Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
10219
20.8.13 17:44

@teta 278 u nás jsou paní učitelky pedantky a mají občas nemístné řeči. Starší to nervovalo.Ale mladší je salám tak snad ji to zůstane.
Tak ona, když chce tak umí všechno a když nechce tak nic neumí. :think: taky spoléhám na to, že se chytí. Na záchod si, ale neřekne v tom smyslu, že se nezeptá. Bez plen je už rok akorát není ptací, protože moc nemluví. Je zvyklá chodit si sama jak potřebuje. I když starší uměla vše a nástupem do školky jakoby to najednou zapomněla - to byl opačný efekt.Tak já s ní bojovala pro změnu doma. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
20.8.13 18:04

Tak nás to taky čeká. Ale máme domluvený pozdější nástup až koncem září kvůli dovolené a týdení zvykací režim. Tak snad už budou ostatní nováčci bez pláče a malý se nebude mít ke komu přidat :-)
Jinak myslím, že tam rodiče být mohou, alespoň ten první den v to doufám. I když malý má už zkušenosti - chodí do předškoličky, kterou tu máme ve volnočasovém centru na tři hodiny, režim jako ve školce a zvládá to dobře a těší se tam… ak snad zvládne i tu běžnou školku… :srdce: Jen abych to vzládla já stejně dobře. V poslední době mám nějaké deprese a myslím, že to souvisí s tím nástupem do školky a s tím že nějak skončí má role matky na plný úvazek :-) Taky něco takového pociťujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
20.8.13 19:44

@Gabika právě že nevím co čekat proto se tu obracím na radu :nevim: :mrgreen:

@Jitka1976 dokonale, podrobně vysvětleno děkuji :hug: :kytka:

Mno kluk se tam těší už od svých 3 let. ale to ho nevzali takže jde až ted od 4 let. mno uvidíme :pankac: tž kluk má potíže s urážením… hned se urazí a začne řvat a vztekat se.. i když máti mi říkala když byl na prázdninách u ní tak říkala že nebylo potřeba mu dát ani jednou na zadek že byl zlatý bez rodičů :think: :mrgreen:

to oblečení to aby tam měl kufr… pláštěnka, gumáky, oblečení na převlečení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
20.8.13 19:46

@Mafina5 mno já tím že jsem ještě na mateřský s malou tak to nějak nepocituju… nebo neee že bych to nepocitovala spíše mi bude docela smutno a budu tu mít napůl takov prázdno ticho… mno já bude nervozní noc před nástupem to se vubec nevyspím… to už vím teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
20.8.13 21:20

@Mafina5 : No, tak se mnou to mává pěkně :mrgreen:. Už celé léto. Napřed jsem byla ráda, že je vzali, ale na druhou stranu stres jestli to zvládnou… A přesně - nástup do práce (u mne tedy až od února) a mateřská v pr. Tolik jsem si to doma chtěla užít - moc se to nepovedlo a hrozně rychle to uteklo (krom 1.roku) :roll:. Nějak se s tím taky peru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
31.8.15 18:07

Ozivujem diskusiu.:-)
Tak kto bude mat zajtra poprve?
Nase 2r dite zajtra nastupuje, uvidim aka bude nalada..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10728
31.8.15 18:24
@miisenka píše:
Ozivujem diskusiu.:-)
Tak kto bude mat zajtra poprve?
Nase 2r dite zajtra nastupuje, uvidim aka bude nalada..

2roční, tak malý???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59518
31.8.15 18:25

@miisenka náš malej taky ale do speciálky tak jsme zvědavá jestli se učitelky nezblázní, ale prý jsou zvyklé :mrgreen:, zítra jen do 10:30 takže ani domů nejdu :lol:, ve 2l bych ani dítě do školky nedostala :roll: a malá jde do školky za rok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
31.8.15 18:29
@tasa píše:
2roční, tak malý???
:think: Je to matka tyran…!!! :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
31.8.15 18:36

Zítra jesle…2,5 roků :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
31.8.15 18:39

Dcera jde zítra taky poprvé. Tři roky jí budou v říjnu, takže taktéž dvouleté dítě. Dnes se mohlo do školky v doprovodu rodičů, obrečela odchod domů, že tam ještě chce být. :mrgreen: Tak jsem na ni zítra zvědavá, až tam zůstane bez rodičů. ;) Zatím se na to těší a nechala si to opakovaně vysvětlit, že prostě rodiče tam už od zítřka v průběhu dne být nemůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
31.8.15 18:41

Zítra poprvé školka, v listopadu mu budou 4, takže žádý prcek. Jsem na to zvědavá.

• Citovat
  • Upravit
1875
31.8.15 18:42

Taky nás to zítra čeká, ale malé jsou 4 a moc se těší, tak se spíš děsím jak ji pak dostanu domu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
31.8.15 18:42

Meli jsme jit, ale misto toho ve stredu posupajdine na vyter zadku, kluci maji nejaky mirny vlekly prujem :roll:
Ctyrletak minuly rok chodil dva tydny, nezvladnul to, letos je natesenej a budeme tvrdnout doma kvuli prujmu :zed:
Mam strach, aby kluci nebyli mimo, kdyz tam prvni tyden nebudou, navic predskolaka presunuli do ine tridy, kde nikoho nezna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
31.8.15 18:49

Tak syn jde zítra také poprvé, 3 roky mu budou v říjnu. Bude tam tento týden chodit jen na zvykání do 10 hodin. Tak to snad zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí