Zítra poprvé do školky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
924
6.9.11 09:03

Nějaká chytrá paní asi, takový miluju. :roll: Páťa mi vypraví, jak děti brečí a když se ptám jestli on taky, říká, že ne a je to pravda. Ani jednou neprojevil nějaký zaváhání. Je naprosto suverénní, takže se spíš bojím, aby děti nějak nezlobil, nebral jim hračky apod. Ale když jsem se v pátek ptala učitelky tak říkala, že nezlobí. Jenže co není, může být. :-?

jitina píše:
kajule87 píše:
Páťa se mnou první den taky smlouval, ale teď už je to dobré. Do školky se těší, nebrečí, ale zároveň ví, že přijdeme a těší se na nás. Když přijdeme, obejme mě stejně tak bráchu a řekne, že zítra půjde zase. :)
**jitina píše:
Tak my mame opacny problem,Davidek rve,ze NECHCE ze skolky :pocitac: ,se mu tam tak libi,ze by tam nejradsi byl 24hodin 7 dni v tydnu :pankac: !
**
no,tak kdyz ja prijdu do skolky,tak Dava zacne rvat,ze nechce maminku a ze tady chce zustat-moc pekny no.Uz jedna matka na me,vy ho doma bijete?! :pocitac: ,no nic prijemnyho teda
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
6.9.11 09:06

Snad se to brzy srovná a začne se mu tam líbit. :) Dovedu si představit, jak ti asi je. Já sama mám výčitky a to se tam Páťovi líbí.

Zebra píše:
U nás to bylo dnes s řevem. Brečel už od včera, co jsem ho vyzvedla, brečel celou cestu domů, že tam už nechce, pak celej zbytek dne doma, v noci se vzbudil, brečel a odešel za tátou do obýváku. Brečel i ráno, musela jsem nechat malou doma a jít jen s ním, ve školce brečel, nechtěl se ani převlíct a nechala jsem ho tam uřvanýho, učitelka ho přidržela a já utekla :zed: :roll:
Snad to takhle nebude dlouho, to je děs - jako kdybych ho brala někam za trest :zed: :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
6.9.11 09:13

Jinač u nás ve školce včera klid a dneska vyloženě koncert, většina děti brečela. :(
Jsem ráda, že jsem mu to všechno podepsala. Včera mi vyprávěl, že spal jen v trenkách, přitom pyžamo tam má. Tak jsem to dnes řekla ředitelce, ráno tak byla jen ona. Prý učitelka říkala, že tam včera jedno chybělo. Tak jsem ji to Páťovo popsala, řekla, že ho má i podepsané, tak snad dneska už bude spát v něm. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
6.9.11 10:38

Holky, tak u nás nastalo období - mamka na 6 do práce, taťka odvádí do školky. Včera manžel říkal, že dobré do okamžiku, kdy v šatně někdo brečel, to hned byla malá solidární… :mrgreen: V pátek brečela i mně. Ale jinak v pohodě. Když jsem pro ni přišla, řekla mi, že jdou právě ven… :lol:
Dnes ráno volal manžel, že pohoda, vběhla do třídy a hotovo. Takže pokud se naše zvykání na školku odbylo 2 proplakanými rány, je to dobré.
A z těch nemocí mám taky hrůzu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
6.9.11 11:10
jitina píše:
Tak my mame opacny problem,Davidek rve,ze NECHCE ze skolky :pocitac: ,se mu tam tak libi,ze by tam nejradsi byl 24hodin 7 dni v tydnu :pankac: !

Mně takhle řval mladší syn v pátek taky.:lol: :lol: A před dvěma lety jsem staršího honila po školce, abych ho odvedla domů, lezl pod skříně a pod stoly a měl z toho děsnou legraci. Naštěstíu toho nebrečel, to by na mě poslali nejspíš sociálku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
6.9.11 16:17

Tak je tam čtvrtý den a už má vymyšleno, kam chce chodit na kroužky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17901
6.9.11 20:10

My klasicky měli první tři dny v pohodě a dnes se zasekl Jindráš. Včera se totiž ve školce pokakal a paní učitelka se zlobila, tak se dneska nejspíš bál, jestli se mu to nestane znova, a brečel, musela jsem ho ráno odervat a zmizet. Řval prý do devíti - od čtvrt na osm. Odpoledne učitelky chtěly, abych ho brala v deset domů - ale vím, že tudy cesta nevede. Jednak když už se vyvzteká a zklidní, tak by měl jít domů, což je na houby, jednak vím, že potřebuje nechat vyměknout. Ale jak jim to zítra budu říkat, nechci vidět.
Naprosto opačný extrém proti školce v Bruselu, kde mě nutili nechávat tam dítě od prvního dne do 4 odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
6.9.11 21:16
Eliška píše:
My klasicky měli první tři dny v pohodě a dnes se zasekl Jindráš. Včera se totiž ve školce pokakal a paní učitelka se zlobila, tak se dneska nejspíš bál, jestli se mu to nestane znova, a brečel, musela jsem ho ráno odervat a zmizet. Řval prý do devíti - od čtvrt na osm. Odpoledne učitelky chtěly, abych ho brala v deset domů - ale vím, že tudy cesta nevede. Jednak když už se vyvzteká a zklidní, tak by měl jít domů, což je na houby, jednak vím, že potřebuje nechat vyměknout. Ale jak jim to zítra budu říkat, nechci vidět.
Naprosto opačný extrém proti školce v Bruselu, kde mě nutili nechávat tam dítě od prvního dne do 4 odpoledne.

To se nedivím, že se bojí, když se na něj zlobily :-? S tím by měly učitelky u nových dětí počítat :cert: Benda zatím kaká asi jen doma - dřív nechtěl kakat jinde než doma, ani u babičky a vždycky si počkal až domů :roll: (teď už je to lepší), ale ve školce se zatím asi bojí, takže chodí ráno před školkou, ale snad to tam časem zvládne 8-o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17901
6.9.11 21:22

No Jindrášek má právě problém se zácpou, takže ukakává (a stydí se to říct). Musím to hlídat a dávat švestky, občas i ípek, tak jsem právě v neděli večer ho nakrmila švestkama, zabralo, vykakal se, tak jsem ho dávala do školky s klidným svědomím, no a ono tam ještě něco bylo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
6.9.11 21:29
Eliška píše:
No Jindrášek má právě problém se zácpou, takže ukakává (a stydí se to říct). Musím to hlídat a dávat švestky, občas i ípek, tak jsem právě v neděli večer ho nakrmila švestkama, zabralo, vykakal se, tak jsem ho dávala do školky s klidným svědomím, no a ono tam ještě něco bylo :-(

Tak jestli jsi to řekla učitelkám, mají to hlídat. Ale holt na začátku se asi stane, když se stydí. Ale zlobit by se na něj neměli, když ví, že je tam nevej :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17901
6.9.11 21:39

Já myslím, že tohle je i trochu problém věkově homogenních tříd. Tady je plná třída nováčků malejch, takže jich tam brečí dost. Moje nejstarší chodila do věkově smíšené třídy, takže starší děti už byly v pohodě a těch malých plačících nebylo tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
6.9.11 22:15
Eliška píše:
Já myslím, že tohle je i trochu problém věkově homogenních tříd. Tady je plná třída nováčků malejch, takže jich tam brečí dost. Moje nejstarší chodila do věkově smíšené třídy, takže starší děti už byly v pohodě a těch malých plačících nebylo tolik.

My naštěstí máme smíšenou, nových letos brali 9 a celkem mají myslím 25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.9.11 08:59

Tak poprve prsi co je malej ve skolce, jsem zvedava jak prijde zmachanej, jestli s nima pujdou ven, ale rikali, ze chodi ven za kazdeho pocasi, to bude paradicka :roll: :lol:

Elisko chudak Jindra, ja si prave myslim, ze nas synek bude ve skolce nadsenej do prvniho vyhubovani od pi. ucitelky, vzhledem k jeho temperamentu to ocekavam celkem brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17901
7.9.11 09:06

Tak dneska se zasekla Zuzka :lol: Jindráš šel v pohodě. Zuzina teda nebrečela, ale nekomunikovala a stála nakvašená, v jejím oblíbeném stylu. Uitelky ani o té desáté na vyzvednutí nezačly a kupodivu říkaly, že byl Jindráš hodnej 8-o Tak já nevím… A že se na něj nezlobily, když se pokakal. No mně teda říkal něco jinýho :-?
Dneska taky jsem dala krom mikiny i bundy, pláštěnky tam taky mají, no v lijáku velkým snad ven nepůjdou.
V Bruselu to řešily učitelky tak, že děti chodily ven za každého, doslova každého počasí povinně, na asfaltový/betonový dvorek a učitelky stály mezi dveřmi schované :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.9.11 09:20

S tim oblikanim je potiz, rano uz byva zima, pak se to vybere a doted bylo docela teplo, strasne spatne se mi odhaduje co mu dat a co ne. No bundu jsem dneska jeste nedala, mozna chyba, snad budu behem zari moudrejsi. On si sam tezko urci jestli se priobliknout, kdyz jdou ven a ucitelky to urcite resit nebudou. Plastenku a gumaky maji mit v satne trvale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí