Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19692
3.9.11 07:06

Hojte,tak nevim jestli to je skolkou,ale nas maly se asi tak po pul roce pocural ze spani a porad brecel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
3.9.11 08:27

Asi to může být i školkou, ale třeba se my jenom něco zlého zdálo. ;)

gorina píše:
Hojte,tak nevim jestli to je skolkou,ale nas maly se asi tak po pul roce pocural ze spani a porad brecel :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
3.9.11 13:41

Přídám sem na ukázku aspoň jednu fotečku z první cesty do školky s bráchou. Batůžek a polštářek s Burákem si samozřejmě musel nést sám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
5.9.11 21:09

Dva dny ve skolce a uz jsme doma s brinchitidou.To nam zacina dobre :-( .Od vcerejska jsem v kuse do stredy v praci a neodvazila jsem se vubec v praci naznacit,ze bych sla na paragraf.Chudak maly lita od babicky k teticce.Jestli to tak bude celou zimu,tak si te skolky moc neuzijem a v praci ze me asi moc radost mit nebudou jak budu porad na paragrafu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
5.9.11 21:19

Máme za sebou dnes první den.Bez slziček, spokojený. To jen maminka to děsně ořvala už včera večer :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
5.9.11 21:33

To vám to teda hezky začíná. Tak ať he malému zase líp a může se vrátit mezi děti do školky. ;)

gorina píše:
Dva dny ve skolce a uz jsme doma s brinchitidou.To nam zacina dobre :-( .Od vcerejska jsem v kuse do stredy v praci a neodvazila jsem se vubec v praci naznacit,ze bych sla na paragraf.Chudak maly lita od babicky k teticce.Jestli to tak bude celou zimu,tak si te skolky moc neuzijem a v praci ze me asi moc radost mit nebudou jak budu porad na paragrafu :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
6.9.11 08:23

Tak dcerka zacala vcera, prvni den pohoda, vubec nevedela, ze jsem odesla a ani me nevidela, kdyz jsem prisla. PO spinkani doma se me ptala, zda uz zase jdeme do skolky. :-)
Dneska zatim taky ok, ale mame postupne zvykani, takze tam neni cele dopoledne, ale jen na hodinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
6.9.11 08:32

Ja mam ze syna pocit, ze tam chodi odjakziva, rano se nemuze dockat, do tridy by vletel v botach. Doufam, ze mu tento elan vydrzi co nejdele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
6.9.11 08:34

U nás to bylo dnes s řevem. Brečel už od včera, co jsem ho vyzvedla, brečel celou cestu domů, že tam už nechce, pak celej zbytek dne doma, v noci se vzbudil, brečel a odešel za tátou do obýváku. Brečel i ráno, musela jsem nechat malou doma a jít jen s ním, ve školce brečel, nechtěl se ani převlíct a nechala jsem ho tam uřvanýho, učitelka ho přidržela a já utekla :zed: :roll:
Snad to takhle nebude dlouho, to je děs - jako kdybych ho brala někam za trest :zed: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
6.9.11 08:36

Zebra snad se to brzo srovna. Na schuzce nam reditelka rikala, ze je prekvapena jak jsou letos deti sikovne, ze breci jen 1 holcicka, ale ze to jeste urcite behem 14 dnu prijde, tak jsem zvedava.....Ja spis s hruzou ocekavam ty detske choroby, do ted se u nas moc nemarodilo, takze v tom nejsem moc zbehla a kazdou synovu rymu snasim dost blbe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
6.9.11 08:38

Tak my mame opacny problem,Davidek rve,ze NECHCE ze skolky :pocitac: ,se mu tam tak libi,ze by tam nejradsi byl 24hodin 7 dni v tydnu :pankac: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
6.9.11 08:43

Páťa se mnou první den taky smlouval, ale teď už je to dobré. Do školky se těší, nebrečí, ale zároveň ví, že přijdeme a těší se na nás. Když přijdeme, obejme mě stejně tak bráchu a řekne, že zítra půjde zase. :)

**jitina píše:
Tak my mame opacny problem,Davidek rve,ze NECHCE ze skolky :pocitac: ,se mu tam tak libi,ze by tam nejradsi byl 24hodin 7 dni v tydnu :pankac: !
**
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
6.9.11 08:43
clovek píše:
Zebra snad se to brzo srovna. Na schuzce nam reditelka rikala, ze je prekvapena jak jsou letos deti sikovne, ze breci jen 1 holcicka, ale ze to jeste urcite behem 14 dnu prijde, tak jsem zvedava.....Ja spis s hruzou ocekavam ty detske choroby, do ted se u nas moc nemarodilo, takze v tom nejsem moc zbehla a kazdou synovu rymu snasim dost blbe :zed:

U nás včera ráno řvalo asi 5 dětí. Benda byl ty dva dny minulej týden docela v pohodě, ale teď mu dochází, že tam musí :roll:
Chorob se taky docela bojím, ale zase jsem doma s dcerou, horší by bylo kdybych už byla v práci :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
6.9.11 08:45
kajule87 píše:
Páťa se mnou první den taky smlouval, ale teď už je to dobré. Do školky se těší, nebrečí, ale zároveň ví, že přijdeme a těší se na nás. Když přijdeme, obejme mě stejně tak bráchu a řekne, že zítra půjde zase. :)
**jitina píše:
Tak my mame opacny problem,Davidek rve,ze NECHCE ze skolky :pocitac: ,se mu tam tak libi,ze by tam nejradsi byl 24hodin 7 dni v tydnu :pankac: !
**

no,tak kdyz ja prijdu do skolky,tak Dava zacne rvat,ze nechce maminku a ze tady chce zustat-moc pekny no.Uz jedna matka na me,vy ho doma bijete?! :pocitac: ,no nic prijemnyho teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.9.11 08:58

ahoj, já být tebou už jsem na paragrafu. V práci jsem to řekla hned , že jak malej bude nemocnej, budu sním doma a nebudu si předělávat s někým směny, taky je mi to blbý vůči kolektivu,ale kdo má děti tak to pochopí.U nás ve školce se už vyskytly vši.4 dny je otevřená školka.To je pěkné. Přeji at se brzy uzdravíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí