Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Svistice @Tichošlápek Moc vám, děvčata, děkuju
Ono si to sedne a pak budu v cajku, ale jak jde o něco nového, tak jsem hroznej plašan. ![]()
Leginy a sukni nikdy, na co dve gumy v pase. Spis tuniku nebo šaty.
@Tichošlápek Taky mam deti do ctyr let doma a nelituji. Spis v tom vidím spoustu výhod. Pred tim jen samostatny krouzek v MC s frekvenci jednou týdně.
@Tichošlápek píše:
Holky ja měla takové dilema, ze jsem ho nedala ani k zápisu a nechávám si ho doma dalsi rok. Zítra mu budou tři roky, ale půjde nejdříve ve čtyřech
Mam to stejny a to mela dxera 3 uz v dubnu. Nemam na to srdce
kdyz vim ze tam nemusi.
@phoma píše:
Uteklo to jako voda z maleho miminka je slecna co jde zitra do skolkynejak me to bere holky pojdte pokecat koho to zitra taky ceka
Naše tříleté miminko jde zítra taky poprvé do školky
Já z toho budu celá na měko, malá se těší a zřejmě ten první den zvládne lépe než já, je hodně společenská… Opravdu to uteklo neskutečně, vždyť se nedávno harodila ![]()
@Tichošlápek zavidim ja uz musim jit makat
Male jeste ani 3 nebyly az za 14 dni
bobisek muj malej
@phoma mam doma ještě roční - jinak by starší asi taky uz pomalu balil ranecek do školky. Mala to určitě zvládne! To pro nás je to asi větší šok než pro ty děti
Tak jak jste to zvládli, jak to proběhlo? U nás to bylo opravdu šup šup, ani nebyl čas na dojímání se, až venku se mi trochu klepala bradička ![]()
Koho zajímá moje strašné dilema s převlíkáním se, tak vzhledem k tomu, jak venku prší, tak si převlékly kalhoty
A jinak pohoda, holky byly zvědavý, samy vešly do třídy to tam prozkoumat, pak se jen přišly za námi rozloučit, žádný pláč se nekonal, neplakal ani nikdo v šatně, takže opravdu klídeček. ![]()
U nás taky pohoda. Viděl hračky, tak se hnal hned ao třídy. Akorát zahrál v šatně na tatínka, že si neumí obout bačkorky.
Hrozně jsem s dětmi splynula během mateřské a bylo pro mě o to těžší poslat synáčka do školky. Vím ale že je to nevyhnutelné a pro každou maminu těžké ale vím že to byl krok dobrým směrem. Trochu jsme se osamostatnili a synek získal nové kamarády a zase o něco více poznal svět
. Rostou nám před očima dětičky. ![]()
@bjetuschka jo Vali nechávam triko a kromě zimy jen sukni a na ven kratasy, leginy nebo tepláky. I ředitelka na aktivu říká že ve třídě mají hodně teplo tak co nejméně oblečení
No ještě zítra volno a v po to zase vypukne a jako loni tak Vali jen do oběda takže si myslím že jí to vždy rychle uteče ![]()
@Markéta80 Já jim oblékla legíny a delší tričko přes zadek, přišlo mi to akorát. Pravda, že tam měli taky velké teplo. Tak uvidíme, jak si to všechno sedne.
Holky už se dneska ptaly, kdy zase půjdou do školky a včera cestou domů kňouraly, že se jim domů nechce, že chtěj ještě do školky
Zamrzelo mě to trochu, ale víc jsem ráda, že se jim tam líbí, vybrala jsem snad dobře. ![]()
@bjetuschka
tak to je super že se jim líbí. Malá bez sukně odmítá jít do třídy
, přes zimu má i leginy jinak ne
a ted pro ní hlavní problém jakou bude mít značku v šatně
, dozví se už brzo
Malá ve školce taky ok ale spaní asi tam neklapne, myslí si že tam dětí spí až do rána
, ale asi loni 2. den učitelka celkem s hrůzou jestli Valinka bude chodit každý den po obědě domů
, byla vidět velká úleva když jsme řekla že spát tam nebude
![]()