Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
8.9.12 13:41

@clovek Já myslím, že to není rarita. U nás je školka otevřená od 6:15 do 16:45. Od osmi nebo devíti hodin se pracuje jen v Praze :lol: Všude jinde ne, případně lidi dojíždí (takže blízké okolí Prahy taky musí vstávat dřív, že :mrgreen: ). Pokud by se školka otevírala později, tak by postrádala smysl, protože těm, kterým je nejužitečnější - pracujícím - by byla k ničemu, když by tam to dítě stejně nemohli umístit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
8.9.12 14:37

U nas je skolka otevrena od 6.45 vsude okolo tak nejak priblizne podobne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
8.9.12 14:44

Naše školka je otevřená 6:30-16:00.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
9.9.12 12:05

Ahoj, tak ja hlasim, ze uz jsme nemocny :roll:. Vydrzel tyden. Ma tedy jen rymu, ale hodne, takze zitra ho budu omlouvat jeste tak do stredy. V patek jsem jeste nezpozorovala nic, a v sobotu rano uz se vzbudil s bolesti v krku a zacpanym nosem.

No a jinak k tem oteviracim dobam skolek - nase ma 6.30 - 17.30 :). Neumim si predstavit skolku do 16h teda, to budu prinejlepsim v praci koncit, ale spise az v 16.30, takze dite budu vyzvedavat v pet, stejne jako kdysi starsiho.
Ale nastesti rano bude vodit manzel, ten nikam poranu nespecha, takze mladoch tam nebude muset byt brzy, bude tam cca od 8.30-9.00 do 17h, neda se nic delat. (teda az najdu praci, zatim vodim ja a vyzvedavam po spani).

Tak at Vam ditka taky hned neonemocni!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
9.9.12 12:33

@nakukovatelka Koukám, že jsou na tom naše dítka stejně. Náš ve čtvrtek začal smrkat a v pátek ráno už měl rýmu jak trám, takže v pátek jsem ho nechala doma. Včera začal pokašlávat, takže do středy určitě ještě do školky nepůjde. Snad budou brzy fit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
9.9.12 12:46

Hlásím, že malej má taky rýmu, tak zítra nepůjde a uvidíme. Jinak otevírací doba 7-17h. Já osobně bych potřebovala od 6,30,ale mám smůlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
9.9.12 19:56

Hlasim, ze u nas to taky zitra nevypada, pro zmenu kasel, zacina to letos nejak brzo, loni vydrzel aspon cele zari :roll:

Ty otviracky se teda celkem lisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.9.12 20:26

…holky, švagrovka lékárnice mi doporučila na podporu imunity toto:
http://www.docsimon.cz/…obule-30x-1g
prý to dávala malýmu loni, a ty školkové nemoci neměly tak intenzívní průběh.
Taky jsem si to u ní objednala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
9.9.12 20:31

Oscillo jsme zobali loni taky, na doporučení kámošky, jim to krásně zabíralo, nám bohužel…:-(
takže je to asi jak se vším, na každého zabírá něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.9.12 20:33

kubykula,já zkusím, a uvidíme :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
9.9.12 20:37

Momi, jasný, držím palce at to pomůže
já už nevím co by nám pomohlo, co my už jsme všechno vyzkoušeli, letos se těma nemocema užírám ještě víc, neboť pracovní činnost volá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
9.9.12 21:27

Holky, ty nemoce se myslím nevyhnou žádnému děcku co nastoupí do školky, prostě si to musí trochu odmarodit každé. Horší to je pro maminky, co nastoupí do práce :?
Jinak já dávám od července Hlíváček, začala jsem dávat už v loni a oproti předešlé zimě to bylo o trochu lepší. Jinak syn teda má nejvíce jen rýmu a kašel, nic vážnějšího zatím neměl, tak jsem zvědavá, jak s ním školka,,zamává"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17926
9.9.12 21:31

Přesně, to je strašák, naštěstí dělám jen tři dny v týdnu, loni se nám povedlo tím celkem probruslit. Jinak podzim jaro dávám taky oscillo preventivně jednou za týden nebo když onemocní sourozenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.9.12 09:15

Mám dvě děti a na jedno mi nezabírá vůbec nic. Neustálá rýma. Zkoušla jsem už kde co. Ale na staršího školkáčka normálně zabíral Imunit, Imunoglukan, případně teď používáme ještě pangamin pro děti - vypadá to jak lentilky. Musím říct, že se po tom dokonce zklidnil :dance:

U nás byl ráno boj, nejdřív se oblékl přes pyžámko, nakonec se nechtěl obouvat, no pořád něco. Zas jsme to stihli jen tak tak, nechtěl mi dát ruku a coural se, prevít :lol: Ale do školky se těšil, to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
10.9.12 09:48

Ahoj holky..
tak nemoci jsou u nás kapitola sama o sobě…laryngitidy, bronchytidy, průdušky…kašlíky a rýmy ani nepočítám školka je od 6.15-16ti hodin
A my šli po víkendu zase s pláčem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect