Zítra poprvé do školky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
1.9.11 14:21

Ahoj,

my to máme za sebou,to teda byl nervák!Starší v pohodě,už je zvyklej a má tam kámoše,mladší šel poprvé a hned do oběda.Naštěstí nebrečel,spíš já,ale musela jsem nenápadně..když jsme pro něj přišli ještě obědval,měli krupicovou kaši a bramboračku,doma by to nejedl…a paní učitelka ho chválila,že je šikovnej,akorát takovej zaraženej :-) Tak snad to bude dobrý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
1.9.11 14:32
Tomu taky nerozumím. Asi bych jim tam řekla svoje, i když hnedka první den. :nevim:
Určitě si to nenech líbit, je to takhle u více dětí?
Miťulka píše:
Valaška píše:
Ahoj, tak už máme první den úspěšně za sebou :-) Malá je nadšená, vůbec nechtěla jít domů. Ale dostala mě ředitelka s tím, že by potřebovala, abych si malou celý rok vyzvedávala už v poledne, protože mají málo lehátek a nevystačí pro všechny děti :pocitac: No a co já jako s tím? Kdyby mě na to upozornila u zápisu, tak bych s tím počítala, ale takhle? Řekla jsem jí, že si to rozmyslím. Když jsem doma, tak je mi jedno, jestli pro malou jdu v půl jedné nebo ve čtyři, ale když mám službu, bude pro ni chodit tchýně a ta počítá s tím, že minimálně do tří hodin si ji ve školce nechají.
to si děláš srandu ?? to bych řídu poslala někam ty máš právo na to, aby tam malá byla celý den :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
1.9.11 14:45
kmondice píše:
zavidím, dcerka plakala i v době, kdy jsem pro ní přišla, snad si zvykne, byla hrozně uplakaná:-((((((((((((

To se zlepší, uvidíš. Některé děti potřebují víc času :hug:

U nás taky pohoda, až se divím, jsem zvědavá, co předvedou zítra.
Ani ta mladší neplakala, ale většina ostatních dětí v té nejmladší třídě plakala, jsou to ještě prdelky malý ty tříleťáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
1.9.11 14:56

U nás moc děti neplakalo, když jsem tam byla akorát jedna holčička a jeden chlapeček.
Teď jsem moc ráda, že jsem si ho ještě ten rok nechala doma. Byl s Filipem, pro něj to byl (a je) velký přínos, naučil se od něj za ten rok spoustu věci mnohem rychleji než předtím sám. Bude mu přes ten den chybět. Když jsme Páťu vyzvedávali, byl evidentně rád, že jsou zase spolu, i když ho Páťa občas zlobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
1.9.11 16:13

Ahoj holky,
tak u nas odchod ze skolky mala obrecela a uz se moc tesi na zitrek, az zase pujde. Sbalila si domu bbackurky, ze si je zitra donese v batuzku zase. Cele odpoledne mi vypravi zazitky, jsem rada, ze to tak zvladla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
1.9.11 17:17

Ahoj holky :mavam:

tak já jsem z dneška hooodně špatná :cry:!
Ráno,když jsme šli do školky,tak vše proběhlo bez problému.Do školky si hrdě nesl svůj batůžek a ve školce po pěti minutách nevěděl,že má rodiče :-D.
Jenže-učitelka na mě vůbec dobře nepůsobila,takový studený psí čumák.Za celou dobu se ani neusmála.Nic moc mi neřekla-ani ráno,ani odpoledne.....
Nejhorší byl ale odchod!Filda má ve zvyku se upnout na jednu věc(většinou auto)a pak ji nechce vrátit :roll:.Takže mi „milá“ paní učitelka předala v šatně Fildu i s autíčkem,které si ten den oblíbil.V šatně šílené scény a řev.A to nejhorší přišlo v podobě jedné starší paní,která neustále na nás koukala a opakovala,že stresujeme ostatní děti,že takové dítě tam přece nemůže chodit a že si bude stěžovat ředitelce..... :cert:
No,jsem z toho fakt špatná.Nemyslím si,že by byl Filda rozmazlený a nezvladatelný :think:.Jen se prostě upne na nějakou věc a chvilku trvá než se smíří s tím,že hračka se musí vrátit.
Takže zítra vyzvedává manžel,protože já bych byla na tu babičku asi už sprostá :oops:.

Jinak,jak tak čtu,u všech to proběhlo na jedničku :potlesk:.Snad to těm prckům chvilku vydrží :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
1.9.11 17:29
Tak to je dobře, že to takhle hezky zvládla. :) Patrik si chtěl vzít nejdřív bačkorky taky domů, ale nakonec jsme je tam nechali.
dandoch píše:
Ahoj holky,
tak u nas odchod ze skolky mala obrecela a uz se moc tesi na zitrek, az zase pujde. Sbalila si domu bbackurky, ze si je zitra donese v batuzku zase. Cele odpoledne mi vypravi zazitky, jsem rada, ze to tak zvladla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
1.9.11 18:35
Tuzzi píše:

Ráno,když jsme šli do školky,tak vše proběhlo bez problému.Do školky si hrdě nesl svůj batůžek a ve školce po pěti minutách nevěděl,že má rodiče :-D.
Jenže-učitelka na mě vůbec dobře nepůsobila,takový studený psí čumák.Za celou dobu se ani neusmála.Nic moc mi neřekla-ani ráno,ani odpoledne.....
Nejhorší byl ale odchod!Filda má ve zvyku se upnout na jednu věc(většinou auto)a pak ji nechce vrátit :roll:.Takže mi „milá“ paní učitelka předala v šatně Fildu i s autíčkem,které si ten den oblíbil.V šatně šílené scény a řev.A to nejhorší přišlo v podobě jedné starší paní,která neustále na nás koukala a opakovala,že stresujeme ostatní děti,že takové dítě tam přece nemůže chodit a že si bude stěžovat ředitelce..... :cert:
No,jsem z toho fakt špatná.Nemyslím si,že by byl Filda rozmazlený a nezvladatelný :think:.Jen se prostě upne na nějakou věc a chvilku trvá než se smíří s tím,že hračka se musí vrátit.
Takže zítra vyzvedává manžel,protože já bych byla na tu babičku asi už sprostá :oops:.

Jinak,jak tak čtu,u všech to proběhlo na jedničku :potlesk:.Snad to těm prckům chvilku vydrží :wink:.

Netrap se s nejakou zapsklou babou! Ty sama znas sveho maleho nejlepe a dobre vis co sam v sobe v tu chvili resil. Ja jsem takova, ze bych ji neco rekla hnedka a byl by klid. Ja mam sama zkusenost, ze babicky vedi vsechno nejlepe, jak spravne vychovavat, takove rady a nazory poustim z hlavy hnedka :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
1.9.11 19:28

Vůbec se tím netrap a hoď ty hloupý řeči za hlavu. Ty sama znáš svoje dítě nejlíp. Nenech tím zdeptat sebe a hlavně malého. ;) Pro něj je to všechno nové a bezpochyby i velká zátěž. Co my víme, co se jim všechno honí hlavou. Na to autíčko se upnul a třeba mu dodalo i určitou jistotu. Nemá nějakou svoji hračku, kterou by si tam mohl vzít?

Tuzzi píše:

Jinak,jak tak čtu,u všech to proběhlo na jedničku :potlesk:.Snad to těm prckům chvilku vydrží :wink:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
1.9.11 19:30

Dandoch díky moc :hug:.Třeba to už zítra bude lepší.Ta babi vypadala,že vede celou rodinu a ví vše nejlépe :pocitac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
1.9.11 19:37

Kajule87 taky moc díky :hug:.Já mu tam donesla jeho top domácí autíčko.Jenže ho zradil a chtěl udělat výměnu-školkové za své… :mrgreen:
No,jestli to tak bude dělat i s holkama,tak se asi vnoučat nedočkám :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
1.9.11 19:39
Tuzzi píše:

Jo, takový babky mám nejraději, ser na ně kočko. Je to jen nějaká pipka, co všechno ví a všechno zná.. I kdyby si stěžovala co udělá ředitelka ? Vyhodí vás protože malej plakal za autíčkem ? To by v té školce nebyl nikdo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
1.9.11 19:48

Nemáš vůbec za co děkovat. ;) Děj zítra vědět jestli už to bylo lepší. I když si nemyslím, že by to byla nějaká tragédie. Budeme na vás myslet a držet pěsti. ;) :hug:

Tuzzi píše:
Kajule87 taky moc díky :hug:.Já mu tam donesla jeho top domácí autíčko.Jenže ho zradil a chtěl udělat výměnu-školkové za své… :mrgreen:
No,jestli to tak bude dělat i s holkama,tak se asi vnoučat nedočkám :lol:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
1.9.11 20:12

Tak náš Robínek prý ve školce plakal, byl smutný, neříkal si, že potřebuje na záchod, držel to do poslední chvíle, neříkal si o pití, ale jinak to zvládnul v pohodě. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
1.9.11 20:39

Ahojte, já jsem tu ani dnes nebyla, měla jsem toho v hlavě moc 8-o :lol: a to dopoledne bez Bendy nějak rychle uběhlo a Ella ho pořád hledala a tak jsem ani nic moc nestihla :roll:
Jinak ráno probíhalo dobře - těšil se, v obchodě mě popoháněl, že už chce do školky :lol: , vůbec nebrčel - hned se začlenil a byl nadšenej, i když jsem mu řekla, že půjdeme s Ellou domů a on tam bude s ostatníma :-)
Vyzvedávali jsme po obědě - prý stejně brečel, ale ne po mě :jazyk: :lol: , bojí se lidí, kteří mu nesedí a na zahradě mají novej chodník a paní učitelka mu říkala, že ho dělal velikej pán a Benda se začal bát toho pána (kterej tam ani nebyl :roll: ) a prý dost brečel a pak nechtěl ani oběd, museli ho přemlouvat. Přišli jsme, měl rudý oči od breku a prý se i trochu počůral, jak brečel a zapoměl si říct :-P
A taky prý kolem sebe šermoval a dělal, že střílí (má to z pohádky kung-fu panda), tak ředitelka prohlásila, že „to jsou ty moderní pohádky“ a že dětem ve školce zbraně na hraní, atd. nepovolují :roll: :lol: Takže bude asi malá cenzura pohádek, aby nedělal rozruch :lol:
A prohlásil, že zítra nechce jít, protože tam je ten pán :roll: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect