Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4181
18.9.12 10:24
@janinka606 píše:
Včera sem pro něj přišla do školky, byli už na zahradě a seděl na lavičce počůranej, nevím jak dlouho tam seděl, jestli to je ten následek :nevim:. Aspoň si ho pořádně užiju…

Chudak malej :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
18.9.12 10:25

My jsme z ty rymy poradne jeste nevysli, a dneska rano bych rekla, ze se mu to zase rozjizdi. Do skolky jsem ho odvedla :oops:, ale od zitra ho asi zas necham do konce tydne doma. To je peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
18.9.12 19:47

Já si nechala malou do dneška doma, v neděli večer jí vyskočila teplota, pak dobrý a v pondělí odpoledne, když jsem zmínila školku 39 stupňu, tak jsme utíkaly k doktorovi a nic tak jsem jí řekla, že zůstane doma a teplota byla pryč…dneska jsem jí nic neřekla a dobrý…zítra jí tam zkusím dát a zeptat se ředitelky zda nemůžeme zkusit jí tam nechat s kamarádku(je o třídu výš-je o 5 měsíců starší…) nečekala jsem že to bude takový průběh :nevim: :zed: vůbec nevím co mám ted dělat mám jí nechat chodt do školky nebo doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
18.9.12 20:06

Taky jsme doma. Rýma jako hrom, naštěstí bez dalších komplikací. Ale do konce týdne asi zůstane doma. Škoda, ve čtvrtek měli jít do divadýlka. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
18.9.12 20:21
@Kačkka píše:
Ahojky
tak mi to pořád nák nedáváme prý jsme už jediný kdo tam tak řve :zed: občas se to zlepčí pak zase ne…příjde mi že nejvíc jí štve to stávání…
holky taky musíte hlasit, že chodíte do školky na sociálku :nevim:

no pokud na dítě, které chodí do školky pobíráš rodičák, tak musíš každý měsíc nosit potvrzení na socku jak dlouho ve školce bylo.

Jinak koukám jak moc děcka ve školce oblíkáte, holka nosí normálně tričko s krátkým rukávem a kraťasy nebo 3/4 tepláky :mrgreen: a na ven má teda na převlečení dlouhé tepláky a mikinu. Do třídy jsem tepláky a triko s dlouhým rukávem dávala fakt až hodně na podzim a v zimě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.9.12 00:14

Mno, u nas taky zase bude doma, ted dva dny jakz takz dobry, to jeste sla, ale co se deje ted v noci to je sila. Pekne kasle, rymu jak tram… :zed: :zed: :zed:

Dobra byla jen minulej tejden. Ja to nechapu, pritom je tu tak hezky a teplo. V podstate na tricko, ale ma dlouhej rukav. Uprimne se mi z toho chce brecet, ja tech par hodin co tam je, prospim, v sobotu mam termin porodu, jsem utahana jak stene, nervozni a to ze je ve skolce je pro me velka uleva :,(. Nikde nikdo, kdo by mohl pomoct, cela rodina je daleko, na dovolene, nebo s prerazenejma zadama. :,(

Muz je samozrejmne taky nemocnej a u nej to je vzdy dost vazny. Zejtra ale zustanou oba doma…jestli se to nezlepsi, tak mazem k doktorce, uz bych docela rada, aby nam neco dala. Minule nedala nic a nedolecilo se to asi, nebo nevim.

Seslo se to fakt pekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
19.9.12 06:26

Holky, držím vám - a dětem - palce, ať ta nemocnost není tak hrozná. Ale věřte, že se to zlepší, fakt. Já jsem se sice z toho nevzpamatovala do dneška (a to chodí dcerka druhý rok), pořád čekám, co bude - ale musím taky přiznat, že je to lepší. Každopádně jsem na to absolutně nebyla připravená (a řeči, jak tím projde většina dětí jsem moc nebrala), možná kdyby byla nemocnější ty roky, co jsem s ní byla doma…

Do školky dcera nastupovala jako - podle nás - zdravé dítě. Po prvních 14ti dnech ve školce šílený zánět dutin, 4 dny v nemocnici. Zřejmě oslabená tímto to do Vánoc vypadalo tak, že chodila vždy dva týdny do školky (možná nějaký den víc), dva týdny byla doma.
Uchrchlané děti ve školce mne točily do běla… :cert: (a namyslím, když někdo smrkne, ale např. holčičku, co kašlala, až z toho dávila atd.)
Po Vánocích dostala neštovice, v březnu angínu… No - květen a červen už chodila celý. :lol: Teď chodí už 5. týden zase (začínala už koncem prázdnin).

Tak se držte. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65344
19.9.12 11:01

Tak my jsme taky doma…
O víkendu šílená laryngitida…nemocnice a v pondělí nás pustili domů…a doma min. týden, uvidíme jak na tom bude.
Takže to pak bude zase jako od začátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
19.9.12 14:06

Dnešní den byl prý lepčí…ráno řval jen co se probudila pak se uklidnila…ve školce to začlo ale měli divadelní představení tak to jí asi uklidnilo a pak po obědě to začlo opozdila jsem se o 5 minut a byl řev jako blázen :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
19.9.12 14:20

Tak u nás dneska mladý pán vstával sám od sebe o půl hodiny dřív s tím, že prší a on půjde do školky s deštníčkem. Snídaně do něj spadla snad za pět minut a asi dvacet minut stepoval přede dveřma v gumákách, že už chce jít :mrgreen: :mrgreen: Jinak poslední dva dny předávání úplně bez problémů, bere si teda s sebou hračku s domova s tím, že ji ukáže dětem, vběhne do herny, já mizím :mrgreen: A teda musím zaklepat, abych to nezakřikla, ale zdravotně se zatím drží :srdce:

• Citovat
  • Upravit
342
19.9.12 15:24

Tak my hlásíme, rýma pominula a od minulé středy chodí, vč. spaní. A musím zaklepat, že je všechno úplně vpohodě i usne, že ho pak musí vzbudit, zaspal by i svačinu :lol: Takže myslím, že si zvyknul velice brzy. I ve školce všechno baští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
19.9.12 15:45

Taky jsme doma :roll:. Mela jsem ho nechat s tou rymou (kterou dostal po prvnim tydnu chozeni do skolky) doma delsi dobu, nebyl dolecenej. Takze ryma se opet rozjela, v noci mel teplotu, dneska dopo 38,4, i trochu prujem. Sla jsem radsi k dr, ale klasika - proste viroza, dokud nebude uplne fit, do skolky ho nedavejte (coz nastesti nemusim, jsem doma). Ani nam nic nedala, neni co. Kapat do nosu atd.
Jinak ve skolce se mu libi moc, dneska rano nesl nelibe, ze nejdeme. Mluvi o tom i doma, jak pani ucitelka dela tamto a ono, uplne me tady poucuje :mrgreen:

suik - drzim palce, to se Ti blbe seslo, ale bude miminko :* (mmch co to bude? :kytka: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
19.9.12 19:20

Ahoj holky, teda koukam, ze nemoci radi vsude. U nas zatim dobre, klepu to na drevo :)

Co se tyka oblekani - doted mela mala tricko resp. tuniku a tensi leginky do skolky, na ven pak kalhoty a bundu prip. mikinu. Zitra ji uz do skolky nesu teplejsi teplaky a tricka s dlouhym rukavem. Zacnu ji davat kosilku, ackoli ji sama nesnasim a resim to hipsy pasem, ale mala by ho asi nenosila. Jen jsem ji ted nedala na skolkove plavani, prijde mi, ze pres zimu by to nebylo to prave, bude misto toho mit skolkovou anglictinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
19.9.12 19:24

Ahoj, malej se zatím drží, měl trochu rýmu, jinak dobrý. Ťuk ťuk..
Včera jsem měla první třídní schůzku, byla jsem tam skoro 2h.
Malýho jsem přihlásila do solné jeskyně, MŠ tam jezdí po třídách, a pak na cvičení.
To bude až od října. Včera ve školce neusnul, a dnes spal 40 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.9.12 19:46

No ja jsem vymekla a do skolky sla, rekla jsem muzi, at si to rozhodne :oops:. Uz se zminili ucitelky, ze je nachlazena. No nezodpovedna matka :oops:
Ale ciste jen proto, ze jsem myslela ze mozna budu rodit, v noci jsem mela posly, ale zaspala jsem to, nemame moc hlidani, rodina daleko. Muz nastesti zustal doma. Ted se kroutim na mici a nevim nevim :nevim:

ale je teda mnohem lepsi, uvidime jak v noci, to je to nejhorsi.

@nakukovatelka taky jsem ji mela stahnout driv…u doktorka ale taky nic moc nenasla.

Je to fakt na…o s prominutim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect