Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12592
31.8.17 17:02

@Svistice @Tichošlápek Moc vám, děvčata, děkuju :-) Ono si to sedne a pak budu v cajku, ale jak jde o něco nového, tak jsem hroznej plašan. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
31.8.17 17:05

@Doe_Jane U nás se také jde až v pondělí.

• Citovat
  • Upravit
44193
31.8.17 17:05

Leginy a sukni nikdy, na co dve gumy v pase. Spis tuniku nebo šaty.

@Tichošlápek Taky mam deti do ctyr let doma a nelituji. Spis v tom vidím spoustu výhod. Pred tim jen samostatny krouzek v MC s frekvenci jednou týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
31.8.17 17:09
@Tichošlápek píše:
Holky ja měla takové dilema, ze jsem ho nedala ani k zápisu a nechávám si ho doma dalsi rok. Zítra mu budou tři roky, ale půjde nejdříve ve čtyřech :oops:

Mam to stejny a to mela dxera 3 uz v dubnu. Nemam na to srdce :oops: kdyz vim ze tam nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15212
31.8.17 17:10
@phoma píše:
Uteklo to jako voda z maleho miminka je slecna co jde zitra do skolky :,( nejak me to bere holky pojdte pokecat koho to zitra taky ceka

Naše tříleté miminko jde zítra taky poprvé do školky :D Já z toho budu celá na měko, malá se těší a zřejmě ten první den zvládne lépe než já, je hodně společenská… Opravdu to uteklo neskutečně, vždyť se nedávno harodila :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
31.8.17 21:07

@Tichošlápek zavidim ja uz musim jit makat :? Male jeste ani 3 nebyly az za 14 dni :,( bobisek muj malej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
1.9.17 08:17

@phoma mam doma ještě roční - jinak by starší asi taky uz pomalu balil ranecek do školky. Mala to určitě zvládne! To pro nás je to asi větší šok než pro ty děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12592
1.9.17 08:40

Tak jak jste to zvládli, jak to proběhlo? U nás to bylo opravdu šup šup, ani nebyl čas na dojímání se, až venku se mi trochu klepala bradička :D
Koho zajímá moje strašné dilema s převlíkáním se, tak vzhledem k tomu, jak venku prší, tak si převlékly kalhoty :D A jinak pohoda, holky byly zvědavý, samy vešly do třídy to tam prozkoumat, pak se jen přišly za námi rozloučit, žádný pláč se nekonal, neplakal ani nikdo v šatně, takže opravdu klídeček. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
1.9.17 10:42

U nás taky pohoda. Viděl hračky, tak se hnal hned ao třídy. Akorát zahrál v šatně na tatínka, že si neumí obout bačkorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.17 11:30

Hrozně jsem s dětmi splynula během mateřské a bylo pro mě o to těžší poslat synáčka do školky. Vím ale že je to nevyhnutelné a pro každou maminu těžké ale vím že to byl krok dobrým směrem. Trochu jsme se osamostatnili a synek získal nové kamarády a zase o něco více poznal svět :). Rostou nám před očima dětičky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59389
2.9.17 11:46

@bjetuschka jo Vali nechávam triko a kromě zimy jen sukni a na ven kratasy, leginy nebo tepláky. I ředitelka na aktivu říká že ve třídě mají hodně teplo tak co nejméně oblečení ;) No ještě zítra volno a v po to zase vypukne a jako loni tak Vali jen do oběda takže si myslím že jí to vždy rychle uteče ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12592
2.9.17 13:48

@Markéta80 Já jim oblékla legíny a delší tričko přes zadek, přišlo mi to akorát. Pravda, že tam měli taky velké teplo. Tak uvidíme, jak si to všechno sedne. :) Holky už se dneska ptaly, kdy zase půjdou do školky a včera cestou domů kňouraly, že se jim domů nechce, že chtěj ještě do školky :D Zamrzelo mě to trochu, ale víc jsem ráda, že se jim tam líbí, vybrala jsem snad dobře. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59389
2.9.17 14:05

@bjetuschka :palec: tak to je super že se jim líbí. Malá bez sukně odmítá jít do třídy :mrgreen:, přes zimu má i leginy jinak ne ;) a ted pro ní hlavní problém jakou bude mít značku v šatně :mrgreen:, dozví se už brzo :mrgreen: Malá ve školce taky ok ale spaní asi tam neklapne, myslí si že tam dětí spí až do rána :mrgreen:, ale asi loni 2. den učitelka celkem s hrůzou jestli Valinka bude chodit každý den po obědě domů :mrgreen:, byla vidět velká úleva když jsme řekla že spát tam nebude :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí