Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zebra píše:
Ahojte, já jsem tu ani dnes nebyla, měla jsem toho v hlavě moc![]()
a to dopoledne bez Bendy nějak rychle uběhlo a Ella ho pořád hledala a tak jsem ani nic moc nestihla
Jinak ráno probíhalo dobře - těšil se, v obchodě mě popoháněl, že už chce do školky, vůbec nebrčel - hned se začlenil a byl nadšenej, i když jsem mu řekla, že půjdeme s Ellou domů a on tam bude s ostatníma
Vyzvedávali jsme po obědě - prý stejně brečel, ale ne po mě![]()
, bojí se lidí, kteří mu nesedí a na zahradě mají novej chodník a paní učitelka mu říkala, že ho dělal velikej pán a Benda se začal bát toho pána (kterej tam ani nebyl
) a prý dost brečel a pak nechtěl ani oběd, museli ho přemlouvat. Přišli jsme, měl rudý oči od breku a prý se i trochu počůral, jak brečel a zapoměl si říct
A taky prý kolem sebe šermoval a dělal, že střílí (má to z pohádky kung-fu panda), tak ředitelka prohlásila, že „to jsou ty moderní pohádky“ a že dětem ve školce zbraně na hraní, atd. nepovolují![]()
Takže bude asi malá cenzura pohádek, aby nedělal rozruch
A prohlásil, že zítra nechce jít, protože tam je ten pán![]()
![]()
to je borec ten váš chlapeček
bát se pána co tam ani není to je roztomilý ![]()
Raduš.ka44 podle toho,kolik Filda doma vyčůral a vypil,řekla bych,že to u nás probíhalo taky tak.Jsem zvědavá,co se bude dít,až tam bude celý den
.
Holky, já se tu včera už nedostala, Peťka prý byla šikovná, trochu plakala, jak se probudila odpoledne, ale dobrý. Domů ale jít chtěla. Vykládala vše možné, řekla bych, že si i přidala (děti a klavír a jídlo a…). Jsme se s manželem nasmáli.
A dnes ráno mne už popoháněla a v šatničce jsem viděla, jak se jí protahuje obličej a před třídou spustila na víc než 100%, že tam nechce… Tak já si ten „první den“ asi budu užívat dnes.
Utěšuju se jen tím, že malá není typ, který se bude užírat někde v koutě, ale že se půjde hrát… No to jsou nervy…
Ja mam asi nejakeho otrleho synka, nema vubec zadny problem, rano uz se tesil, hned nabehl do tridy a zase si zacal hrat s klukama. V klidu se se mnou rozloucil, dal mi pusu, vzal na vedomi, ze prijdem zase po obede a proste mamo bez, nejsi tady potreba. Snad mu to vydrzi co nejdele. Vsem co deti placou preji at se to brzo srovna a zacne se jim ve skolce libit
. Ale ted doma je to dopoledne opravdu hrozne divny, mam tu spoustu prace, ale vubec se nedokazu odpichnout a zacit neco delat. Hrozne by mne zajimalo co ten nas kluk v te skolce dela
![]()
no u nás to bylo podobně, viděla vláčky a ani rozloučení neproběhlo. ![]()
mě učitelka říkala, že všechny děti si to odpláčou, bud hned nebo i za dva měsíce.
Dneska uplne v pohode ani nevedel,ze jsem odesla
.
No my mame pani ucitelku mladou a nejspis strestenou.
Snazi se byt mila a informativni,jenze se do toho tak vzdycky zaplanta ze vime prd
.
Dneska jsem ji vysvetlovala,ze maly je astmatik a dokonce v noci mel po dlouhe dobe zachvat asi toho bylo pro chudaka moc.No a ze potrebuji aby mu kdyby nahodou takova situace nastala ve skolce dala fouknout a ona na me kouka jak spadla z marsu.Protoze misto toho aby vnimala me,tak vnimala vsechny okolo.
Takze jsem zveda jak jim tam Tygr nedej buh dostane zachvat jak mu podaji prvni pomoc ![]()
Tuzzi, na babku se vyprdni. Každé dítě je nějaké a myslím, že pro tří nebo čtyřletého prcka je takováhle změna obrovská, že se s tím musí poprat. Co my víme, co se jim honí v hlavičkách. A navíc, co bys asi podle té babky měla udělat? Vyrvat mu auto z ruky, seřezat zadek do modra a odvláčet pryč? To by asi nikomu neprospělo ![]()
Všem, kterým dětičky dneska plakaly, držím palce, aby to brzy přešlo.
Naše Nikolka dneska vlítla do třídy, ani se nerozloučila, zato Lucinka trošku fňukala, že se tam bojí, tak doufám, že tam nepláče, už aby bylo poledne. Od pondělka tam budou i na spinkání, tak snad to zvládnou, já budu v práci totálně nepoužitelná.
Holky tak náš malej dneska super, od rána volal OLA, OLA (jako škola) tahal mě za ruku, at už jdeme, v šatně mě nedal ani pusu, jen vlítl do třídy. Dneska jde ještě po obědě dom a od pondělí tam už bude i spinkat. No snad to bude i nadále ok. ![]()
Miťulka píše:Šikulka
Holky tak náš malej dneska super, od rána volal OLA, OLA (jako škola) tahal mě za ruku, at už jdeme, v šatně mě nedal ani pusu, jen vlítl do třídy. Dneska jde ještě po obědě dom a od pondělí tam už bude i spinkat. No snad to bude i nadále ok.
Ahoj holky ![]()
U nás ráno proběhlo asi takhle:„Fildo vstávej,jdeme do školky“…Na to mi bylo odpovězeno:„Nee“…
Takhle to proběhlo asi třikrát,takže jsem už viděla scénář,jak předávám učitelce řvoucí dítko a do toho dorazí opět milá babi(
)a bude rozumovat něco o stresu na dětech.
Nakonec to šlo úplně v pohodě
.Sotva jsme přišli,už o mě nevěděl…Ani babku jsem nepotkala!
Ovšem vyzvedávat bude manžel-je flegmatik a ani řvoucí dítě,ani chytrá babča ho nerozhodí
.
Jinak je doma najednou hrozné ticho.Asi pustím TV,ať je tady zase trochu rušno
.
Hezký den všem ![]()
Tuzzi píše:
Ahoj holky![]()
U nás ráno proběhlo asi takhle:„Fildo vstávej,jdeme do školky“…Na to mi bylo odpovězeno:„Nee“…
Hezký den všem
Takhle to proběhlo asi třikrát,takže jsem už viděla scénář,jak předávám učitelce řvoucí dítko a do toho dorazí opět milá babi()a bude rozumovat něco o stresu na dětech.
Nakonec to šlo úplně v pohodě.Sotva jsme přišli,už o mě nevěděl…Ani babku jsem nepotkala!
Ovšem vyzvedávat bude manžel-je flegmatik a ani řvoucí dítě,ani chytrá babča ho nerozhodí.
Jinak je doma najednou hrozné ticho.Asi pustím TV,ať je tady zase trochu rušno.
Jojo,to ticho doma je tedka hrozne
.
Teda holky Vám závidím, malej včera brečel přes tři hodiny, byl uřvanej ještě v poledne najedl se až když jsem tam byla s ním. Prej si myslel, že nepřijdu, vše jsme si vysvětlili. Tak byl velkej hrdina jak plakat nebude a ráno už jdééém do školky, no a začal tam brečet už na schodeech. A řval a řval jsem musela utéct. Nějak to nedáváme, ach joooo. A je vlastně jedinej ze třídy co takkto brečí
Tak my jsme včera dopadli! Mně bylo už v poledne nějak ouvej, myslela jsem si, že mám ztaženej žaludek od toho, jak furt mysím na pr´dolku. Když jsem odcházela pro něj do školky, tak jsem začala zvracet … cestou několikrát, ve školce opět … Jája ke mně přiběhl, š´tastnej, povídal, jak se mu líbí, paní učitelky taky chválily, že dokonce po obědě spinkal ..... tak jsme odcházeli a Jája hlásil, že ho bolí bříško … domů už došel s brekem, já v předklonu … a doma jsme oba pozvraceli co se dalo. Takže ještě že přijel táta a staral se o nejmenšího (který teda blinkal až nad ránem a teď má průjem) … takže príma noc. Jája zůstal doma, ale už je mu dobře.
ted nějak řádí ty potvůrky střevní virózy.
jsem byla u mudry s malým, aby mu vzala krev a seděla tam maminka s holčičkou, co zvracela a průjmovala, tak doufám, že to nechytneme. ![]()
Ahoj holky, tak dnesek probehl opet v pohode. Rano mala otevrela oci a uz stebetala jen o skolce. Kdyz jsem ji vyzvedavala, byla opet scenka, ze nechce jit domu. Pani ucitelce slibila, ze ji priveze z dovolene kaminky a muslicky, takze ted nemluvi zas i nicem jinem
. Takze pro nas je ted se skolkou az do konce zari konec a zase az v rijnu to bude pomalu jako poprve, tak snad to neobreci pak, ale myslim ze ne. V utery mame tridni schuzku, tak se musim vyptat, jak se tam mala chova, snad se nedozvim neco zajimaveho
.
Vsem detickam co jsou smutne preju, at se brzy do skolky zacnou tesit
.