Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2591
24.9.12 08:13

Ahoj holky :-)
Tak po 14 dnech nemoci šel dnes mlaďoch o5 do školky, tak jsem zvědavá, jak dlouho vydrží zdráv :lol:
Co vaši prckové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
24.9.12 08:31

Tak my se rýmy zbavili rychle, chodí už zase skoro 14dní a zatím vše vpohodě. Školka, spaní, jídlo. Držím ostatním palce, ať je vše ok. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
24.9.12 09:02

Ahoj, u nas presla ryma do prujmu :roll:, dnes to snad uz vypada lip. Jsme doma od min. stredy. Dneska jsem ho jeste omluvila, a asi ho omluvim jeste i zitra, abych tomu dala ten tyden leceni.
Tak snad od stredy uz by mohl chodit.
Jinak jsem se rozhodla, ze ho tam alespon prvnich par dni nebudu nechavat na spani. Mozna je to hloupost, ale kdysi, kdyz jsem mela starsiho ve skolkovym veku, tak se rikalo, ze deti chytaji hodne bacilu pri tom spani - at uz dychanim otevrenou pusou, nebo proste nastydnou, kdyz se na spani svlikaji a pani uc otevre okno apod :roll:. Mozna je to nejaka praveka fama :mrgreen:, ale je ho urcite tento tyden budu brat po o. Zkusime to.

Jinak po skolce se mu styska, chtel by uz jit, tak doufam, ze az skutecne pujdem, nenastane nejaky rodeo :mrgreen:

Jo a jeste chci napsat, ze jsem asi exot, ale docela mi vadi to pocasi, kdy je rano zima a odpo teplo, nevim poradne, jak ho oblikat, zejmena do te skolky.
Min. utery (tzn. posledni den, kdy tam byl) jsem ho odpo objevila na zahrade, mel na sobe snad vsechno, co nasla uc ve skrince - 2 mikiny, satecek na krku, ksiltovku… bylo 25st… :roll: :zed: Den pred tim mel zas jen triko s dl.ruk…
Takze ja bych radsi, aby se udelala klidne uz zima a dite melo teplou bundu a smytec, nemuselo by se odpo dumat, co tem detem obliknout a co ne

Tak uz jsem se vykecala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
24.9.12 09:04

Ahojky mi máme malinkou rýmu ale do školky šla páč tam pořád vyvádí tak at si zvykne dneska jí zkusí dát prý do jiné třídy do starších kde má kamarádky snad to pomůže jinak už nevím :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
24.9.12 09:18

@nakukovatelka no s počasím taky je to na nic.Taky občas tápu, co mu tam dát a tipuju, jaké bude odpol. počasí :D A s tím spaním si myslím, že to tak není. Náš dostal rýmu po tom týdnu, kdy chodil celý po obědě a od té doby co tam spí, ty dva týdny tak nic :mrgreen: Myslím, to chytnou kdykoliv, protože mrňousci když prskaj a kašlou, tak si nedaj ruku před pusu, takže se to šíří rychle :P Držím palce at jste fit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
24.9.12 09:27

@Verda73 Mlaďoch mívá rýmu vždy jen pár dní, ale kašel se ho drží vždy těch 10-14 dní. Teď měl rýmu jen 4 dny, pak začal dost kašlat, tak jsem ho pro jistotu nechala, dokud ho nepřešel…
@nakukovatelka Tak já dnes dala dovnitř tenký tepláky, tenký tílko a triko s krátkým rukávem, na ven tenkou mikinu, šusťákovou bundu s flísem a tenkou čepku na dopolko. Doufám, že učitelky koukají jak venku je a odpoledne na sluníčku bude bez bundy a čepice. A prý jim ve školce už topí, tak snad nebude moc splavenej :? + No u uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
24.9.12 17:21

U nás celkem pohoda, malej sice každý ráno řekne, že do školky nechce, ale žádné scény se nekonají (mně se do práce taky nechce :mrgreen: ). Malá mívá ráno občas vzteky :roll:
Já jsem od čtvrtka děnsě nakřandaná, v pátek jsem byla úplně bez hlasu (rodiče v šatně koukali divně, že na ně šeptám dobrý den a některý začali taky šeptat :lol: ),o víkendu jsem vyležela nejhorší a dneska už jsem frčela do práce. Snad děcka vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
24.9.12 20:19

Ahoj, u nás klid, malýmu ta drobná rýma přešla, ťuk, ťuk.¨
Spí tedy ve školce už víc jak týden :think:
Jinak dávám to Oscillo, tak uvidíme.
Dneska ho učitelka chválila, při spaní usnul brzo, a docela si i pospal. Někdy mu dělá problém zabrat, když třeba děti okolo nespí…
S oblečením taky tápu, ráno chodí do školky brzo, to je zima, vycházku má po 10h.
Jinak brekot nebyl celý týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
25.9.12 18:52

Ahojky tak konečně dnes jsme dostaly medaily prý ráno řvala ale pak se uklidnila a byla baječna snad nám to vydrží… :dance: horší je že nejdřív onemocnil manžel-znáte to trošku prskne a je to veliká nemoc :D ted jsem to chytla já, ale v horším…ted mi začla zvracet mladší…ještě aby to chytla Larča :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
1.10.12 08:42

Ahoj, tak my uz jsme zase doma, uz poctvrte, a opet s rymou :zed: :zed:
A to byl ve skolce min. tyden 3×, ut-ct, a spal tam jen ve ct, jinak jsem ho brala po obede. V patek rano jsme odjeli na Sumavu a uz v noci na sobotu mi bylo jasny, co se zase bude chtit - chrceni, bublani v nose, zvysena teplota. A taky ze jo, prodlouz. vikend jsme stravili „doma“ resp. kratkymi prochazkami kolem baraku.
Fakt jsem z toho na palici, nevim, jestli to tam chyta virovy, nebo tam proste nastydne, sotva tam vleze, nebo co jako. Ale od 2/9, kdy nastoupil, ma uz poctvrty rymu jak bic a je s tim doma. Ted ma navic i kasel, je silene zahlenej. Takze jsem ho rano omluvila rovnou na tyden, nema cenu delat experimenty.
Kazdopadne mi prestava vadit, ze nemam praci, protoze by me z kazdy stejne vykopli.
Jediny, co si rikam, je, ze starsi kluk to taky tak mival, a jeste horsi (alergik - astmatik), takze vim, ze jednou to proste prejde, deti z toho vyrostou, ale to tak nekdy v 5ti letech nejdriv, do ty doby - peklo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
1.10.12 08:55

Ahojky dneska jsem odváděla Larču do školky byla pplně báječna nebrečela a vše zvládla :D :dance:
ale na nástěnce jsem se dočetla, že už tam řádí vši :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
1.10.12 09:16
@Kačkka píše:
Ahojky dneska jsem odváděla Larču do školky byla pplně báječna nebrečela a vše zvládla :D :dance:
ale na nástěnce jsem se dočetla, že už tam řádí vši :zed:

Jezisi, to je taky radost. Starsi je kdysi prinesl asi 3×, ale az se skoly, a pokazdy jsem je bohuzel od nej chytla i ja :roll:, naposled kdyz jsem uz cekala mladsiho, takze jsem si nemohla na hlavu ani naplacat zadnou chemii, tak jsem mela tenkrat nejaky olej, ve kterem se vsi udusi :poblion: fakt mi bylo z toho nanic.
Tak drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
1.10.12 09:24

Děkuji :D
Vám držím palečky at už nemarodíte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iji
249
1.10.12 15:13

@Kačkka No jo to mě vůbec nenapadlo, že jsou taky ve školce vši. No holky, co ty naše dětičky z tý školky ještě přinesou :-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
1.10.12 20:44

Tak mě dnes taky čekala na nástěnce ve školce zpráva o vších :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie