,tak mi jsme sly dneska po nemoci poprve v tomto tydnu.Slo to bez kravalu.No za hodku si pro neho jdu tak uvidim na co si zas p.ucitelka bude stezovat.Pocitam,ze ji zas posle nekam.Me uz tam poslal v 6 rano :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
9.9.11 13:49

No tak jsme doma.Ve skolce zadny prusvih :pankac: .
Horsi o mel nas maly kamarad,ten pokousal a pokopal p.ucitelku.A pritom to je takove klidne dite,ta se asi nestacila divit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
9.9.11 21:44

NO tak první týden a už jsme nemocní. Ach joooooooo. Rýma, teplota. fakt děs. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
12.9.11 07:06

Maty onemocněl po dvou dnech ve školce. Šel 1. a 2. září a pak byl doma s angínou. Druhý start bude mít ve středu, tak snad to bude lepší. U doktorky jsem potkala známou, která mě „povzbudila“ - prý její syn byl první půlrok více doma než ve školce. Doufám, že tak nedopadneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
12.9.11 07:19

No to mě taky teda potěšilo, ted už je bez teploty, ale je zahleněná, akorát to dostal i tříměsíční syn, tak budu muset asi k doktorce, no moc se tam netěším, protože byla celkem proti, abych ji tam dávala, kvůli tomu, že mě donese k malýmu všechny nemoce. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
12.9.11 07:30

Páťa je dnes taky doma, má průjem jako blázen. On ho teda nemá ze školky, ale nejspíš od bráchy a možná i tim, že včera se ládoval vším možným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
12.9.11 07:32

A jěště ke všemu se to té školky nemůžu dovolat. ach jooo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
12.9.11 08:05

Caute,my dneska budeme poprve spat,to zas bude sranda.
Jinak mame dneska prvni schuzky,jsem zveda co se konecne dozvime.Ale urcite se budu ozyvat kvuli tomu,ze docela pozde obedvaji a pak i jdou pozde spat.Jsem zvedava co mi na to reknou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
12.9.11 08:11

Njn co nadelame, ty nemoce holt k tomu prvnimu roku patrej :-( :zed: . Nas kluk se zatim drzi, uvidime jestli ho pak pozdeji nebudu muset stahnout az se narodi miminko, nerada bych doma triletaka s rymou natoz novorozence. Ja jsem akorat trochu pojala podezreni, ze nam skolka mozna rozjela nocni desy, ikdyz je naprosto v pohode, tak ta zmena je zrejme velika a neni uplne nejednodussi se s tim vyrovnat, ikdyz na to vubec nevypada :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
12.9.11 08:11
gorina píše:
Caute,my dneska budeme poprve spat,to zas bude sranda.
Jinak mame dneska prvni schuzky,jsem zveda co se konecne dozvime.Ale urcite se budu ozyvat kvuli tomu,ze docela pozde obedvaji a pak i jdou pozde spat.Jsem zvedava co mi na to reknou :roll:

Co znamená „pozdě“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
12.9.11 08:43

Taky jsme nemocní. Ale ono to asi nebude školkou jako tím, že prostě nastal podzim a šílený střídání teplot :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
12.9.11 08:47

Souhlasim s Emilii, tento vikend byl naprosto presny, v patek prsi a zima na bundu, vcera tricitky a dneska zase tak nejak prapodivne, ani zima, ani teplo, presne to blby pocasi, ze vlastne nevim jak kluka obliknout :roll: . Pak jsou bud uriceni nebo je jim zima a ucitelky ve skolce tezko resej jestli jim pridat bundu nebo sundat mikinu, pochybuju, ze nas kluk si rekne, ze je mu horko nebo zima :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí